Belépés
Kristályok és szervek...
... kalcit.
Szem: akvamarin, berill, kalcedon, krizopráz, zafír, csaroit, sötétkék turmalin, szelesztit, kék fluorit, tűzachát, macskaszem, narancssárga kalcit.
Fogak: akvamarin, rutiltartalmú kvarc, fluorit.
Nyak: akvamarin, hegyikristály.
Váll: szelenit.
Izomszövet: kuprit, magnetit, danburit.
Tüdő: berill, rózsaszín turmalin, peridot, rodonit, borostyá...
2012-02-07 14:25:51
Kristályok és szervek
... kalcit.
Szem: akvamarin, berill, kalcedon, krizopráz, zafír, csaroit, sötétkék turmalin, szelesztit, kék fluorit, tűzachát, macskaszem, narancssárga kalcit.
Fogak: akvamarin, rutiltartalmú kvarc, fluorit.
Nyak: akvamarin, hegyikristály.
Váll: szelenit.
Izomszövet: kuprit, magnetit, danburit.
Tüdő: berill, rózsaszín turmalin, peridot, rodonit, borostyá...
2012-02-06 12:45:31
Kristályok és a csakra-központok
... topáz, sárga turmalin, borostyán, sárga jáspis, malachit.

Szív csakrához a következő kristályokat használhatunk:
Krizoberill, krizopráz, korall, aventurin, jáde, kunzit, rózsakvarc, rózsaszínű és zöld turmalin, smaragd, zöld kvarc, vörös kalcit, zöld zafír.

Torok csakrához a következő kristályokat használhatunk:
Borostyán, gyöngy, holdkő, kalcedon, ...
2012-02-06 12:44:28
Mi az a rózsakvarc, és mire jó, mire használják ?
...wob
A kvarc 7-es, a gyémánt 10-es, és még ott van a 8-as és 9-es keménység is a Mohs-skálán. De a többi dolog jó amit írtál.

Egyébként vicces, hogy a linkelt oldalon egy ásványtani könyvből van a leírás kiszedve, és hozzáteszik ezt az ezotérikus baromságot. Hát szánalmas.
Az ásványoknak nincsen semmilyen gyógyító hatása, szimpla placebó hatás (beképzeled, hog...
2011-12-21 12:49:57
Szerintetek mi a valóság a Mitchell - Hedges kristálykoponyákkal kapcsolatban?
... el fog jutni - életének - nem biztos, hogy önmaga által kontrollálható állapotában.

Csak figyeld önmagad, amíg képes vagy figyelni önmagadra!

Szent István jogarának kvarc kristály gömbjének korai készítői esetében miért nem vetődik fel földönkívüliek munkálkodása?

Jajj, ötletet adtam - jajj.

Minden esetre, a Kristály koponya http://www....
2011-12-20 02:35:29
Mi az a rózsakvarc, és mire jó, mire használják ?
Pola, de csak azt nem tudjuk, az ókorban mit neveztek kvarcnak?és honnan származtak. Úgyanis a kvarc mind kristály két féle képpen képzödik, egyik a hidromorfozis, ez általában sivatagokban található, ez puha és törékeny kristály , a másik ami a mai bányászattal napvilágra kerül, az a láva lehülésének eredménye. Európa szerte mind vulkanikus hegyek vannak. Annak idején mind müködő ...
2011-12-15 16:42:43
Mi az a rózsakvarc, és mire jó, mire használják ?
... Ez csak egy jellegzetes helyi jellegü, kvarc kristály. Az ásványok mindig az előfordulás helyén kapnak egy specifikus kristályosodási formát. Mivel ezzek vulkanikus eredetüek, nagy mértékben függnek a helyi adotságoktól. Kihasználva e megjelenési formát, a kereskedők a jobb eladás véget, külömbözö meséket füztek hozzá. Ha ilyen csódatevők volnának e kristályok, kérdem miért a bány...
2011-12-15 13:01:12
Érzelmek Alkímiája I.
... Nap-tudatunk nem tölti fel őket ,,szoláris elektromossággal", akkor ,,üres" emlék-mintákként inaktívak maradnak a tudatalattink ,,sötétjében" (Lásd: CD-k vagy Kvarc órák működési elve).
Ugyanakkor a Szaturnikus erőkoncentráló és kikristályosító őselv -mint hosszasan kitartott 'céltudatosság' és önfegyelem- analogikusan megfe...
2011-11-18 12:24:35
szeretettel
... Aranytallér nap. Ködfehér, vértelen ég.
Üres temetőben sírmécs világít.

2 A forgószél homokot szór a házra,
Kristálykék égbolton a szürke zápor.
Üvegen kvarc kopog.

3 Legördül az izzó
szikrázó könnycsepp az arc sivatagján.
Föld a jéghideg űrben.

4 Kibomlik a galaxisok sűrű ködéből,
...
2011-11-02 07:41:45
földönkívüliek.az Arvisurákban
... majd mindezen tudás hozzáférhetővé válik, ehhez azonban az emberi fajnak el kell érnie egy bizonyos fejlettségi fokot, hogy ne élhessenek vissza ezzel a tudással.

Amikor az egyik kvarckristályból készült koponyát tudósok egy csoportjával megvizsgáltatták, megállapították, hogy ,,ennek a koponyának nem is lenne szabad léteznie", ugyanis az egészet egyetlen hatalmas ...
2011-10-29 14:53:12
1 2 3 ....19 20 21 22 ..29 30 ...38 39 40 
Címkék: Érzelmek Alkímiája, Szent István, következő kristályokat, kvarc 7-es, gyémánt 10-es, többi dolog, linkelt oldalon, ásványtani könyvből, leírás kiszedve, ezotérikus baromságot, ásványoknak nincsen, kvarc mind, jellegzetes helyi, ásványok mindig, előfordulás helyén, specifikus kristályosodási, helyi adotságoktól, jobb eladás, tudatalattink &#8222, forgószél homokot, szürke zápor, jéghideg űrben, galaxisok sűrű, emberi fajnak, bizonyos fejlettségi, egyik kvarckristályból, csoportjával megvizsgáltatták, egészet egyetlen, elektromossággal, kvarckristályból, megvizsgáltatták, kristályosodási, megállapították, kikristályosító, földönkívüliek, hozzáférhetővé, kontrollálható, erőkoncentráló, használhatunk, céltudatosság, hegyikristály, rutiltartalmú, hidromorfozis, tudatalattink, bányászattal, kristályokat, arvisurákban, adotságoktól, analogikusan, csoportjával, narancssárga, kapcsolatban, sivatagokban, munkálkodása, kristálykék, állapotában, szerintetek, szeretettel, jellegzetes, előfordulás, kihasználva, szaturnikus,
© 2013 TVN.HU Kft.