Belépés
Leveles burgonyás pogácsa
...

60 dkg liszt
30 dkg burgonya
15 dkg baromfizsír
2 dl langyos tej
3 dkg élesztő
2 tojássárgája
3 kávéskanál só,
bors
majoránna
Elkészítése

60 dkg lisztet 15 dkg baromfizsírral elmorzso­ljuk. Hozzáadunk 2 dl langyos tejben megfutatott 3 dkg élesz­tőt, 30 dkg főtt áttört burgonyát, 3 kávéskanál sót, borsot, majo­ránná...
2019-03-11 21:57:32
Leveles burgonyás pogácsa – egyszerű, olcsó, finom

Hozzávalók 4 személyre

60 dkg liszt
30 dkg burgonya
15 dkg baromfizsír
2 dl langyos tej
3 dkg élesztő
2 tojássárgája
3 kávéskanál só,
bors
majoránna
Elkészítése

60 dkg lisztet 15 dkg baromfizsírral elmorzso­ljuk. Hoz...
2015-11-24 21:20:58
Leveles burgonyás pogácsa
Leveles burgonyás pogácsa
- egyszerű, olcsó, finom

Az elkészítését bátran ajánljuk a kezdő háziasszonyoknak is. Hajtogatás nélkül is jó! Ajánlanám mindenkinek, mert ez igen kapós szokott lenni. Bizony!!! :-)

Hozzávalók

60 dkg liszt
30 dkg burgonya
15 dkg baromfizsír
2 dl langyos tej
3 dkg éleszt...
2015-03-10 10:49:23
Leveles burgonyás pogácsa
Leveles burgonyás pogácsa

- egyszerű, olcsó, finom


Az elkészítését bátran ajánljuk a kezdő háziasszonyoknak is. Hajtogatás nélkül is jó! Ajánlanám mindenkinek, mert ez igen kapós szokott lenni. Bizony!

Hozzávalók

60 dkg liszt
30 dkg burgonya
15 dkg baromfizsír
2 dl langyos tej
3 dkg ...
2014-10-28 20:21:41
Leveles burgonyás pogácsa

60 dkg lisztet 15 dkg baromfizsírral elmorzso­ljuk. Hozzáadunk 2 dl langyos tejben megfutatott 3 dkg élesz­tőt, 30 dkg főtt áttört burgonyát, 3 kávéskanál sót, borsot, majo­ránnát ízlés szerint, 2 tojássár­gáját.
Jól összegyúrjuk és körül­belül 20 percig pihentetjük...
2014-10-08 09:24:02
Újházy tyúkleves
Újházy tyúkleves

Hozzávalók: egy kb. 1 kilós tyúk, 30 deka vegyes zöldség, 5 deka hagyma, gyömbér, só, 1 gerezd fok-hagyma, 1 kis paradicsom, 10 szem egész bors, 20 deka kelvirág (karfiol), 5 deka zöldborsó, 5 deka friss gomba, 10 deka kelkáposzta.
A tyúkot 4 negyed részre vágjuk, mert így könnyebb felvágni, mint főtt állapotban. Hideg vízben feltesz-szük főni és mi...
2006-09-19 09:41:41
1 
Címkék: elkészítését bátran, kezdő háziasszonyoknak, háziasszonyoknak, kedvencreceptek, baromfizsírral, sutemenyrecept, tojássárgája, elkészítését, összegyúrjuk, pihentetjük, baromfizsír, megfutatott, kelkáposzta, elkészítése, mindenkinek, hozzáadunk, kávéskanál, hozzávalók, hajtogatás, állapotban, paradicsom, személyre, burgonyát, ajánlanám, burgonyás, majoránna, burgonyas, tyúkleves, zöldborsó, tojássár, elmorzso, ajánljuk, burgonya, kelvirág, egyszerű, könnyebb, felvágni, leveles, pogácsa, karfiol, feltesz, langyos, szokott, burgony, lisztet, uploads, content, zöldség, szerint, gyömbér, élesztő, pogacsa, áttört, borsot, gerezd, nélkül, ránnát, percig, bátran, bizony, újházy, vízben, tejben, hagyma, vegyes, negyed, tyúkot, részre, vágjuk, éleszt, finom,
© 2013 TVN.HU Kft.