Belépés
Böjte Csaba szerint ha az orvosok azt mondják, hogy kell az
... tavasszal - mint elmondta - senki nem kapta el a vírust, és bár az őszi hullám nagyobb volt, de kórházba sem gondozó, sem gyermek nem került.
"Úgy látszik, én voltam a gyenge láncszem" - tréfálkozott.

A védekezéssel kapcsolatban közlekedési példát hozott:
"Ahol a hatóság egy csíkot húz az út közepére, ott az ember nem előz. Akkor sem, ha nem jön semmi szem...
2021-01-12 13:10:32
Ne számold az éveket . . .
... viseled a terhet .
Pokolra ne kívánj semkit ,
mert nem adott jogot
ehhez a teremtő Isten .
Ne adj esélyt soha a vad
gyűlöletnek , légy mindenkor
erős láncszeme a küzdelemnek .
Idővel magad is rájössz , mily
nagy ereje van az önzetlen
egymást tisztelő szeretetnek .
Ne ess áldozatává a csábítás
ördögének . Fordíts...
2020-12-08 13:43:35
Imádkozás hittel
...,,Pétert tehát börtönben őrizték, a gyülekezet pedig buzgón imádkozott érte Istenhez" ( Csel 12,5).

Az imádság láncszem, ami összekapcsol minket Istennel. Az a híd, ami átível az összes hasadékon, és biztonságosan átvisz a veszély vagy szükség minden szakadékán.
Gondolkozzunk az első századi gyülekezet eme történetének jelentőségéről! Úgy látszott, hogy ...
2020-11-02 21:29:46
Összekötő láncszem
...
2020-09-20 11:15:38
Az aranylánc
... holnap. De a következetesség, hűség és megbízhatóság, melyek oly ritkák az emberek között, Isten örök tulajdonságai.
Így hát, amikor Isten elhívott minket, ez az egy tette csak az egyik láncszemét képezte az események aranyláncának, mely aranylánc az örökkévalóságtól az örökkévalóságig ér.
,,Eleve elrendelte... el is hívta... meg is igazította... meg is ...
2020-07-23 07:30:24
Az EU fokozza a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni küzdelmet
... brüsszeli testület alelnöke sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy véget kell vetni a "piszkos pénzek európai pénzügyi rendszerekbe történő beszivárgásának".
"Nem szabad, hogy gyenge láncszemek maradjanak szabályainkban és végrehajtásukban. Elkötelezettek vagyunk, hogy a ma bemutatott intézkedéseket gyorsan és következetesen hajtsuk végre" - hangsúlyozta.
A bizottság cselekv...
2020-05-07 15:02:22
BÉT - Eséssel zárt a magyar piac, az OTP volt a leggyengébb
... óvatosságra intheti a piacokat.
A hazai parketten is a nemzetközi hangulat volt a meghatározó, ezzel összhangban a BUX index is negatív tartományban zárt. Az OTP volt a leggyengébb láncszem a vezető papírok közül. Míg csütörtökön 10 ezer forint fölött tudott zárni a magyar bankpapír, pénteken több mint 7 százalékos korrekcióra került sor. Az európai bankpapírok általában gye...
2020-03-27 18:04:47
Karácsony: az elmúlt 30 év legnagyobb járóbeteg-ellátást érintő fejlesztése indul el Budapesten
... beszélgetés során vagy korábban felvetődött volna az a kérdés, hogy átigazolna a DK-ba. A DK-ba távozott két MSZP polgármester lépését Horváth Csaba úgy értékelte: ők voltak a "leggyengébb láncszemek", és mivel minden szervezet erejét a leggyengébb láncszemek határozzák meg, ebben az értelemben nem bánja, hogy távoztak. Most már nem nekünk okoznak problémát, hanem a DK-nak - jegye...
2020-03-04 13:21:49
Férfi kézilabda Eb - Gasztronómiai és kulturális programokat is kínálnak a szervezők
... fogalmazott Nagy László, aki nagyon számít majd a magyar szurkolókra, ugyanis a drukkerek óriási erőt tudnak adni a csapatnak.
Elmondta, a következő két esztendőben a játékosok is fontos láncszemei lesznek az esemény népszerűsítésének, a szövetség részéről azt remélik, a csapat ugyanolyan jó és szerethető lesz, mint most volt.
A sajtóeseményen bemutatták a 2022-es Eb szl...
2020-01-29 12:02:00
A Netflix karácsonyi animációs filmje nyerte a legtöbb Annie-díjat
... karaktertervezés és karakteranimáció díját is elvitte.
A Klaus és a Keresem a testem Oscar-jelölést is kapott a legjobb animációs film kategóriában, amelyben a Toy Story 4., A hiányzó láncszem és az Így neveld a sárkányodat 3. is szerepel.
A Jégvarázs 2., amelyet nyolc kategóriában is jelöltek az Annie-díjra, végül két elismerést kapott: a különleges effektusaiért és Jo...
2020-01-26 16:49:19
1 2 3 ...................59 60 .........88 89 .........117 118 119 
Címkék: Böjte Csaba, Horváth Csaba, Nagy László, terrorizmus finanszírozása, magyar piac, legtöbb Annie-díjat, őszi hullám, gyenge láncszem, védekezéssel kapcsolatban, teremtő Isten, gyülekezet pedig, imádság láncszem, összes hasadékon, veszély vagy, első századi, emberek között, egyik láncszemét, események aranyláncának, bizottság cselekv, hazai parketten, nemzetközi hangulat, leggyengébb láncszem, vezető papírok, magyar bankpapír, európai bankpapírok, leggyengébb láncszemek, magyar szurkolókra, drukkerek óriási, esemény népszerűsítésének, szövetség részéről, csapat ugyanolyan, sajtóeseményen bemutatták, testem Oscar-jelölést, legjobb animációs, hiányzó láncszem, különleges effektusaiért, karaktertervezés, végrehajtásukban, örökkévalóságtól, karakteranimáció, következetesség, beszivárgásának, örökkévalóságig, elkötelezettek, websitecreator, jelentőségéről, sajtóeseményen, finanszírozása, intézkedéseket, következetesen, szabályainkban, biztonságosan, tulajdonságai, gasztronómiai, aranyláncának, gondolkozzunk,
© 2013 TVN.HU Kft.