Belépés
IM: középosztálybeli gyerekek is kerülnek emberkereskedők csapdájába
...
Gellén Márton az emberkereskedelemről szóló nemzetközi konferencián hangsúlyozta, hogy a kapcsolati erőszak, a látszólag önként vállalt prostitúció és a bérkoldultatás is sokszor emberkereskedelmet takar. A futtató megveri azt, akit rabszolgaságban tart - jegyezte meg.
Az emberkereskedelmi hálózatok tipikus technikája, hogy rászoktatják az alkoholra áldozataikat, és így ...
2019-12-03 21:02:35
Szepes Mária: Gondolatok gyógyító ereje.
... hoznak létre szervezetünkben éppúgy, mint körülményeinkben.

A gondolatok mögött erjedő, a gondolatokat inspiráló terhelések, a szervezet és a pszichikum determinált alkata csak látszólag teszik kezdet és vég nélkül való circulus vitiosusszá a démoni impulzusok és az azokból kialakuló gondolatok egymásra hatását. Valójában addig tart ez a görcsös összefonódás, míg a kezd...
2019-11-30 19:25:33
Kiss József versei
KISS JÓZSEF VERSEI


Kiss József (Mezőcsát, 1843. november 30. - Budapest, 1921. december 31.) magyar költő, szerkesztő, a Petőfi Társaság tagja.

Kiss Józsefet négy évtizeden át egyműves költőként ismertük meg. A Knyáz Potemkin című, az 1905-ös...
2019-09-27 20:00:28
A madárállomány súlyos fogyatkozásától tartanak német kutatók
... egyaránt 43 százalékot jelent. A fajok sokszínűsége még növekedett is: 8 kipusztult madárfajra 17 újonnan beköltöző jut, köztük a fehér gólya, a vándorsólyom és a nagy fülesbagoly.
A látszólagos ellentmondás oka az, hogy elsősorban a gyakran előforduló madárfajok populációja zsugorodott. A leggyakoribb tíz faj közül hatnál nagymértékben csökkent az állomány, kettőnél nem vált...
2019-09-02 20:32:11
Szlovák agrárminiszter: Kelet-Közép-Európa győzelme, hogy fel lehet lépni a kettős termékminőséggel szemben
... kereskedelmi tevékenység. Az irányelv szerint a vállalatok, ha egész Európában forgalmaznak egy terméket, amelynek országonként eltérő a minősége, akkor nem címkézhetik fel ugyanúgy és látszólag ugyanazzal a márkanévvel, mert az a fogyasztók félrevezetését jelenti.
Előírják azt is, hogy a vásárlót tájékoztatni kell a termékek közötti, jogszerű és tárgyilagos okokon alapuló kü...
2019-04-17 21:25:03
Az EP jóváhagyta a termékek kettős minőségét is tiltó fogyasztóvédelmi jogszabályt
... visszaszorulhat a megtévesztő kereskedelmi tevékenység. A vállalatok, ha egész Európában forgalmaznak egy terméket, amelynek országonként eltérő a minősége, akkor nem címkézhetik fel ugyanúgy és látszólag ugyanazzal a márkanévvel, mert az a fogyasztók félrevezetését jelenti - rögzítették a képviselők.
A jogszabály szerint a fogyasztók megtévesztésének minősül a jelentősen elt...
2019-04-17 21:19:58
Idézetek a szabadságról
... Éva (Budapest, 1956. március 20. -) magyar író


"Csillapíthatatlan és legyőzhetetlen szabadságvágyunkhoz mohó, szinte gyermekies odatartozásvágy társul, és csak látszólagos az ellentét. Szabad az, aki szabad szívvel választja meg, kitől függjön, hová tartozzon."

Vavyan Fable: Tűzvarázs


...
2019-04-05 20:30:22
Aranyosi Ervin: Március 15. – Itt és most
... ami nincs neki!

Fillérekért visz mindent tőlünk,
s drágán ad mocskot, szemetet.
Mi meg csak bárgyún nézelődünk:
- Azt adott, amit lehetett?!

Látszólag minket támogatnak,
s viszik hazánkból, ami jó,
és dübörög a gazdaságunk,
erről szól tévé, rádió.

Hóhér kezébe adunk pallost,
ítélkezzen fejünk felett!
Ap...
2019-03-20 11:36:05
Aranyosi Ervin: Március 15. – Itt és most
... megszerzi, ami nincs neki!
Fillérekért visz mindent tőlünk,
s drágán ad mocskot, szemetet.
Mi meg csak bárgyún nézelődünk:
- Azt adott, amit lehetett?!
Látszólag minket támogatnak,
s viszik hazánkból, ami jó,
és dübörög a gazdaságunk,
erről szól tévé, rádió.
Hóhér kezébe adunk pallost,
ítélkezzen fejünk felett!
Apró ügye...
2019-03-15 08:42:35
Enneagram - Kettes Archetípus Szintjei
... viselkedésre. Állandóan táplálják az embereket - szó szerint és érzelmileg egyaránt, és ez komoly hatással van másokra. Kevés dolog tud annyira lefegyverző lenni, mint az irántuk tanúsított látszólag őszinte érdeklődés, és az átlagos Kettesek elsősorban azoknál érnek célt, akik - saját pszichológiai okaikból kifolyólag - anyai szeretetre vágynak. Tehát az átlagos Kettesek folyamat...
2019-01-29 11:48:03
1 2 3 .........32 33 .....48 49 ....63 64 65 
Címkék: Szepes Mária, Kiss József, Aranyosi Ervin, Kettes Archetípus Szintjei, Gellén Márton, KISS JÓZSEF VERSEI, Petőfi Társaság, Kiss Józsefet, Knyáz Potemkin, Vavyan Fable, madárállomány súlyos, kettős termékminőséggel, termékek kettős, kapcsolati erőszak, látszólag önként, futtató megveri, emberkereskedelmi hálózatok, alkoholra áldozataikat, gondolatok mögött, gondolatokat inspiráló, pszichikum determinált, démoni impulzusok, azokból kialakuló, görcsös összefonódás, fajok sokszínűsége, fehér gólya, nagy fülesbagoly, látszólagos ellentmondás, gyakran előforduló, irányelv szerint, vásárlót tájékoztatni, termékek közötti, megtévesztő kereskedelmi, jogszabály szerint, fogyasztók megtévesztésének, irántuk tanúsított, átlagos Kettesek, megtévesztésének, fogyasztóvédelmi, középosztálybeli, körülményeinkben, termékminőséggel, visszaszorulhat, rabszolgaságban, emberkereskedők, odatartozásvágy, szervezetünkben, fogyatkozásától, félrevezetését, agrárminiszter, bérkoldultatás, legyőzhetetlen, pszichológiai,
© 2013 TVN.HU Kft.