Belépés
Oroszországban
... jelzi, hogy lehet gyógyítani a betegséget, ezt a szenzációs hírt a világ számára orosz orvosok készítették a Covid-19. vírus boncolásával (holttestek). Más orosz tudósok szerint a lélegeztetőgépekre és az intenzív osztályra (UCI) soha nem volt szükség. Oroszországban már megjelentek az erre vonatkozó jegyzőkönyvek.
KÍNAI már tudta ezt, de soha nem tette közzé a jelentését....
2021-02-23 16:00:45
Tetszik? Nem tetszik? Te dolgod
... megnyerte. Vezére nemzeti egységre hivatkozik akkor, amikor a nemzet még soha nem volt ennyire megosztott. Ebben az országban semminek nincs gazdája:
A külügyminiszter vásárolja a lélegeztetőgépeket.
A belügyminiszter irányítja az egészségügyet.
Az országos tisztifőorvos egyik nap bezárat egy kórházat, amit másnap az agrárminiszter kinyittat.
Az alaptörv...
2021-02-22 12:08:51
A lélegeztetőgéppel ölni is lehet
... lélegeztetőgépen levő betegek száma négy hét múlva a tízszeresére emelkedik. És ezt nem én mondom, hanem például a Kossuth Rádió.

A miniszterelnök ugyanott azt is mondta, hogy a lélegeztetőgépek számában világelsők vagyunk.

Csakhogy nincs elegendő szakszemélyzet, márpedig nagyon nem mindegy, ki és hogyan nyúl egy ilyen készülékhez. A gépi lélegeztetés külön ...
2020-12-07 22:15:52
Száz lélegeztetőgépet
... hogy segítségre van szükségük a legsúlyosabb koronavírusos betegek ellátása terén, a kormány csütörtök hajnalban már útnak is indította az egészségügyi eszközöket.

A lélegeztetőgépeket és a monitorokat a Vajdasági Klinikai Központ osztja majd szét az érintett kórházak között; az adományt a szerb egészségügyi hatóságok engedélyezték - tette hozzá.

„...
2020-11-26 20:19:09
77-re nő a koronavírusos betegeket fogadó intézmények száma
... országos tisztifőorvos ismertette: Magyarország "jól áll" a betegágyak vonatkozásában, jelenleg a betegágyak 60 százaléka foglalt, és rendelkezésre állnak intenzív ágyak, illetve lélegeztetőgépek. Ugyanakkor "ezeket működtetni is kell", az egyre növekvő betegszámot az orvosoknak, ápolóknak ki is kell szolgálniuk.
Azért, hogy Magyarországon egy beteg se maradjon ellátatlan...
2020-11-10 08:45:24
Éjszakai kijárási korlátozást vezet be a kormány
... miniszterelnök arról is beszélt, hogy az orvosok bérét megemelik, a védekezéshez szükséges eszközök a kórházak rendelkezésére állnak, kórházi ágyak tekintetében Európában a harmadik, a lélegeztetőgépek esetében pedig "világelsők vagyunk".
"Orvosaink és ápolóink továbbra is világszínvonalon végzik a munkájukat, és mindent megtesznek, hogy meggyógyíthassák a betegeket" - ha...
2020-11-03 22:42:52
Visszatérnek a határvédelmi szabályok
Kormányinfó: visszatérnek az első hullám idején alkalmazott határvédelmi szabályok
2020. augusztus 28. - 20:21


A koronavírusjárvány-helyzet alakulása miatt a járvány első hulláma idején alkalmazott határvédelmi szabályokhoz való visszatérésről döntött a kormány. Fő szabály szerint szeptembertől külföldi állampolgárok nem léphetnek Magyarország területére, csak...
2020-08-28 20:47:21
Szijjártó Péter kirgiz kollégájával egyeztetett
... terjeszkedni akaró magyar cégeknek ez nagy segítség lesz - tette hozz...
2020-08-12 13:52:22
Koronavírus - Kaliforniában a járvány kitörése óta a legtöbb új fertőzöttet regisztrálták
... vírusfertőzöttet kellett kórházba szállítani a koronavírus okozta Covid-19 súlyossága miatt. A páciensek 26 százalékát azonnal az intenzív osztályon kellett elhelyezni, 19 százalékukat pedig lélegeztetőgépek tartják életben.
"Továbbra is aggasztó mértékben emelkedik az új fertőzöttek száma" - nyilatkozta az NBC televíziónak Barbara Ferrer, a mintegy tízmillió lakosú Los Ange...
2020-07-21 07:04:48
Szijjártó: Magyarország és Izrael mindig számíthat egymásra
... stratégiai kapacitásokat építsenek ki, hogy maguk gyárthassák le a legfontosabb védőeszközöket, felszereléseket - magyarázta.
Közölte: Izraellel együttműködésben világszínvonalú lélegeztetőgépeket gyártanak Magyarországon, és ezekből exportálni is tudnak.
A külügyminiszter hangsúlyozta: a Közel-Keleten Izrael az elsőszámú kereskedelmi és beruházó partnere Magyarországnak...
2020-07-20 16:52:11
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Szijjártó Péter, Kossuth Rádió, Vajdasági Klinikai Központ, Barbara Ferrer, Közel-Keleten Izrael, lélegeztetőgéppel ölni, koronavírusos betegeket, járvány kitörése, szenzációs hírt, világ számára, intenzív osztályra, erre vonatkozó, országban semminek, külügyminiszter vásárolja, belügyminiszter irányítja, országos tisztifőorvos, agrárminiszter kinyittat, tízszeresére emelkedik, miniszterelnök ugyanott, lélegeztetőgépek számában, ilyen készülékhez, gépi lélegeztetés, legsúlyosabb koronavírusos, kormány csütörtök, egészségügyi eszközöket, érintett kórházak, szerb egészségügyi, betegágyak vonatkozásában, egyre növekvő, orvosok bérét, védekezéshez szükséges, kórházak rendelkezésére, lélegeztetőgépek esetében, első hullám, járvány első, koronavírus okozta, intenzív osztályon, mintegy tízmillió, legfontosabb védőeszközöket, külügyminiszter hangsúlyozta, elsőszámú kereskedelmi, meggyógyíthassák, lélegeztetőgépek, vírusfertőzöttet, lélegeztetőgépen, együttműködésben, világszínvonalon,
© 2013 TVN.HU Kft.