Belépés
Női röplabda Európa Liga - Bulgária az első döntős
...
A Papp László Budapest Sportarénában rendezett találkozó első szettjében a csoportkör során a magyarok előtt záró finnek még tartották a lépést esélyesebb riválisukkal, ám ezt követően a bolgárok nagy különbséggel nyertek.
A második elődöntőben a házigazda magyarok a csehekkel mérkőznek.
A bolgárok győzelmükkel jogot szereztek arra, hogy jövő szerdától vasárnapig ré...
2018-06-14 18:32:24
Férfi kézilabda BL - Szegedi döntetlen a címvédő Vardarral
... hiányzott a keretből Pedro Rodríguez is. A Vardarnál csak az irányító Igor Karacic játékát nélkülözték.
A Veszprém korábbi kapusa, Sterbik Árpád bravúrjai ellenére tartotta a lépést esélyesebb ellenfelével a Szeged, és csakhamar hazai oldalon José Manuel Sierra is bemutatott néhány nagy védést. Az eredményes szegedi támadásoknak és a szigorú védekezésnek köszönhetően sikerült...
2017-10-07 19:42:53
Női kézilabda BL - Sima vereséggel kezdett a Ferencváros
... remekelt a meccs elején, támadásban viszont pontosabban kezdett a Vardar, a vendégek több ziccert is elhibáztak. A holland beálló, Danick Snelder vezérletével ugyanakkor tartotta a lépést esélyesebb riválisával az FTC, sőt a 17. percben egyenlítenie is sikerült (10-10).
Ezt követően azonban emberhátrányba került a magyar együttes, ami fordulópontnak bizonyult. A csereként beá...
2017-10-06 20:44:28
Vizes vb - A görög férfi vízilabda-válogatott bejutott a nyolc közé
...
A japánok csak az első negyed hajrájáig tartották a lépést az esélyesebb európai együttessel, amely 3-2 után a félidőre 10-2-re elhúzott.
A görögök kedden 14.50 órától Montenegróval küzdenek majd a negyeddöntőben, Japán a 9-12. helyért játszik tovább, első ellenfele 12.10 órától Brazília lesz.
A magyar együttes negyeddöntős ellenfele a vasárnap esti Spanyolország-Or...
2017-07-23 21:43:50
Férfi kézilabda BL - Háromgólos hátrányban a Szeged
... német Európa-bajnokkal felálló PSG (1-4), de a szegediek nagy akarással és pontos játékkal egyenlítettek (4-4). José Manuel Sierra kapus bravúros védéseire támaszkodva tartotta a lépést esélyesebb ellenfelével a magyar csapat (9-9), de a vezetést nem tudta átvenni.
A félidő második felében a hazaiak hat percen keresztül nem tudtak betalálni, ennek ellenére szinte minden fonto...
2017-04-23 18:55:59
Rio 2016 - Kikapott az elődöntőben, a bronzért játszhat a női vízilabda-válogatott
...
Bíró Attila szövetségi kapitány Európa-bajnok együttese csak az első negyedben tudta tartani a lépést jóval esélyesebb riválisával, amely végül megérdemelt győzelmet aratott.
A magyarok így - akárcsak nyolc évvel ezelőtt Pekingben, valamint a legutóbbi londoni olimpián - a bronzcsatában lesznek érdekeltek.
A válogatott két nap múlva az oroszok ellen a magyar női ví...
2016-08-17 23:04:02
EURO-2016 - A magyar-osztrák mérkőzés hazai sajtóvisszhangja
... pályán."
Szlovákia:
---------
Újszó.com:"Szenzáció: győztek a magyarok, Szalai...
2016-06-15 09:31:38
Stabilan bóvli a magyar minősítés
... nyilatkozat fényében romolhat a hangulat a magyar eszközöket illetően. Bár július 10-én a Moody's tart felülvizsgálatot, de még az is odébb van, ráadásul a piac nem tőlük várja az első lépést. Esélyesebb lehet a Fitch november 20-i felülvizsgálata.
Sok a szubjektív elem

A hitelminősítés rendkívül komplex és rengeteg a szubjektív eleme, különösen az államadósság c...
2015-04-30 21:11:51
Női kosárlabda EK - Hátrányba került a PEAC-Pécs a nyolcaddöntőben
... 14-22)------------------------------ ------------------------------------ ---a magyar csapat legjobb dobói: Jovanovic 14, Reid 10
A Közép-európai Ligában is szereplő PEAC 3/3-as győzelem/vereség mérleggel, míg jóval esélyesebb riválisa 5/1-gyel jutott tovább a csoportszakaszból a nyolcaddöntőbe. Az oroszok 84,8-as, illetve 45,5-ös átlaggal a legtöbb pontot és lepattanót szerezt...
2014-01-16 19:32:40
Női Euroliga - Hátrányba került a Győr a nyolcaddöntőben
... ott volt a nemrég épp Győrből odaszerződött lett Ieva Kublina.
A magyar bajnokcsapat az első negyed nagy részében az ausztrál Natalie Hurst révén remekül tartotta a lépést sokkal esélyesebb riválisával, a túloldalon főként az ex-soproni Ivana Matovic vitte a prímet, aki az első félidőben 22 (!) pontig jutott. A nagyszünet előtt már kiütközött a két együttes közti különbség, ...
2013-02-19 21:14:18
1 2 
Címkék: Európa Liga, Papp László Budapest Sportarénában, Pedro Rodríguez, Igor Karacic, Sterbik Árpád, José Manuel Sierra, Danick Snelder, Bíró Attila, Közép-európai Ligában, Ieva Kublina, Natalie Hurst, Ivana Matovic, első döntős, címvédő Vardarral, görög férfi, nyolc közé, bronzért játszhat, magyar-osztrák mérkőzés, magyar minősítés, csoportkör során, magyarok előtt, lépést esélyesebb, bolgárok nagy, második elődöntőben, házigazda magyarok, csehekkel mérkőznek, bolgárok győzelmükkel, keretből Pedro, irányító Igor, eredményes szegedi, szigorú védekezésnek, meccs elején, vendégek több, holland beálló, magyar együttes, japánok csak, első negyed, esélyesebb európai, félidőre 10-2-re, görögök kedden, vasárnap esti, szegediek nagy, magyar csapat, félidő második, első negyedben, lépést jóval, legutóbbi londoni, bronzcsatában lesznek, oroszok ellen, magyar eszközöket, első lépést, szubjektív elem, hitelminősítés rendkívül, szubjektív eleme, legtöbb pontot, magyar bajnokcsapat, ausztrál Natalie, lépést sokkal, túloldalon főként,
© 2013 TVN.HU Kft.