Belépés
5 reggeli rutin, amit mindenkinek meg kellene tennie
Léteznek olyan reggeli gyakorlatok, melyek az egész napunkra pozitív hatást gyakorolnak, reggeltől-estig segítségünkre lehetnek. A reggeli agytorna például nagyon hasznos lehet a nap folyamán, hiszen amellett, hogy rugalmassá válik a gondolkodásunk, nyugtatóan hat ránk, és a munkahelyi kommunikáció is sokkal gördülékenyebbé válik a munkaadónkkal és a kollégákkal egyaránt.
...
2021-04-07 22:55:05
Nem hiszek a

Nem hiszek a mindenáron elengedésben. Nem hiszek abban, hogy mindent le lehet, vagy le ke...
2021-03-28 22:30:28
Gyógynövényként funkcionáló, vitaminokkal teli táplálékok
... almára vagy a padlizsánra nem gondolunk gyógynövényként, pedig nyugodtan tekinthetünk rájuk így is, hiszen olyan pozitív hatásaik vannak, melyek az egészségünk megőrzését segítik elő. Léteznek olyan nem speciális gyógynövények, gyógyító növények, melyeknek kiemelkedő szerepük lehet a magas vérnyomás csökkentésében.

A magas vérnyomás azért is veszélyes, mert ilyenkor szó...
2021-03-26 20:33:23
Húzz egy kártyát, és megkapod a titkos üzenetet sorsodhoz
... meg, hogy varázslatos vagy! Igen, megpróbáltatások és fájdalmak vannak a hátad mögött. De ne hátrafelé nézz, hanem előre! Engedd, hogy a múltba vesszenek a gondjaid, tudd, hogy már nem léteznek, csak az elméd kelti újra és újra életre őket! Lépj tovább, és egy pillanatig se érezz bűntudatot, ha jól érzed magad, vagy boldogságot élsz meg!


2. Ha az angyalt választot...
2021-03-17 20:45:23
A járványok elleni arany recept
... járványokat küld az emberi világba, öt járvány-hírnököt küldenek a Mennyből, hogy teljesítsék a kötelességüket. Bárhová is mennek, szenvedést okoznak.
Létezik egy kínai közmondás: Léteznek istenek, akik egy méterrel a fejünk fölött állnak; ha az ember gondol valamit, minden isten és gonosz szellem tudni fogja, mi ez a gondolat.
Csak ha visszatér az ember az erkölcshöz és...
2021-02-19 12:24:07
Öregedést lassító táplálékok
Minden nő vágyik egy olyan csodaszerre, amely késleltetheti az öregedési folyamatokat. Csodaszerek ugyan nem léteznek, azonban nagyon sok táplálék tartalmaz olyan anyagokat, melyek mérsékelik az öregedés jeleit. Cikkünkben néhány ilyen remek táplálékot sorolunk fel.

Az egyik leghasznosabb vitamin a bőrünk számára a C-vitamin, hiszen aktívan részt vesz a kollagéntermelésb...
2021-02-15 22:01:14
Ferenc pápa katekézise 02.03
... A kritika nemcsak egy bizonyos rituális forma vagy a szertartás bemutatásának meghatározott módja ellen, hanem maga a liturgia, az imádkozás liturgikus formája ellen irányult. Valóban léteznek az Egyházban bizonyos lelkiségi formák, amelyek nem tudták megfelelően integrálni a liturgikus dimenziót. Sok hívő, jóllehet szorgalmasan részt vett a szertartásokon, különösen a vasárnapi m...
2021-02-04 13:08:29
A zsírmájról
... hangzik, de az orvoslás még mindig határokba ütközik a gyógyszeres kezelést illetően.

Gyógyszerek...

...amik a máj zsírtalanítását előidéznék, sajnos nem léteznek.

Csupán a következményképpen keletkező és egyéb betegségeket befolyásolják pozitívan, mint pl. a zsíranyagcsere- zavar vagy a 2-es típusú diabétesz mellitusz.

Mozgás...
2021-02-04 12:12:37
Gyógynövények vírusfertőzésre – Interjú Lopes-Szabó Zs
... kellemetlen tünetet észlelnek magukon. Nyakunkon az influenzaszezon, a koronavírus még mindig nem enged a szorításából, Lopes-Szabó Zsuzsát, a Bükki füves Gyuri bácsi lányát kérdeztük arról, léteznek-e hatékony gyógynövények a vírusfertőzések ellen, illetve az immunrendszerünk megerősítésére.

Először is engedje meg, hogy gratuláljunk Önnek a Legsikeresebb vállalkozónői...
2021-01-30 22:56:37
Otthoni módszerek a vállfájdalom leküzdésére
... annyira fáj a váll, hogy műtéti beavatkozásra is szükség lehet, de sok esetben elegendő csak a gyulladást csökkenteni és a fájdalmat csillapítani. Erre nagyon jó otthoni, házi praktikák is léteznek.

A jégterápia hatékony lehet a fájdalom kezelésében, mivel a hideg mérsékeli a gyulladást, aminek hatására a fájdalom is jelentősen lecsökkenhet. A jég, pontosabb a hideg hat...
2021-01-28 22:42:43
1 2 3 ..................442 443 .........663 664 .........883 884 885 
Címkék: Interjú Lopes-Szabó Zs, Lopes-Szabó Zsuzsát, titkos üzenetet, járványok elleni, vállfájdalom leküzdésére, egész napunkra, reggeli agytorna, munkahelyi kommunikáció, kollégákkal egyaránt, mindenáron elengedésben, egészségünk megőrzését, magas vérnyomás, hátad mögött, múltba vesszenek, elméd kelti, angyalt választot, emberi világba, kínai közmondás, fejünk fölött, ember gondol, olyan csodaszerre, öregedési folyamatokat, öregedés jeleit, egyik leghasznosabb, bőrünk számára, kritika nemcsak, bizonyos rituális, szertartás bemutatásának, imádkozás liturgikus, liturgikus dimenziót, gyógyszeres kezelést, zsíranyagcsere- zavar, 2-es típusú, vírusfertőzések ellen, immunrendszerünk megerősítésére, gyulladást csökkenteni, fájdalmat csillapítani, jégterápia hatékony, fájdalom kezelésében, hideg mérsékeli, megpróbáltatások, immunrendszerünk, influenzaszezon, gördülékenyebbé, vírusfertőzések, vírusfertőzésre, gyógynövényként, zsírtalanítását, megerősítésére, szertartásokon, gondolkodásunk, zsíranyagcsere,
© 2013 TVN.HU Kft.