Belépés
Megújította vezetését a VDSzSz Szolidaritás
... döntéshozó testülete felhatalmazta az ...
2019-05-23 21:11:26
Jelentősen nőtt az utóbbi években a cseh-magyar kereskedelmi forgalom
... visegrádi országok közül az elmúlt öt évben Magyarország kereskedelmi forgalma Csehországgal nőtt a legnagyobb mértékben. A kamara elnöke fontosnak nevezte cseh-magyar közös vállalatok létrehozását, olyan üzleti, vállalati együttműködések kiépítését, amelyek mindkét ország vállalkozóit, termékeit versenyképesebbé teszik a piacon.
Kolozsvári István, a prágai magyar nagykövets...
2019-05-23 20:52:18
Feltámadás után: Az Örömút
... Lucis=Fény útja) szalézi története.
1988 nyarán Sabino Palumbieri szalézi atya, aki a római Pápai Szalézi Egyetem filozófiai antropológia professzora volt, javasolta egy sor új állomás létrehozását, amelyek a feltámadás utáni eseményeket követik egészen a Szentlélek kiáradásáig.
A hagyományos keresztúti ájtatosság egy elmélkedő imádság, amelyben a hívők - egyedül, ...
2019-05-16 17:49:36
A Gulágkutatók Nemzetközi Társasága önálló kutatóközpont létrehozását kezdeményezi
...
Bognár Zalán közleményében azt írta: a GKNT Budapesten megtartott tisztújító közgyűlésén a szervezet tagsága "egyhangúlag kinyilvánította annak szükségességét, hogy a magyar állampolgárok szovjetunióbeli kényszermunkára" hurcolásának "75. évfordulójára készülve, a magyar társadalom régi adósságának törlesztéseként létre kell hozni egy önálló kutató- és dokumentációs emlékközp...
2019-05-06 13:45:42
Az örökségvédelemre összpontosító európai hálózat jöhet létre
...
Magyarország támogatja egy olyan európai hálózat létrehozását, amely koordinálja az Európai Unióban rendelkezésre álló, nemzeti örökséggel kapcsolatos szakértelmet - mondta el Takács Szabolcs pénteken a Notre-Dame tetőszerkezetének leégése miatt szervezett párizsi tanácskozás után az MTI-nek.
Kiemelte, hogy Magyarország ennek kapcsán három dolgot tart fontosnak: kapjon k...
2019-05-03 20:12:21
Mintegy 14 milliárd korona lenne a bankadó bevétele Csehországban
... kijelentette: egyetértett a banki vezetőkkel, hogy a bankadó bevezetése lassíthatná a cseh gazdaság növekedését.
A kormányfő ezért a bankadó helyett inkább egy speciális alap létrehozását részesítené előnyben, amelybe a bankok pénzt utalnának át.
Jan Hamácek szerint Babis elképzelése nem kompatibilis a csehországi pénzügyi rendszerrel. "Nem tudom elképzelni, hogy az ad...
2019-05-03 17:52:12
ITM: a vállalkozások valós igényeit szolgáló uniós intézkedésekre van szükség
... szerepe van az iskolai és vállalkozói képzéseknek. Egyetértett azzal, hogy fel kell számolni az indokolatlan akadályokat az egységes piacon. Ugyanakkor el kell kerülni az új akadályok létrehozását, mint például az elfogadott kiküldetési irányelv és a mobilitási csomag tervezett rendelkezései, amelyek aránytalan terheket jelentenek főként a kis- és közepes vállalkozásoknak.
Gy...
2019-05-03 17:31:37
Putyin aláírta az orosz internet stabil működtetéséről szóló törvényt
... kivéve a kriptográfiai információvédelemre és a nemzeti domainnév-rendszerre vonatkozó rendelkezéseket, amelyek 2021 januárjától hatályosak.
A jogszabály olyan infrastruktúra létrehozását kezdeményezi, amely "szavatolja az orosz internetes erőforrások működését abban az esetben, ha lehetetlenné válik az orosz távközlési szolgáltatók kapcsolódása az internethálózat külföldi gy...
2019-05-01 20:27:33
Macron: Franciaország átalakítása nem állhat meg
... pedig a származási és születési különbségekből fakadnak szerinte. Ezek leküzdésére az előkészítő iskolai osztályok megduplázását, a hátrányos helyzetű negyedekben új óvodai helyek létrehozását ígérte, valamint jelezte, hogy az általános iskolai osztályokban a létszám nem haladhatja meg ezentúl a 24 főt.
Emmanuel Macron egy ökológiai védelmi tanács júniusi felállítását is bej...
2019-04-25 20:49:42
Rendhagyó esélyegyenlőségi kiállítás nyílt a Szegedi Tudományegyetemen
... legnehezebb élethelyzetekben sem adták fel, hátrányukból erőt merítettek, és kiemelkedőt alkottak, értéket teremtettek" - mondta a megnyitón Szabó Antal, a kiadványt és a kiállítás létrehozását támogató Poli-Farbe Vegyipari Kft. ügyvezetője.
Fendler Judit, a Szegedi Tudományegyetem kancellárja hangsúlyozta: ahhoz, hogy valaki hátrányos helyzete ellenére is sikeres legyen, oly...
2019-04-25 12:19:16
1 2 3 .................206 207 ........309 310 .........412 413 414 
Címkék: VDSzSz Szolidaritás, Gulágkutatók Nemzetközi Társasága, Szegedi Tudományegyetemen, Kolozsvári István, Sabino Palumbieri, Pápai Szalézi Egyetem, Bognár Zalán, GKNT Budapesten, Európai Unióban, Takács Szabolcs, Emmanuel Macron, Szabó Antal, Poli-Farbe Vegyipari Kft, Fendler Judit, Szegedi Tudományegyetem, utóbbi években, cseh-magyar kereskedelmi, örökségvédelemre összpontosító, bankadó bevétele, vállalkozások valós, orosz internet, legnagyobb mértékben, kamara elnöke, prágai magyar, római Pápai, feltámadás utáni, hagyományos keresztúti, elmélkedő imádság, hívők &#8211, szervezet tagsága, magyar állampolgárok, magyar társadalom, önálló kutató-, olyan európai, banki vezetőkkel, bankadó bevezetése, cseh gazdaság, kormányfő ezért, bankadó helyett, speciális alap, bankok pénzt, csehországi pénzügyi, indokolatlan akadályokat, egységes piacon, elfogadott kiküldetési, mobilitási csomag, jogszabály olyan, orosz internetes, orosz távközlési, internethálózat külföldi, előkészítő iskolai, hátrányos helyzetű,
© 2013 TVN.HU Kft.