Belépés
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Mindjárt mínuszok lesznek....
2022-11-17 19:25:44
Az új világrendAZ ÚJ VILÁGREND
Written by Zoli


Azok akik ezen levelünket /ANYAGOT/ megkapják - a tisztelet jeléül kapják, hiszen az ŐSI HAZA és a MAGYARSÁG, mint a világ ŐSNÉPE fennmaradása a CÉL, s ezen CÉL nem lehet közömbös senki számára!!!

A ha...
2022-11-09 20:30:56
H. Kohut Katalin versei, novellái
... gyerekkorában fogyasztott édesapja mellett. Vett a Dohányboltban Vilmos körte pálinkát, meg egy doboz sört, vörösbort, cigarettát a dohány helyett két naponta. Megjavíttatott mindent a lakásban, mindenféle készüléket megvásárolt a konyhába, amikre vágyott, s szinte áhítattal fogyasztotta naponta a finomságokat, egészen addig, míg el nem fogyott a pénze.

Tavasz jön, Húsv...
2022-06-11 21:00:50
Kohut Katalin: Az emlékezés hazája
... ősz üzenete. Ruhái pompáját viseljük, együtt menetelünk kézen fogva a jövőbe. Legalábbis gondolatban, mert a valóság néha siralmas.

Kátyi egyedül élt egy erkély nélküli panellakásban. Mikor a vidéki városból felkerült a szürkeségbe, szédülten állt a bérházak sűrűjében. Mintha megrészegült volna a látványtól, nem értette, hogyan is lehet erkély nélküli betonkalitkákban é...
2022-05-28 10:58:45
Tréfás matekversek
... távolodik, már csak egy paradicsompiros pont a háborítatlan kék égen. A mind a négy gyereke ösztöndíjat kapott. A pszichiáter átköltöztette heverőjét egy diófa burkolatú, subaszőnyeges lakásba éppen az automata mosoda fölé, mindössze 22 lépcsőfoknyira a mosodától. A borsókő ára a gazdasági válság miatt drámaian esett. Gyönyörű nap ez a mai, ragyogó kék hétfő.

Kérdés: Mé...
2022-05-09 20:00:31
Ismeretlen: Életadó virág
... férfi. És visszamosolygott. Fogta a szerszámait, és óvatosan nagy figyelemmel kiszabadította a növényt a beton fogságából. Az arca elé emelte, és a virág hálásan hozzá hajolt. Felvitte a lakásba, és helyet, meg fészket csinált neki egy régi cserépben, amiben eddig a tollait, ceruzáit tartotta. Holnap veszek egy szebbet, gondolta, de valahogy érezte hogy a virágnak ez egy csöppet s...
2022-03-06 12:00:51
Segíthet az asztmás tüneteken a sólámpa
... sólámpa? Voltaképpen tisztító ionokat bocsájt a levegőbe, ezzel pedig jelentősen enyhíti az asztmatikus tüneteket.

A sólámpák nemcsak nyugodt és hangulatos légkört teremthetnek a lakásban, de nagyon hatásosak lehetnek depresszió és álmatlanság esetén is. A legújabb kutatások pedig azt támasztották alá, hogy hasznosak lehetnek az asztmás tünetek enyhítésében is.
...
2022-02-17 20:45:03
Hatékony megoldások a téli pikkelysömörre
... hidratációra. Ha nem iszunk eleget, akkor a bőrünk jelentősen sérülhet, kiszárad, amit a téli hideg levegő vagy a szoba száraz levegője csak tovább fokozhat.

Nagyon hasznos lehet a lakásban a párásító használata, mert ennek segítségével kevésbé lesz száraz a szoba levegője és ezzel a bőrünk állapota is sokat javulhat, azaz kevésbé lesz majd száraz.

A pikkelys...
2022-01-30 22:30:48
Juhász Szilvia versei
... nincs is párja,
mindig kész a család szolgálatára.
Ha beteg a gyermek, vagy valami bántja,
testet-lelket gyógyít, mindenki barátja.

És ha jő az este, szétnéz a lakásban,
ő lesz az utolsó, ki elalszik az ágyban.
A jó anya féltő, gondoskodó fajta,
megalkuszik, ha kell. A szeretet hajtja.

Az anyai szívnek talán nincs is párja,
...
2021-12-09 20:30:36
Még mindig tisztul a világ kutyás hosszabbítókkal, elmével
Lassan öt éve támadott meg a lakásban a miskolci elmeosztály ismét a szabadköműves Pál nevű róka szereplő miatt, számomra érthetetlenül, majdnem az elmére juttatva engem, mint az ózdiak 666 kézfején megjelölt cigányai 1998-ban, mint Isten gyermekei. Támadtak minden szomszéd miatt, hogy odaszegezték az űrpókot a szomszédban az ágyhoz, amelyik népét születésem óta tisztítják, mint ...
2021-08-21 13:45:24
1 2 3 .....................131 132 ...........197 198 ...........262 263 264 
Címkék: Kohut Katalin, Juhász Szilvia, Dohányboltban Vilmos, chili paprikám, lakásba tovább, emlékezés hazája, asztmás tüneteken, téli pikkelysömörre, világ kutyás, tisztelet jeléül, világ ŐSNÉPE, doboz sört, dohány helyett, valóság néha, erkély nélküli, vidéki városból, bérházak sűrűjében, paradicsompiros pont, négy gyereke, pszichiáter átköltöztette, diófa burkolatú, automata mosoda, gazdasági válság, beton fogságából, virág hálásan, régi cserépben, asztmatikus tüneteket, sólámpák nemcsak, legújabb kutatások, asztmás tünetek, bőrünk jelentősen, téli hideg, szoba száraz, párásító használata, szoba levegője, bőrünk állapota, család szolgálatára, szeretet hajtja, anyai szívnek, miskolci elmeosztály, elmére juttatva, betonkalitkákban, visszamosolygott, hosszabbítókkal, paradicsompiros, megjavíttatott, pikkelysömörre, lépcsőfoknyira, kiszabadította, átköltöztette, szabadköműves, érthetetlenül, dohányboltban, panellakásban, subaszőnyeges, gyerekkorában, finomságokat, háborítatlan, hidratációra, enyhítésében, fogyasztotta,
© 2013 TVN.HU Kft.