Belépés
Boldog IV. Károly király 10.21
... rendkívül fontos volt számára, ahogy mondta, ,,ez a legnehezebb uralkodás". Gyermekkorától fogva különleges tisztelettel tekintett az Oltáriszentségre. Akárhol élt, mindig volt a lakhelyén egy magánkápolna, ahol az Eucharisztiát őrizték. Éjszakánként sokszor imádkozott csöndes magányban az örökmécses fényénél.
,,Egy dolgot lehetett benne, mint uralkodóban, kif...
2020-10-21 10:10:39
A békesség szigete - a békességről
... magának, a te tulajdon szívedet? Néztem, fiam, hogyan tévelyegsz, de nem akartam már tovább nézni, elvezettelek magamhoz, bevezetvén téged tenmagadba. Mert itt választottam magamnak palotát lakhelyül: ha akarsz itt lakni velem, megtalálod mindazt, amit a világban hiába kerestél, a békét, boldogságot, dicsőséget és mindeneknek bőségét. Ígérem, fiam, nem fogsz csalatkozni, mint amo...
2019-10-03 18:18:19
Szerintem engem hív a Természet
... megtalált eszközt mi döntjük e...
2019-03-19 09:25:31
Magyarország is éltek óriások?
... világ különböző tájain. Ezeket sikerült összefüggésbe hozniuk a legendák egyes óriásaival. Ezek közül az egyik legismertebb az angliai Stone Henge, amely egyes mítoszok szerint, az óriások lakhelye volt. Az építmények körül ráadásul nagyon sok a paranormális jelenség.

Az erdélyi Bucsecs-hegységben akkor találtak egy rejtélyes barlangot a régészek, amikor a földrengés v...
2018-06-20 08:48:15
Sorra mondanak fel a magyar melósok: ki akar így dolgozni?
... céges buszjárat, van-e lehetőség elszállásoltatásra és milyen a szállás? Szempont az is a munkahelyválasztásnál, hogy milyen a műszakbeosztás, és hogy mekkora a távolság a munkahely és a lakhely között. Vagyis ha a cégek meg akarják tartani a munkavállalókat, ezekre is gondolniuk kell a fizetés mellett.

Mindezek mellett nagyon fontos a csapat, a környezet. A kutatás sze...
2018-05-01 18:23:27
Az Isteni Irgalmasság kilenced
... az ég lakói, s a mennyei Atya különös kedvét leli bennük. Mint illatos bokréta, úgy virítanak az Úr trónja előtt. Felszálló illatukat maga az Úr élvezi. Jézus irgalmas Szívében állandó lakhelyük van ezeknek a lelkeknek, és szünet nélkül éneklik Isten szeretetének és irgalmának himnuszát.

Az igazán alázatos és szelíd lélek

Már itt a földön a mennyországgal élh...
2018-03-30 17:24:55
Drogterjesztő bűnszervezetet számoltak fel Nógrádban
... kétkilónyi növényi törmeléket, valamint kábítószer és pszichoaktív anyag előállításához, értékesítéséhez szükséges tárgyakat és készpénzt foglaltak le. A 32 éves O. Attila salgótarjáni lakhelyén a rendőrök egy a drog előállítására kialakított helyiségre is bukkantak.
A nyomozás adatai alapján a 27 éves őrhalmi K. Attila 2017 januárja előtt különböző kábítószereket és pszicho...
2018-02-27 10:52:03
Kárpát-medencei ŐSHONosságunk
... amit tanulmányunkban vázoltunk: a magyarság a királyi mágusok népe. “ (Királyi mágusok ősnépe: a magyar.)

Lukácsi Kristóf (A magyarok őselei, hajdankori nevei és lakhelyei) Eredeti örmény őstörténeti munkákból gyűjtötte ki a népünkkel kapcsolatos részeket, melyek a hunok és magyarok között egyenlőségjelet vonnak (hunni sive hungari...).

Dr...
2018-02-20 22:52:28
Tomory Zsuzsa: KORONA, KORONÁZÁS, KIRÁLYVÁLASZTÁS
... hogy az örmény tudósok mindig megtisztelő figyelmet szenteltek a magyar és hun történelemnek. Erről Lukácsi Kristóf szamosújvári pap írt bővebben a Magyarok őselei, hajdankori nevei és lakhelyei című művében. Az ősi örmény történelemkönyvek tüzetes átvizsgálása máig betöltetlen nemzeti feladat. Azt is ki kell hangsúlyoznom, hogy egyedül a magyarországi örmények voltak mindig azon ...
2017-10-24 23:00:55
Nem román és nem terrorista: székely és hazafi!
... Köztük lett volna Sz. Endre is, aki viszont nem várta meg a rendőrök kiérkezését. Lehet, hogy csak egyszerűen csak rossz helyen keresték, ugyanis információink szerint két megyére kiterjedő lakhely-elhagyási tilalom alatt volt (nem háziőrizetben), így a bírósági végzést nem biztos, hogy átvette, a rendőrség meg szándékosan megvárta, amíg körözés lesz belőle. A magyar hatóságoktól ...
2017-04-07 22:31:34
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Boldog IV, Isteni Irgalmasság, Kárpát-medencei ŐSHONosságunk, Tomory Zsuzsa, Stone Henge, Lukácsi Kristóf, Erről Lukácsi Kristóf, békesség szigete, magyar melósok, legnehezebb uralkodás&#8221, örökmécses fényénél, dolgot lehetett, világban hiába, legendák egyes, egyik legismertebb, angliai Stone, óriások lakhelye, építmények körül, paranormális jelenség, rejtélyes barlangot, lakhely között, fizetés mellett, mennyei Atya, igazán alázatos, nyomozás adatai, királyi mágusok, magyarok őselei, népünkkel kapcsolatos, örmény tudósok, magyarországi örmények, rendőrök kiérkezését, bírósági végzést, magyar hatóságoktól, oltáriszentségre, egyenlőségjelet, munkavállalókat, királyválasztás, tanulmányunkban, értékesítéséhez, műszakbeosztás, kábítószereket, gyermekkorától, bűnszervezetet, előállításához, mennyországgal, drogterjesztő, őshonosságunk, információink, történelemnek, hangsúlyoznom, összefüggésbe, magyarországi, előállítására, háziőrizetben, eucharisztiát, tisztelettel, átvizsgálása, elvezettelek,
© 2013 TVN.HU Kft.