Belépés
Pulykasaláta
... össze, majd tegyük félre. Egy nagy salátás tálba tépkedjük bele a jégsalátát, tegyük bele a kockára vágott sonkát, paradicsomot, sajtot, ...
2007-10-31 00:55:46
Kecsketúrós sztrapacska
... jól lecsepegni. Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel a vajat, adjuk hozzá a kis kockákra felvágott húsos szalonnát, pirítsuk meg, majd morzsoljuk rá a kecsketúrót. Tegyük hozzá a lecsepegte...
2007-10-24 00:36:04
Feketeerdő torta
... összekeverünk a keményítővel, majd a maradék meggylevet felforraljuk. Ezután a keményítővel elkevert masszát hozzákeverjük a meggyléhez, és újból felforraljuk, majd hozzáadjuk a lecsepegtetett meggyet, és kihűtjük. A piskótát kétszer elvágjuk, a kapott három lapot a cseresznyepálinkával vagy meggylével meglocsoljuk.
A tortaformát előkészítjük és beletesszük az első lapot. A t...
2007-10-20 19:28:13
Tonhalas fasírt
... újhagyma, zsemlemorzsa, só, darált bors.

Elkészítése:

Nyomjuk át a még meleg, megfőzött burgonyát krumplinyomóval, majd tegyük egy nagy tálba. Adjuk hozzá a jól lecsepegtetett tonhalkonzervet, a tojás sárgáját, a mustárt, az összevágott petrezselyem zöldjét, a felkarikázott újhagymát és a lisztet. Sóval és darált borssal ízesítsük, majd óvatosan dolgozzuk öss...
2007-10-17 00:38:29
Csirkés szendvicstekercs
... mellé a kenyérlepényeket. Ha tortillát használunk, azt előtte csomagolásával együtt tegyük fél percre a mikrohullámú sütőbe. Kenjük meg majonézzel, szórjuk rá a megmosott és alaposan lecsepegtetett spenótleveleket, majd helyezzük rá a vékonyan felszeletelt sült csirkemelleket is. Borítsuk be a szeletekre vágott paradicsommal. Óvatosan göngyöljük fel, mint egy palacsintát, majd vág...
2007-10-11 00:31:57
Töltött paradicsom
... pirítsuk le a felszeletelt gombát, fűszerezzük összetépkedett bazsalikomlevéllel és összevágott petrezselyemzölddel. Keverjük össze a rizst a tojássárgájával, a megpárolt gombával, a lecsepegtetett tonhalkonzervvel és a reszelt parmezánnal, sózzuk meg. A paradicsomok tetejét vágjuk le, teáskanál segítségével vájjuk ki a belsejüket. Tegyük olajjal kikent tűzálló tálba, töltsük meg ...
2007-09-06 02:04:39
Karfiolos pogácsa
... és egy szitán lecsepegtetem. 2 deka zsírban világossárgára párolom a hagymát. 2 dkg lisztből, a maradék zsírból és egy kevés főzővízből sűrű besamelt készítek, majd összekeverem a lecsepegtetettt, kinyomott karfiollal, a pirított hagymával, egy tojással és egy tojássárgájával. Megsózom és belekeverem az apróra vágott petrezselyemzöldet. Amennyiben túlságosan puha lenne a massza, k...
2007-08-05 18:17:00
Pár torta recept
... kezdjük. Addig folytatjuk, amíg teljesen fel nem oldódik, ekkor hűlni hagyjuk. Amikor már épp hogy csak langyos, a túrókrémhez keverjük, majd hozzáadjuk a megmosott, megtisztított, lecsepegtetett gyümölcsöt. Folpackkal bélelt műanyag tálba, felpattintós tortaformába v. - ha a megadott mennyiség felét készítjük - özgerincformába öntjük. A megszilárduláshoz több óra szükséges, ezért...
2007-07-28 07:39:03
Mediterrán zöldségtál
... fokhagymát megtisztítjuk, az előbbit karcsú gerezdekre / vastag karikákra szeljük. A padlizsánt leöblítjük, kinyomkodjuk belőle a vizet, majd a vörös- és fokhagymával, paradicsommal s a lecsepegtetett kapribogyóval együtt a zöldségekhez adjuk.
4. Meghintjük a fűszerkeverékkel és az olívaolajjal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, összekeverjük, majd 200 C-fokos sütőben 50-60 pe...
2007-07-22 01:17:09
Citromos zöldbab
... másik nagy serpenyőbe, tegyük bele a felszeletelt fokhagymát, majd reszeljük rá a citrom héját. Addig forrósítsuk, míg a fokhagyma sisteregni nem kezd. Tegyük bele a leszűrt és jól lecsepegtetett zöldbabot, daráljunk rá borsot, csorgassuk rá a citrom kifacsart levét, majd hirtelen, erős lángon forrósítsuk jól össze. Azonnal tálaljuk nagy tányérokra, mellé kis darabokra felszeletel...
2007-07-18 00:28:57
1 2 3 ....................67 68 ...........101 102 ..........132 133 134 135 
Címkék: nagy salátás, kockára vágott, nagy serpenyőben, maradék meggylevet, keményítővel elkevert, lecsepegtetett meggyet, piskótát kétszer, kapott három, tortaformát előkészítjük, első lapot, nagy tálba, tojás sárgáját, összevágott petrezselyem, felkarikázott újhagymát, mikrohullámú sütőbe, vékonyan felszeletelt, szeletekre vágott, felszeletelt gombát, megpárolt gombával, lecsepegtetett tonhalkonzervvel, reszelt parmezánnal, paradicsomok tetejét, szitán lecsepegtetem, maradék zsírból, kevés főzővízből, pirított hagymával, apróra vágott, túrókrémhez keverjük, megadott mennyiség, megszilárduláshoz több, előbbit karcsú, padlizsánt leöblítjük, lecsepegtetett kapribogyóval, zöldségekhez adjuk, felszeletelt fokhagymát, citrom héját, fokhagyma sisteregni, citrom kifacsart, szendvicstekercs, fűszerkeverékkel, tonhalkonzervvel, kenyérlepényeket, lecsepegtetettt, tonhalkonzervet, krumplinyomóval, özgerincformába, tojássárgájával, spenótleveleket, lecsepegtetett, csirkemelleket, összetépkedett, világossárgára,
© 2013 TVN.HU Kft.