Belépés
x
... italba tesszük. Szívószálat adhatunk hozzá.
Ananászital
Hozzávalók 4 pohárhoz: 2 konzerv darabolt ananász, 3 dl tej, 2 ek. édesítőpor, jég.
Előkészítés: Az ananászt lecsepegtetjük, a levét felfogjuk.
Elkészítés: Az ananászt mixerben pépesre törjük, belekeverjük a tejet, a levet, és édesítővel édesítjük. Poharakba jégkockát teszünk, ráöntjük az italt, és...
2011-03-20 08:45:28
x
... mindkét oldalát aranysárgára sütjük. A fokhagymát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk. Felhevítjük a repceolajat, ropogósra sütjük benne a fokhagymát, majd papírtörlőre téve lecsepegtetjük és kissé megsózzuk. A petrezselymet leöblítjük, szárazra rázzuk és a lecsípkedett leveleket félretesszük díszítésnek. A kemény habbá vert tejszínt a levesbe forgatjuk, majd a botmixerrel f...
2011-03-20 08:31:04
x
... italba tesszük. Szívószálat adhatunk hozzá.
Ananászital
Hozzávalók 4 pohárhoz: 2 konzerv darabolt ananász, 3 dl tej, 2 ek. édesítőpor, jég.
Előkészítés: Az ananászt lecsepegtetjük, a levét felfogjuk.
Elkészítés: Az ananászt mixerben pépesre törjük, belekeverjük a tejet, a levet, és édesítővel édesítjük. Poharakba jégkockát teszünk, ráöntjük az italt, és...
2011-03-19 18:34:41
x
... száráról pedig a fej aljától számítva 2-2,5 cm-nyire levágjuk. Hideg vízben megmossuk. Forró, enyhén sós vízbe tesszük és másfél órát főzzük. A megfőtt articsókát a vízből kivesszük, lecsepegtetjük és előmelegített tálra rakjuk. Fehér tejfölös mártást vagy hollandi mártást öntünk rá, azonnal tálaljuk.
• Rántott articsóka
A megfőzött articsókát a vízből kivéve ha...
2011-03-14 09:46:11
Istvántól érkezett
... evőkanál mogyorókrém
17 dkg liszt
6 dkg étkezési keményítő
1 csapott teáskanál sütőpor
3kanál őrölt zabpehely
1 csipetnyi só

A cseresznyét lecsepegtetjük. A vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot és a sót habosra keverjük. A tojásokat egyenként belekeverjük, majd hozzáadunk 5 evőkanál mogyorókrémet, és összekeverjük a liszttel, a keményítővel...
2011-03-05 19:10:44
Marhahús sült zöldségekkel
... vékony csíkokra vágjuk és beleforgatjuk a pácba. 20 percig állni hagyjuk.
3. Egy lábasban vizet forralunk és fél percre beledobjuk a rózsáira szétszedett brokkolit. Kiszedjük, lecsepegtetjük és félretesszük.
4. Egy wokban vagy mély serpenyőben 1-2 evőkanál olajat felhevítünk és megsütjük benne a marhahúst. Kivesszük és ezt is félretesszük.
5. A wokban ismét egy kevé...
2011-03-03 07:06:15
Káposzta a köbön: 3 fogyasztó
... 15 dkg reszelt sajt


Természetes vitaminforrások

A kelkáposztaleveleket sós, szódabikarbónás vízben leforrázzuk, jeges vízben gyorsan lehűtjük, majd lecsepegtetjük. A paprikát és a cukkinit apró kockára vágjuk, és kevés olajon elkezdjük pirítani. 5-6 perc után hozzáadjuk a karikára vágott újhagymát, és még 3 percig pirítjuk. Ízesítjük sóval, frissen ...
2011-02-23 19:01:43
1-2-3 Recept
... puhára pároljuk. Hozzáadjuk a pörcöt, kihűtjük.
A lisztből, sóval, diónyi vajjal, 2 tojással tésztát gyúrunk, jól kisodorjuk. Kisujjnyi csíkokra felvágjuk, sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük.
A vajat a tojások sárgájával jól kikeverjük, kicsit megsózzuk, belekeverjük a tejfölt, hozzátesszük a kifőtt tésztát és a kihűlt húst.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, ...
2011-02-22 17:50:51
Ónémet módra töltött sertés
... tej
só,bors
Elkészítés:
A felszúrt dagadót,kívül-belül borsozzuk,a cukrot
elkeverjük fahéjjal, kis borral felengedjük és a szilvát beáztatjuk,20-25 perc múlva lecsepegtetjük,elkeverjük apró kockára vágott almával,ezzel megtöltjük a húst,hús tűvel bezárjuk,és forró olajban hirtelen meg pirítjuk.
Tepsibe tesszük, ráöntjük az olajat, és a szilva áztatólevét,...
2011-02-22 07:16:25
x
... mindkét oldalát aranysárgára sütjük. A fokhagymát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk. Felhevítjük a repceolajat, ropogósra sütjük benne a fokhagymát, majd papírtörlőre téve lecsepegtetjük és kissé megsózzuk. A petrezselymet leöblítjük, szárazra rázzuk és a lecsípkedett leveleket félretesszük díszítésnek. A kemény habbá vert tejszínt a levesbe forgatjuk, majd a botmixerrel f...
2011-02-13 09:37:13
1 2 3 6 7 8 9 10 11 12 13 
Címkék: ananászt lecsepegtetjük, levét felfogjuk, ananászt mixerben, fokhagymát megtisztítjuk, petrezselymet leöblítjük, lecsípkedett leveleket, kemény habbá, levesbe forgatjuk, megfőtt articsókát, vízből kivesszük, megfőzött articsókát, vízből kivéve, cseresznyét lecsepegtetjük, vaníliás cukrot, tojásokat egyenként, rózsáira szétszedett, cukkinit apró, karikára vágott, tojások sárgájával, kifőtt tésztát, kihűlt húst, tojások fehérjét, felszúrt dagadót, szilvát beáztatjuk, szilva áztatólevét, szódabikarbónás, vitaminforrások, lecsepegtetjük, petrezselymet, megtisztítjuk, mogyorókrémet, összekeverjük, előmelegített, beleforgatjuk, belekeverjük, félretesszük, lecsípkedett, papírtörlőre, aranysárgára, hozzátesszük, zöldségekkel, keményítővel, mogyorókrém, felhevítjük, serpenyőben, szétszedett, felengedjük, felhevítünk, áztatólevét, díszítésnek, előkészítés, repceolajat, szívószálat, ananászital, cseresznyét, leforrázzuk, természetes, botmixerrel, fokhagymát, leöblítjük, elkészítés, megtöltjük, hozzávalók, édesítővel, articsókát,
© 2013 TVN.HU Kft.