Belépés
Tallóztam
... Felforraljuk, és mérsékelt tűzön főzzük 8-10 percig.
Közben a penét forrásban levő sós vízben kifőzzük a csomagolásán olvasható utasítás szerint. A petrezselymet leöblítjük, leveleit lecsipkedjük és durvára aprítjuk, majd a darált húsos paradicsomszószba forgatjuk. Kóstolás után megsózzuk, megborsozzuk.
A tésztát leszűrjük, lecsepegtetjük, és összeforgatjuk a szósszal. B...
2018-04-21 11:28:28
Paprika nevelése
... védjük, az elpusztult vagy sérült részeket levágjuk. A sima bokrosnál 15-25 t/ha termés várható, az ikernél 20-30 t/ha. Karónál a főszárat meghagyjuk, alul 3-4 mellékhajtással, a többit lecsipkedjük, majd folyamatosan, ahogy erősödik, fent is egyre többet engedünk el 3-4 nóduszig, ott azt is visszacsípjük, legvégül fenn a főszárat is. Így a paprika lenn terem először, ahol még erő...
2014-11-25 13:46:23
Grill zöldségek pestóval:
... olívolaj
2 evőkanál reszelt parmezán sajt
Elkészítés:
A pestóhoz a fenyőmagokat serpenyőben olaj nélkül megpirítjuk. A bazsalikomot megmossuk, lecsepegtetjük, leveleit lecsipkedjük. A fokhagymát megpucoljuk. A magot, a bazsalikomot, a fokhagymát és az olívaolajat pürésítjük. A végén a parmezánt belekeverjük, sóval, borssal ízesítjük.

A zöldségeket megtis...
2014-06-07 16:42:05
spenótos rakott tészta
... (zuzott),
fehérbors,
szerecsendió,
só,
liszt,
20 dkg reszelt sajt,
1 tojássárgája,
350-400g szélesmetélt tészta , vagy csavart tészta

A spenót leveleket lecsipkedjük a szárról és gondosan átválogatva, jó átmossuk.
Lobogó forró vízben pár percig megfőzzük.
Szűrő kanállal kiszedjük, és egy deszkán késsel, kicsit összevagdaljuk!...
2012-04-20 12:03:19
x
... felforrósított egy teáskanál olívaolajon aranybarnára sütjük. A pineamagot zsiradék nélkül aranysárgára pirítjuk, a fetát kis kockára vágjuk. Az oregánót leöblítjük, szárazra rázzuk és lecsipkedjük a levelét. A hideg uborkalevest tányérba merjük és megszórjuk a sült fokhagymával, a fetával és a pineamaggal. A citromot forró vízben megmossuk, szárazra töröljük és gerezdekre vágjuk....
2011-03-20 08:31:04
x
... db mogyoróhagyma, 4 ek. fehér balzsamecet, 4-4 ek. tökmag-és olívaolaj
Elkészítés:
A paprikákat apró kockákra vágjuk. A kakukkfüvet, zöldségzöldet leöblítjük, lerázzuk és lecsipkedjük a levelét. A zselatint megpuhítjuk kinyomkodjuk és forró vízben feloldjuk. A krémsajtot és a kecskesajtot összekeverjük, majd hozzáadjuk a zselatint. A paprika, a kakukkfű, zöldségzöld és...
2011-03-19 18:34:41
x
... felforrósított egy teáskanál olívaolajon aranybarnára sütjük. A pineamagot zsiradék nélkül aranysárgára pirítjuk, a fetát kis kockára vágjuk. Az oregánót leöblítjük, szárazra rázzuk és lecsipkedjük a levelét. A hideg uborkalevest tányérba merjük és megszórjuk a sült fokhagymával, a fetával és a pineamaggal. A citromot forró vízben megmossuk, szárazra töröljük és gerezdekre vágjuk....
2011-02-13 09:37:13
Sült tarja nyárson
... az olajjal, a cukorral és a balzsamecettel.Ha megvan, akkor a burgonyát vastag karikákra vágjuk, és sós vízben 8 percig előfőzzük. Közben a paprikát darabokra vágjuk, a bazsalikomot lecsipkedjük a száráról, és durvára vagdossuk. Az előfőzött burgonyát felkarikázzuk. A mozzarellát felszeleteljük, a húst beborítjuk vele, megszórjuk bazsalikommal, összecsavarjuk és burgonya meg papri...
2011-01-06 16:04:27
Rizses hús
... percig pároljuk a sütőben. Félidőben egyszer megkeverjük, ha szükséges, kevés forró vizet öntünk alá, és teljesen puhára pároljuk.

4. A petrezselymet leöblítjük, leveleit lecsipkedjük, és finomra vágjuk. Kivesszük a rizses húst a sütőből, hozzáadjuk a vajat/margarint és a petrezselymet, lazán összekeverjük, és a sütőedényben tálaljuk.

Készíthetjük bő lével f...
2010-11-04 09:38:05
1 
Címkék: penét forrásban, csomagolásán olvasható, petrezselymet leöblítjük, darált húsos, tésztát leszűrjük, elpusztult vagy, sima bokrosnál, ikernél 20-30, főszárat meghagyjuk, többit lecsipkedjük, paprika lenn, fenyőmagokat serpenyőben, bazsalikomot megmossuk, fokhagymát megpucoljuk, olívaolajat pürésítjük, parmezánt belekeverjük, zöldségeket megtis, spenót leveleket, deszkán késsel, teáskanál olívaolajon, pineamagot zsiradék, oregánót leöblítjük, hideg uborkalevest, sült fokhagymával, citromot forró, paprikákat apró, zselatint megpuhítjuk, kecskesajtot összekeverjük, burgonyát vastag, paprikát darabokra, bazsalikomot lecsipkedjük, előfőzött burgonyát, mozzarellát felszeleteljük, húst beborítjuk, rizses húst, sütőedényben tálaljuk, mellékhajtással, felforrósított, felszeleteljük, lecsepegtetjük, összevagdaljuk, összeforgatjuk, összecsavarjuk, balzsamecettel, zöldségzöldet, mogyoróhagyma, petrezselymet, összekeverjük, visszacsípjük, bazsalikommal, felkarikázzuk, folyamatosan, lecsipkedjük, megborsozzuk,
© 2013 TVN.HU Kft.