Belépés
Hányszor megcsodáltam . . .
... talált munkát , nem ült le egy
percre , ha bent nem akadt dolga , máris
szaladt gyomlálni a kertbe .
Hányszor megcsodáltam , úgy emlékezem
rája , ő volt az én szívem legdrágább mamája .
Több évtizede már , hogy mélyen lent nyugszik
a sírban , lelke fenn az égben az örök valóságban ,
hol békében élhet Isten országában .

******* Bédné Ma...
2019-12-07 12:06:02
Harmónia......
... Energiatartalékaid kiapadhatatlanok, nyugtalan vagy, kész vagy változni és változtatni. Az indiai és tibeti (kínai) szerzetesek ruhája gyakran narancssárga színű, mint a sáfrány, mely a világ legdrágább fűszernövénye. A narancs mint gyömölcs a teljesség, az édesség, a szerelem jelképe a narancstermő országokban.

Szerelmi üzenete: ha nincs párod, akkor szervezz bulit, sp...
2019-12-06 18:34:55
Várlak, de most nem úgy, hanem, mint még soha!
" Várlak, de most nem úgy, hanem, mint még soha!
Szeretnék ház lenni, nyugalmad otthona
Asztalt terítenék, tiszta ágyat vetnék,
Te lennél szívemben a legdrágább vendég.

Ebben az adventben én hívlak meg Téged,
Nem kell bizonyíték, és nem kell ígéret....
2019-12-01 07:43:06
Hála
... kézszorítás, egy telefon vagy egy levél - milyen ösztönzést adhatnak! Egy idős orvos egyszer egyik páciensétől a számla kiegyenlítése mellett köszönő levelet is kapott. Az orvos ezt legdrágább kincsei között őrizte, mert ez volt az első, amit hosszú életén át küldtek neki.

Azonnal meg kell köszönnünk minden ajándékot, a vendéglátást, a kölcsönadott szerszámot, a munkánk...
2019-11-27 08:25:59
Több mint 25 millió forintért kelt el egy Fabergé-készlet a BÁV árverésén
... tejkiöntőt hagyományos orosz stílusú rekeszzománc technikával készült virágmotívumok díszítik.
Ezzel a magas árral kétségkívül ez a Fabergé-kiöntőgarnitúra lett az idei szezon legdrágább műtárgya. A hazai műtárgypiacon eddig csak a Zsolnay-kerámiák tudtak ilyen magas eladási árat elérni. A rekorder Zsolnay Miklós saját használatra készült kandallója, amely 26,4 millió forint...
2019-11-21 15:42:44
Mindenki a karácsonyra készül... a reklámok már sokkolnak!
... hogy kinek mit kellene venni ajándékba, hogy ki minek örülne, minek venné hasznát. Idegesen üres parkolót keresnek a Plázákban, sorba állnak a boltok előtt.
Keresik a legújabbat, a legdrágábbat, a trendit.
A dekoráció új lesz, csillogóbb, a fenyő még nagyobb.
Nem jut mindenkinek elég, ezért hitelt is kell felvenni, mert a fantasztikus ünnepi TV-adásokhoz kell újabb ...
2019-11-20 15:27:29
Puskás Stadionavató: 2019.11.15
... felavatták a 2016-ban lebontott Népstadion helyén épült új óriásstadiont, a Puskás Ferenc Arénát. Uruguay volt a vendég Magyarország, és az egész közép-kelet-európai régió legnagyobb és legdrágább stadionjában, amely 67 ezer néző befogadására alkalmas, és 190 milliárd forintba került. itt van minden tudnivaló: így menjen, ezt viheti a Puskás Arénába pénteken.
..............
2019-11-16 21:43:16
Szerb autótolvaj-banda tagjaival ellen emeltek vádat Szegeden
... azonosító jeleiket.
A bűnszervezet csaknem 240 millió forint értékben tulajdonított el autókat, amelyből mintegy 30 millió térült meg hét jármű lefoglalásával. A lopott autók közül a legdrágább több mint 33 millió, a legolcsóbb 2,2 millió forintot ért.
A bűnszervezet tevékenységét jelentős nemzetközi együttműködésnek köszönhetően sikerült felderíteni, a többi közt az eur...
2019-11-07 10:14:41
Háború utáni alkotásokat és kortárs műveket kínál a Virág Judit Galéria aukciója
... elején több hónapot töltött Franciaországban, ahol a látvány elemeit ironikus, pop-artos átírásban jelenítette meg - a felhők, fák és a városok színes emblémákká váltak képein. Az alkotó legdrágább képe korábban 10 millió forintért kelt el, így az árverésen rekord születhet, mivel a Kapcsolat induló ára is ennyi.
Mint írják, Keserü Ilona művei jelentették a hidat az avantgár...
2019-11-05 15:08:37
November 4. - Deutsch Tamás: 1956 az igazság és a szabadság mindenekfelettiségéről szólt
... emlékezzünk rájuk. Illő, hogy meggyászoljuk a kommunista diktatúra majd fél évszázadát, annak minden pillanatát" - fogalmazott.
Az a közel öt évtized magyarok millióitól vette el a legdrágább dolgot, a szabadságot. Nincs erre bocsánat és nincs felejtés - jelentette ki.
A néppárti képviselő kiemelte:"mint cseppben a tenger" mutatkozik meg a forradalomban részt vettek szem...
2019-11-04 22:01:57
1 2 3 ..............361 362 .......542 543 ........722 723 724 
Címkék: Puskás Stadionavató, Virág Judit Galéria, Deutsch Tamás, Bédné Ma, Zsolnay Miklós, Puskás Ferenc Arénát, Puskás Arénába, Keserü Ilona, karácsonyra készül, örök valóságban, világ legdrágább, narancs mint, szerelem jelképe, narancstermő országokban, legdrágább vendég, telefon vagy, idős orvos, számla kiegyenlítése, kölcsönadott szerszámot, magas árral, idei szezon, hazai műtárgypiacon, rekorder Zsolnay, boltok előtt, fantasztikus ünnepi, 2016-ban lebontott, vendég Magyarország, bűnszervezet csaknem, lopott autók, legdrágább több, bűnszervezet tevékenységét, többi közt, látvány elemeit, városok színes, alkotó legdrágább, árverésen rekord, kommunista diktatúra, legdrágább dolgot, néppárti képviselő, forradalomban részt, kiapadhatatlanok, együttműködésnek, franciaországban, kiöntőgarnitúra, lefoglalásával, virágmotívumok, forradalomban, kiegyenlítése, tevékenységét, meggyászoljuk, tulajdonított, fűszernövénye, óriásstadiont, műtárgypiacon, magyarország, vendéglátást, fantasztikus, rekeszzománc, befogadására,
© 2013 TVN.HU Kft.