Belépés
A ribizli gyógyhatásairól


A ribizli az egyik legegészségesebb gyümölcs, hiszen nemcsak rostokban, hanem antioxidánsokban is rendkívül gazdag. Mindemellett vasban és káliumban is bővelkedik, amelyek nagyon hasznosak a szív egészsége szempontjából is.

A ribizli polifenolokban gazdag, ...
2020-06-16 23:50:07
A magány bizonyítottan káros
... van a szervezetünkre és a jóllétünkre. Magas vérnyomáshoz, szív-érrendszeri betegségekhez, csökkent immunitáshoz és depresszióhoz vezethet.
Annak érdekében, hogy a lehető legegészségesebb légy, a tudatos táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a pihenés mellett a kapcsolataid ápolására is gondot kell fordítanod.
Ha úgy érzed, hogy te egyáltalán nem vagy magányos, akkor ...
2020-06-11 20:34:08
A kókuszolaj fajtái – melyiket válasszam
... próbálnod a kókuszolajat, hihetetlen egészséges olaj, segíti a fogyást és számtalan egészségmegőrző és betegségmegelőző hatása van. Azonban a kókuszolaj a legtisztább formájában a legegészségesebb. Mint mindenben, ebben is oda kell figyelnünk a beszerzésnél, hogy valóban jó minőségű kókuszolajat vegyünk.

Néhány fajtáját ugyanis más olajokkal keverik vagy potenciálisan m...
2020-05-22 21:36:22
Közkedvelt ételek jótékony egészségügyi hatásai
... segítése, a vérnyomás megfelelő szinten tartása, a szív egészségének fenntartása, és a szabadgyökök elleni küzdelem sorolhatóak fel.

Zöldtea
A zöldtea a világ egyik legegészségesebb itala, amely a teák közül a legtöbb antioxidánst tartalmazza.
A zöldtea fogyasztása csökkenti a stroke bekövetkezési esélyeit, és segíti a prosztatarák elleni harcot.
...
2020-05-20 19:41:06
Egészséges érvek a dió mellett


A dió az egyik legegészségesebb táplálékunk. Többek között védi a szív, a csontok és az agy egészségét. Ma már kutatások is igazolják, hogy naponta félmaréknyi dió elfogyasztása nagyon jó hatással van az egészségre.

A dió csökkenti a szív- és érrendszeri me...
2020-05-19 20:01:13
Az egészséges életmód támogatásáért működik együtt a NOB és a WHO
... Tedrosz Gebrejeszusz leszögezte: örömmel tölti el a régóta fennálló partnerség hivatalossá tétele.
"A WHO nemcsak a betegségek ellen küzd, hanem az embereknek is segít a lehető legegészségesebben élni, eme partnerségi megállapodás pedig pont ezért született" - mutatott rá.
Az új megállapodás részeként a NOB és a WHO közös kapcsolódási pontok feltérképezésére fog összpont...
2020-05-18 20:12:58
Rostban gazdag táplálékok
... sokkal egészségesebb, mint az állati fehérje és a szervezetet sem terheli meg annyira, mint az állati eredetű termékek.

A bab és a borsó is kiváló forrása a rostnak. A legegészségesebb a csicseriborsó, amelyből akár házilag is készíthetünk humuszt, amelyet akár pirítóssal is fogyaszthatunk, de saláták mellé is tökéletes választás.

A zab is sok rostot tartalma...
2020-05-11 08:51:27
Milyen előnyei vannak a babnak?


A hüvelyesek közül a bab az egyik legegészségesebb. Akár szuperélelmiszernek is nevezhetjük, hiszen óvja az egészséget és még a fogyásban is a segítségünkre lehet.

Egy kutatásba fogyni kívánó embereket vontak be. A 12 hetes vizsgálati időszak alatt a vizsgá...
2020-05-11 08:47:10
Hagyma-fokhagyma gyógyhatásairól
... krónikus betegségeket.

A hagymafélék családjába tartozó vöröshagymát és fokhagymát már sok esetben vizsgálták a tudósok. Arra a megállapításra jutottak, hogy az egyik legegészségesebb táplálékok sorát gazdagítja, mert nagy mennyiségben tartalmaznak fenolos vegyületeket és flavonoidokat is. A flavonoidok egyik legjobb forrása a vöröshagyma, amely jelentősen képes lecsökk...
2020-05-06 23:54:18
A szűrt kávé a legegészségesebb egy nagy létszámú, hosszú távú svéd kutatás szerint
...
Eredményeikről a European Journal of Preventive Cardiology című szaklapban, az Európai Kardiológiai Társaság (ESC) lapjában számoltak be.
"Tanulmányunk erős és meggyőző bizonyítékokkal szolgál a kávékészítési módok és a szívrohamok, az élethossz közötti összefüggésekre" - mondta Dag S. Thelle, a svédországi Göteborgi Egyetem tudósa.
Kiemelte: a szűretlen - például a...
2020-04-24 11:11:32
1 2 3 ....................67 68 ...........101 102 ...........134 135 136 
Címkék: Tedrosz Gebrejeszusz, European Journal, Preventive Cardiology, Európai Kardiológiai Társaság, Göteborgi Egyetem, ribizli gyógyhatásairól, magány bizonyítottan, kókuszolaj fajtái, egészséges életmód, szűrt kávé, nagy létszámú, egyik legegészségesebb, szív egészsége, ribizli polifenolokban, lehető legegészségesebb, tudatos táplálkozás, rendszeres testmozgás, pihenés mellett, kapcsolataid ápolására, legtisztább formájában, vérnyomás megfelelő, szív egészségének, szabadgyökök elleni, világ egyik, teák közül, legtöbb antioxidánst, zöldtea fogyasztása, stroke bekövetkezési, prosztatarák elleni, régóta fennálló, betegségek ellen, állati fehérje, állati eredetű, hüvelyesek közül, segítségünkre lehet, kutatásba fogyni, hagymafélék családjába, megállapításra jutottak, flavonoidok egyik, kávékészítési módok, élethossz közötti, svédországi Göteborgi, legegészségesebb, betegségmegelőző, feltérképezésére, antioxidánsokban, gyógyhatásairól, bizonyítékokkal, egészségmegőrző, összefüggésekre, polifenolokban,
© 2013 TVN.HU Kft.