Belépés
Az immunrendszerünk hálás lesz, ha ezeket fogyasztjuk
... tápanyagot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Megtalálható benne az összes antioxidáns vitamin, azaz az A-, a C- és az E-vitamin, emellett rostban is gazdag, így az egyik legegészségesebb zöldség címet is megszerezte magának.

Az immunrendszer másik nagy barátja a fokhagyma, rendszeres fogyasztásával nemcsak a vérnyomásunk normalizálódhat, de a keringésünk is s...
2021-02-27 23:32:10
Mai napi mosoly!
... vigyáz a hegyen


- Juliska, gyere este el hozzánk, senki sem lesz otthon!
Juliska este el is ment, de tényleg senki sem volt otthon.


- Melyik a legegészségesebb focicsapat?
- Hohe SC.


- Hogy hívták az első görög istent?
- Prototipusz.


Ha a vegetáriánusok csak növényeket esznek, akkor a humanitáriusok...
2021-02-05 08:37:53
Hogyan őrizhetjük meg az agy egészségét táplálkozással
... funkciók hanyatlásának.

Sokat tehetünk agyunk egészségéért, ha változatosan táplálkozunk, illetve ha a mediterrán étrendet követjük. Nem véletlenül ez a világ egyik legegészségesebb étrendje, hiszen bőven tartalmaz zöldségeket, gyümölcsöket, növényi olajokat, fűszer- és gyógynövényeket, illetve jó olajokat, úgymint olívaolajat, halakat, magvakat.
Forrás : htt...
2021-01-30 22:49:53
Köles és gyógyhatásai
... rákmegelőző hatása is ismert. A köles vitalizálja tüdőnket, légzésünket is.

Felhasználása
Több fajtája is közkedvelt - többnyire hántolva kapható a boltokban -, bár a legegészségesebb a barna köles, az egyetlen hántolatlanul fogyasztható fajtája. Magyarországon, az Alföldön régen leginkább a vörös kölest termesztették.

A rizshez hasonlóan sokrétűen beé...
2021-01-12 22:49:27
Nagymamáink gyógyító levese: csontleves
Jól tesszük, ha rendszeresen fogyasztunk csontlevest, hiszen az egyik legegészségesebb étel, mivel olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek nagyon hasznosak az egészségünkre nézve. Pozitívan hatnak az immunrendszerre, részt vesznek az egészséges csontozat és ízületek fenntartásában, de még a bőrünk öregedését is késleltethetik, ha rendszeresen kerül belőle a tányérunkba.

Va...
2021-01-06 22:20:59
5 tipp a fahéj felhasználására


A fahéj az egyik legegészségesebb fűszer a világon. A magyar emberek nagy kedvence is, hiszen ízesíthetünk a segítségével húsételeket, almakompótot és természetesen sütemények és édességek készítésekor is bátran használhatjuk ezt a gyógynövényként is funkcionáló fűszer...
2021-01-01 20:03:27
A fekete tea gyógyhatásairól
A fekete tea az egyik legegészségesebb tea a világon, hasonlóan a zöld teához. Sokan kedvelik is, és jól is teszik, ha rendszeresen fogyasztják, mivel sok pozitív hatással van az egészségünkre nézve. A fekete tea olyan antioxidánsokat és egyéb tápanyagokat tartalmaz, melyek hozzájárulhatnak az egészségünk megőrzéséhez.

Nemcsak hazánkban, hanem világszerte egyre többen sz...
2020-12-24 22:40:12
Az öregedési folyamatot lassító táplálékok
... amelyek lelassítják ezeket az öregedési folyamatokat, és hatásukra sokkal fiatalabbnak is kinézhetünk, mint amilyen a biológiai korunk valójában.

Az avokádó az egyik legegészségesebb gyümölcs a világon, hiszen nagyon sok előnye van a szervezetünk számára. Fogyaszthatjuk a cukorbetegség megelőzésére, de hatékonyan kezeli a magas vérnyomást és koleszterinszintet, sőt még ...
2020-12-24 22:33:38
A bazsalikom gyógyhatásait érdemes megismerni
... Nemcsak fűszerként, de gyógynövényként is termesztik szerte a világon, a legjobban a trópusi körülményeket szereti, de mérsékelt égövön is megterem. Ezt a növényt tartják az egyik legegészségesebb gyógynövénynek.

A bazsalikom sokféle vegyi elemet tartalmaz, melyek kedvezően befolyásolják egészségünket
Gazdag olyan polifenol flavonoidokban, mint az orientin és a...
2020-12-15 22:47:04
Receptek céklából az egészségünkért
Az egyik legegészségesebb növény a cékla, mely a téli időszakban különösen hasznos lehet számunkra. Nemcsak antioxidáns, hanem gyulladásgátló anyagokat is tartalmaz, amelyek csökkenthetik a rákos betegségek kialakulásának kockázatát. Mindemellett rendkívül sok rostot tartalmaz, ezzel az emésztőrendszer egészségét is védi, csökkentve ezzel a vastagbéldaganat kialakulását.
...
2020-12-15 19:46:22
1 2 3 ......................70 ...........105 ...........139 140 
Címkék: Hohe SC, immunrendszerünk hálás, fahéj felhasználására, öregedési folyamatot, bazsalikom gyógyhatásait, összes antioxidáns, egyik legegészségesebb, immunrendszer másik, vérnyomásunk normalizálódhat, legegészségesebb focicsapat, első görög, vegetáriánusok csak, mediterrán étrendet, világ egyik, köles vitalizálja, barna köles, egyetlen hántolatlanul, vörös kölest, rizshez hasonlóan, egészségünkre nézve, egészséges csontozat, bőrünk öregedését, magyar emberek, segítségével húsételeket, zöld teához, egészségünk megőrzéséhez, öregedési folyamatokat, biológiai korunk, szervezetünk számára, cukorbetegség megelőzésére, magas vérnyomást, trópusi körülményeket, növényt tartják, bazsalikom sokféle, téli időszakban, rákos betegségek, emésztőrendszer egészségét, vastagbéldaganat kialakulását, legegészségesebb, immunrendszerünk, vastagbéldaganat, hozzájárulhatnak, gyógynövényként, felhasználására, immunrendszerre, gyógyhatásairól, antioxidánsokat, normalizálódhat, gyógynövényeket, emésztőrendszer,
© 2013 TVN.HU Kft.