Belépés
Autopalyamatrica.hu: érdemes tájékozódni a díjköteles úthálózatról
... szakasza, valamint az M4 autópálya Berettyóújfalu és a 47-es főút közötti 3,7 kilométeres szakasza.
Az eddig ingyenesen használható útszakaszok 2019-ben is díjmentesek maradnak. A legegyszerűbb dolguk a Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyei autósoknak van, a két megyében ugyanis egyáltalán nem kell fizetni az úthasználatért.
Jóval bonyolultabb kiigazodni a főváros körül h...
2019-01-18 10:32:45
ooOoo
... rendkívül megbánthatja, ha kihagyják őket egy társadalmi eseményből. Lehet, hogy nem jönnek el, de legyenek meghívva. A csapattagok közötti társas kapcsolat sokat jelent számukra. A legegyszerűbb módja ennek a heti rendszerességű "hál' isten, péntek van!" ebéd. Hogy legyen mit várniuk. A Nyolcasoknak a barátság egyet jelent a biztonsággal.

Bízz rájuk egy kijelölt terüle...
2019-01-17 09:57:22
ooOoo
... kvin

Pedagógiailag természetesnek vélt, s más módon szinte elképzelhetetlennek tartott gyakorlat (évtizedek óta), hogy az együtthangzásokat elemeire bontjuk szét pl. a szolfézstanításban. Vegyük a legegyszerűbb dúr hármashangzatot (elemi fokon). A jobb megértés és a tanulók hallásában való rögzítés érdekében gyakorlásként elkezdjük a tanulókkal szolmizáltatni a hármasha...
2019-01-17 07:50:58
Bertalan utcai NagyPán Pszichografológiai elmebetegségei vas
... miskolci névtárnak.
Nem érthettem, mi kezdődött ott, az ember nem tudja felfogni az értelmetlen dolgokat, így azt sem tudhattam, milyen szerepekbe nem szabad magam beleélni. A legegyszerűbb teremtés voltam a világon, az őszinteség és bizalom két fegyverem az igazság harmadikkal, az ilyen ember nem ismeri a szerepeket, képmutatást, beleélést, meg hasonlókat.

Politik...
2019-01-03 16:33:28
Szűz Mária, Isten anyja 2019.01.01
... olyan magasztos szavakkal, mint Gábor angyal, de belőlük is Istent szólt. Mária példája legyen számunkra is útmutatás, hogy a jó szándékú emberek közeledésében felismerjük Istent! A legegyszerűbb emberek szavában is meghalljuk a hozzánk szóló Istent!
Isten Anyjának példája tanúságtételre hív minket. Mária Jézus fogantatásától és születésétől fogva a megváltás titkának tanúja...
2019-01-01 17:35:40
Izületekre érdemes kipróbálni
... ízületek is elhasználódnak.

A fájdalom a térdben, csontokbyn, ízületekben meglehetősen intenzíven jelentkezhetnek, gyengeséget okoznak és csökkentik annak lehetőségét, hogy a legegyszerűbb napi feladatokat ellássuk. Az öregedés leginkább a térdeket befolyásolja, mert a testsúly 80százaléka a térdekre nehezedik.
Az ízületek is elhasználódnak a helytelen testtartás é...
2018-12-31 22:50:09
Gyógynövények minden pajzsmirigy problémára
... alulműködő pajzsmirigy esetén lehet hasznos. Pajzsmirigy toniknak is nevezik, mivel magas jód tartalmával képes kiegyensúlyozni a hiányt. Tea formájában fogyasztani a leghatékonyabb és legegyszerűbb.

Esti kankanlinolaj
Nők körében különösen népszerű, de az alulműködő pajzsmirigyet is támogatja. Enyhítheti a tüneteket, pl. a hajhullást és az erős menstruációs vérzés...
2018-12-29 19:22:31
Szép írások
Bernáth Zsolt:
Törékeny
adni és kapni tudásról

A világ legegyszerűbb dolga, mondhatnánk, és ha belegondolunk, az is. A boldogság egyik titka is lehetne, ez esetben azonban már eltűnődhetnénk, biztos, hogy ez ilyen egyszerű?
Adni és kapni.
Aki erre a kettőre képes, az soha nem marad egyedül a világban, mondta egy kedves barátom. Csak az van magány...
2018-12-20 21:39:21
Az ünnep fénye advent 3. vasárnap
... oszthatjuk meg. Ahogy a szeretet fényével világítjuk be ezt az időszakot, add,hogy emlékezzünk a Gyermekre, akit gyengédségében adtak e földnek, hogy megvilágítsa számunkra a sötétet, és a legegyszerűbb parancsolatát: Szeressétek egymást!
Ahogy most megünnepeljük az adventet, add,hogy a remény, béke, öröm és szeretet fényei ragyogjanak be minket,és úgy szórják fényüket a vilá...
2018-12-16 13:45:16
Az ünnep fénye
... oszthatjuk meg. Ahogy a szeretet fényével világítjuk be ezt az időszakot, add,hogy emlékezzünk a Gyermekre, akit gyengédségében adtak e földnek, hogy megvilágítsa számunkra a sötétet, és a legegyszerűbb parancsolatát: Szeressétek egymást!
Ahogy most megünnepeljük az adventet, add,hogy a remény, béke, öröm és szeretet fényei ragyogjanak be minket,és úgy szórják fényüket a vilá...
2018-12-16 10:18:31
1 2 3 .............331 332 .......497 498 .......662 663 664 
Címkék: NagyPán Pszichografológiai, Szűz Mária, Isten Anyjának, Mária Jézus, Bernáth Zsolt, díjköteles úthálózatról, ünnep fénye, 47-es főút, eddig ingyenesen, legegyszerűbb dolguk, főváros körül, társadalmi eseményből, csapattagok közötti, legegyszerűbb módja, heti rendszerességű, barátság egyet, kijelölt terüle, együtthangzásokat elemeire, jobb megértés, tanulók hallásában, tanulókkal szolmizáltatni, értelmetlen dolgokat, legegyszerűbb teremtés, igazság harmadikkal, ilyen ember, legegyszerűbb emberek, hozzánk szóló, megváltás titkának, legegyszerűbb napi, öregedés leginkább, térdeket befolyásolja, testsúly 80százaléka, térdekre nehezedik, helytelen testtartás, alulműködő pajzsmirigyet, erős menstruációs, világ legegyszerűbb, boldogság egyik, kettőre képes, kedves barátom, szeretet fényével, legegyszerűbb parancsolatát, autopalyamatrica, kiegyensúlyozni, jelentkezhetnek, hármashangzatot, eltűnődhetnénk, fogantatásától, elhasználódnak, gyengédségében, elmebetegségei, úthasználatért, szolmizáltatni,
© 2013 TVN.HU Kft.