Belépés
Gulyás Gergely: Németországban is pozitív várakozás övezi az új Európai Bizottságot
... másként gondolkodókkal szembeni alaptalan intolerancia" - húzta alá Gulyás Gergely, kiemelve, hogy ezen a helyzeten csak Németország segítheti át Európát, nemcsak azért, mert a kontinens legerősebb országa, hanem azért is, mert a határain belüli kelet-nyugati különbségek révén meg tudja érteni ezt a problémát.
André Kuper, a Landtag elnöke - a tartományi parlament közleménye...
2019-09-19 17:22:07
Századvég: reális veszély az ázsiai migrációs kapu megnyitása
... hogy Törökország migrációs politikai irányvonalát a jövőben is számottevően befolyásolhatja majd a török belpolitika alakulása.
Példaként említik, hogy az elmúlt években a harmadik legerősebbé vált politikai erő, a radikális nacionalista Nemzeti Mozgalom Pártja (MHP) egyik parlamenti képviselője kifogásolta, hogy a sok migránssal Törökországnak az Iszlám Állam tagjait is el k...
2019-09-09 17:22:07
Szijjártó: a közös visegrádi fellépés teljes mértékben szolgálja a magyar nemzeti érdekeket
... tartott előadást a lengyel nagyköveteknek.
A visegrádi együttműködés (Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország együttműködése) az elmúlt években bebizonyította, hogy a legerősebb és leghatékonyabb szövetség az Európai Unión belül. Számos szétverési kísérlet történt a nemzetközi média és politikai elit részéről, de ezek mind sikertelenek maradtak, viszont a visegrá...
2019-09-05 14:11:32
Öttusa-vb - Három magyar jutott tovább a női selejtezőből
... során - melyre már a Kincsem parkban került sor - egy darabig lépegetett előre, futott a nyolcadik helyen is, majd kicsit visszacsúszva 12. lett, amivel döntőbe jutott.
"Az úszás a legerősebb számom, most is megadta az alaphangot a folytatáshoz. A vívás döcögősen indult, aztán elég jó lett és sikerült a kombinált szám is - értékelte teljesítményét. - A mai öttusában a vívás é...
2019-09-04 19:22:33
Davis Kupa - Fucsovics, Balázs és a sérült Piros is csapattag
...
A magyar szövetség (MTSZ) szerdai közleménye szerint Köves Gábor csapata a világcsoport osztályozóján a legerősebb összeállításban játszhat: a legmagasabban jegyzett magyar teniszező (64. a világranglistán) mellett ugyanis Balázs Attila (130.), Piros Zsombor (364.), Nagy Péter (602.) és Borsos Gábor (908.) is pályára léphet.
Az MTSZ jelezte: Piros szereplését megkérdőjel...
2019-09-04 09:31:19
Egyetlen pártot sem zárna ki a lehetséges koalíciós partnerek közül Sebastian Kurz volt néppárti kancellár
... volt kancellár óvott ugyanakkoregy esetleges balközép kormánytól. "Ha többségbe kerülnek a baloldali pártok, akkor várhatóan kihasználják majd a helyzetet, még akkor is, ha az ÖVP a legerősebb párt Ausztriában; ezt az elkövetkező hetekben szeretném megakadályozni" - vélekedett.
Szó esett még a műsorban többek között a nyugdíjrendzserről; Kurz szerint a jól működő nyugdíjrends...
2019-09-03 17:31:48
Már négyes fokozatúra erősödött a Florida felé közelítő Dorian hurrikán
...
A miami Országos Hurrikán Központ adatai szerint a még a Bahamák felé tartó hurrikán az Atlanti-óceán fölött tovább erősödhet, és az elmúlt 30 év legerősebb vihara lehet. Donald Trump elnök a péntek délutáni Twitter-bejegyzései egyikében úgy fogalmazott: "egyesek szerint legalább olyan nagy, vagy még nagyobb lesz, mint az Andrew hurrikán (1992-ben)".

A Bahamákon e...
2019-08-31 07:05:01
Szijjártó: Ismét Magyarország adja 2022-től a balti légtérvédelmi misszió egyik erejét
... 43 éles riasztásban vett részt, mindegyik esetben sikeresen megvédték a balti országok légterét, szuverenitását, és hozzájárultak ahhoz, hogy a NATO továbbra is a legsikeresebb és a legerősebb szövetség legyen a világban. A magyar pilóták 456 órát töltöttek a levegőben négy hónap alatt.
A miniszter bejelentette: döntés született arról, hogy 2022-ben a magyar katonák és a Grip...
2019-08-27 12:41:22
Tokió 2020 - A kilencedik lett a magyar váltó a triatlonosok olimpiai tesztversenyén
... mezőnyben - 22 csapat indult - a magyarok izgalmas küzdelem során bizonyították be, hogy az olimpián akár a legjobb nyolc közé is képesek kerülni.
"Az ellenfelek közül néhányan nem a legerősebb csapatukkal álltak fel, de mi sem. Összességében sokat tanulhattunk az elmúlt napokban a három versenyből, amelyeket jövőre a magunk hasznára fordíthatunk az olimpián" - mondta a sport...
2019-08-18 08:30:58
Tusványos - Semjén: A magyar állam támogatja a külhoni magyar pártokat és szervezeteket
... magyar állampolgárok száma 1,1 millióhoz közelít. Kijelentette: míg 1990-ben Magyarország a Kárpát-medence leggyengébb állama volt, Jugoszlávia és Csehszlovákia felbomlása után a térség legerősebb államává vált. "Erősek vagyunk, öntudatunknál vagyunk, megyünk előre" - fogalmazott.
Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke kijelentette: Szerbiában a magyarság ...
2019-07-26 13:12:13
1 2 3 ...............50 51 ........76 77 .......100 101 102 
Címkék: Gulyás Gergely, Európai Bizottságot, Davis Kupa, Sebastian Kurz, Ismét Magyarország, André Kuper, Nemzeti Mozgalom Pártja, Iszlám Állam, Európai Unión, Köves Gábor, Balázs Attila, Piros Zsombor, Nagy Péter, Borsos Gábor, Országos Hurrikán Központ, Donald Trump, Pásztor István, Vajdasági Magyar Szövetség, ázsiai migrációs, közös visegrádi, magyar nemzeti, sérült Piros, lehetséges koalíciós, balti légtérvédelmi, kilencedik lett, magyar váltó, triatlonosok olimpiai, magyar állam, külhoni magyar, helyzeten csak, kontinens legerősebb, határain belüli, tartományi parlament, török belpolitika, elmúlt években, harmadik legerősebbé, radikális nacionalista, lengyel nagyköveteknek, visegrádi együttműködés, nemzetközi média, darabig lépegetett, nyolcadik helyen, legerősebb számom, vívás döcögősen, kombinált szám, magyar szövetség, világcsoport osztályozóján, legerősebb összeállításban, legmagasabban jegyzett, baloldali pártok, legerősebb párt, elkövetkező hetekben, műsorban többek, miami Országos, péntek délutáni,
© 2013 TVN.HU Kft.