Belépés
V4-Babis: nehéz és elhúzódó tárgyalásokra kell számítani a helyreállítási alapról
... szükség, amelynek keretében a pénzek igazságosankerülnek elosztásra. A kormányfők egységesen úgy vélték, hogy a költségvetésben teret kell adni a pénzek "rugalmasabb" elosztásának. "Mások a prioritások Európa déli részén, mások északon és megint mások Közép-Európában" - mutatott rá Morawiecki.
A kormányfők egyaránt hangsúlyozták: a V4-ek továbbra is masszív beruházásokat terv...
2020-06-11 17:22:48
Szijjártó: a munkahelyeket teremtő vállalatokat támogatja a kormány
... hangsúlyozta: a világjárvánnyal szembeni sikeres egészségügyi védekezés után a gazdasági védekezés sikerre vitele a következő feladat, most a gazdaságvédelmi akcióterv végrehajtása a legfőbb prioritás.
A versenyképesség-növelő támogatási program csütörtökön lezárult, a végleges adatok szerint 806 pályázat érkezett, a jelentkező vállalatok 376 milliárd forintnyi beruházás végr...
2020-05-29 12:12:04
Koronavírus - A francia szenátus elutasította a kijárási korlátozások enyhítésének menetrendjét
... fertőtlenítését.
A miniszterelnök a vitában elsősorban szociális okokkal indokolta a kisiskolások számára az iskolába járás mielőbbi lehetővé tételét, amely szerinte "szociális és demokratikus prioritás". "Katasztrófának" nevezte, hogy azok a gyerekek, akinek nem biztosított az internetes hozzáférés vagy a számítógép a távoktatáshoz, lassan két hónapja nem tanulhatnak.
...
2020-05-04 20:42:53
Barcelona: Neymar nyári visszatérése meghiúsulóban
... brazil válogatott támadón, csakhogy a katalánok ennyit nem akarnak, s főleg nem tudnak áldozni érte.
A katalán rádió szerint a Barcánál immár nem a brazil támadó visszajövetele élvez prioritást, hanem Lautaro Martínez megszerzése az Internazionalétól.Az olasz klub az argentin csatárért 111 millió eurót kér, de ezt sokallja a spanyol bajnoki címvédő vezetése.
A 22 éves Ma...
2020-04-17 11:42:04
Koronavírus - Pompeo "hazugsággal" vádolja Ali Hameneit, Irán legfőbb vallási vezetőjét
... millió dollár értékű orvosi segí...
2020-03-23 17:32:38
Koronavírus - Szerda délben kinyitott a Louvre
... fogadták.
Az igazgatóság közleménye szerint a dolgozóknak az új típusú koronavírus franciaországi terjedése miatti "jogos félelmei" kapcsán a múzeum vezetősége hangsúlyozza, hogy "legfőbb prioritása az alkalmazottak és a látogatók biztonságának szavatolása". Ugyanakkor arra is emlékeztettek, hogy "az illetékes hatóságok a jelenlegi helyzetben a múzeumok nyitva tartását ajánl...
2020-03-04 15:12:14
A biztonság a legfőbb prioritás az új szlovén jobbközép kormány koalíciós megállapodásában
...
A szerződésben elsőbbséget élvez a határok hatékony védelme, ami összhangban van a bevándorlásellenes jobboldali Szlovén Demokrata Párt (SDS) programjával, amelynek Jansa az elnöke. A párt korábban is keményebb álláspontot képviselt a migrációval kapcsolatosan, és szigorúbb határvédelemre szólított fel.
A szlovén rendőrök kisebb-nagyobb megszakításokkal 2015 óta tartana...
2020-02-28 10:21:44
A V4-ek támogatják a nyugat-balkáni országok mielőbbi integrációját az EU-ba
... körül. Stratégiai érdekünk behozni a régiót az EU-ba" - közölte Várhelyi. Hozzátette: az új Európai Bizottság ezt egyik kiemelt feladatának tekinti.
"Magyarország számára mindig is prioritás volt a nyugat-balkáni térség közelebb hozása az Európai Unióhoz, és majdani csatlakozásának előkészítése" - mondta Magyar Levente,a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára a talál...
2020-02-27 16:51:46
Macron üdvözölte, hogy vitatott kijelentése felébresztette a NATO-t
... ellensége?". A francia elnök jelezte: a terrorizmus elleni küzdelmet tartja a szövetségesek legfőbb feladatának.
"Muszáj volt ébresztőt fújni. Megtörtént, és üdvözlöm, hogy azóta a prioritást inkább a stratégiai céljainkról való gondolkodás kapta" - hangsúlyozta Emmanuel Macron.
Válaszában Jens Stoltenberg jelezte, hogy a NATO modernizálta a doktrínáját és a működését,...
2019-11-28 21:52:44
Kohézió barátai - Folytatni kell az EU kohéziós politikáját
... költségvetési időszakhoz viszonyítva a GDP 1,11 százalékáról 1 százalékra csökkennének. A kiadáscsökkenés legfőbb oka Nagy-Britannia tervezett kilépése az unióból, valamint az új uniós prioritások finanszírozásának szükségessége.
A prágai tanácskozás résztvevőinek az a véleménye, hogy fenn kell tartani a hagyományos politikák, tehát a kohézió és a mezőgazdaság támogatása, va...
2019-11-05 15:48:52
1 2 3 6 7 9 10 12 13 14 
Címkék: Lautaro Martínez, Szlovén Demokrata Párt, Európai Bizottság, Európai Unióhoz, Magyar Levente, Emmanuel Macron, Válaszában Jens Stoltenberg, helyreállítási alapról, munkahelyeket teremtő, francia szenátus, kijárási korlátozások, legfőbb prioritás, nyugat-balkáni országok, kormányfők egységesen, költségvetésben teret, prioritások Európa, kormányfők egyaránt, világjárvánnyal szembeni, gazdasági védekezés, következő feladat, gazdaságvédelmi akcióterv, végleges adatok, jelentkező vállalatok, vitában elsősorban, kisiskolások számára, iskolába járás, internetes hozzáférés, katalánok ennyit, katalán rádió, brazil támadó, olasz klub, argentin csatárért, spanyol bajnoki, igazgatóság közleménye, múzeum vezetősége, látogatók biztonságának, illetékes hatóságok, jelenlegi helyzetben, múzeumok nyitva, szerződésben elsőbbséget, határok hatékony, párt korábban, migrációval kapcsolatosan, szlovén rendőrök, nyugat-balkáni térség, francia elnök, terrorizmus elleni, szövetségesek legfőbb, prioritást inkább,
© 2013 TVN.HU Kft.