Belépés
Hatalmas részvételi rekord a TEK budo- és küzdősportgálán
... kiderült, hogy a hat különböző stílusban - WKF-karate, K-1, kyokushin karate, judo, valamint grappling és combat grappling - összesen 376 versenyző adta le nevezését, míg a korábbi években legfeljebb közel 300-an indultak. Az egésznapos eseményen a rendvédelmi szervek dolgozói, valamint mentősök, katonák, tűzoltók és NAV-osok küzdöttek egymással.
"Ezek a srácok munka mellett ...
2018-11-17 23:02:11
Cékla
... nedvességtartalmának megőrzése érdekében a levelet, levélnyelet vágjuk le, és ízesítsünk vele levest, vagy salátát.
A gumókat zacskóba csomagolva a hűtőszekrény hideg rekeszében legfeljebb egy hétig tarthatjuk el.


Felhasználás

Az édeskés gumóból nyersen készíthetünk ivólevet, amelybe tehetünk sárgarépát, zellert, vagy almát.
A gumót reszeljük...
2018-11-17 15:11:39
Mandula
... vagy kellemetlenül keserű.

Sötét, hűvös helyen, illetve légmentes körülmények között az avasodás lassítható.

A mandulát párazáró dobozban, hűtőszekrényben tartva legfeljebb három hónapig tarthatjuk, de akár le is fagyaszthatjuk.Mire jó a mandula?

A mandula barna héját nem feltétlenül kell lehúzni. Kóstoljuk meg: könnyen leh...
2018-11-17 15:09:47
Őszi szüret erdőn-mezőn
... haladó mértékben, szabadon végezhető". Az ,,egyéni szükséglet" meghatározásakor viszont gondoljunk arra, hogy e termések magja biztosítja az élőhelyek további fennmaradását, tehát legfeljebb ,,amennyi a kosarunkban elfér" alapon szedjünk. Védett növényeknek minden részét tilos gyűjteni.
De mit is kell tudni a vadgyümölcsökről? Az alábbiakban egy kis összefoglaló köv...
2018-11-17 15:07:09
A fény és a szeretet angyalai
... feladat általában mindannyiunkra nézve ugyanaz: szenvedélyeinken és természetes érdeklődésünkön keresztül megtanuljuk, mi a szeretet. Ha késleltetjük szívünk vágyának teljesülését, azzal legfeljebb csak időben toljuk ki a sikertelenséggel járó fájdalom megtapasztalását. És ezzel próbáljuk elkerülni a sikerrel járó érzelmi nyomást is.
Mindez természetesen nem azt jelenti, hog...
2018-11-12 17:42:30
Jézus legyőzte ellenségeinket
... bizonyára idegen úton jársz. Jézus a Golgotán vívta ki a győzelmet, ezért neked is ott a helyed. Megtartatást csak az újjászületett és megszentelt életeknek ígért az Úr. Ezeket az ördög legfeljebb csak rémíteni tudja. A rémítés félelmet kelthet, de megölni nem képes.

RÉMÍTÉS * Mérges bikák ellen az ember kutyákkal védekezik. Az emberi erő kevés a hatalmas, megvadult áll...
2018-11-11 11:53:05
Ködös reggelek, enyhe délutánok
... az utóbbi tájakon bizonyulhat napközben is tartósabbnak. Máshol inkább csak fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, illetve vasárnap északon lehet több felhő az égen. Csapadék vasárnapig legfeljebb a ködös tájakon fordulhat elő ködszitálás formájában, majd a hét utolsó napján északon néhol gyenge eső sem kizárt, de jelentős mennyiségre továbbra sem kell számítani.

...
2018-11-07 23:35:10
Német lap: Horst Seehofer rövidesen lemond a CSU elnöki tisztségéről
... CSU-ban, akik hónapok óta sürgetik Horst Seehofer távozását a párt éléről.
A Die Zeit szerint ebben annak is szerepe van, hogy a CSU-ban azzal számolnak, hogy Angela Merkel kormánya legfeljebb jövő tavaszig marad hivatalban, és úgy vélik, erre a néhány hónapra már nem érdemes egy másik CSU-s politikust megtenni szövetségi belügyminiszternek.
A CSU következő elnöke vagy M...
2018-11-07 16:21:38
AM helyettes államtitkár: a magyar bor minősége európai szintű
... támogatásra, a keretösszegből mintegy 34 milliárd forintot kötöttek le, jövő januártól pedig újabb 50 milliárddal segítik a borászati, élelmiszeripari vállalkozásokat.
Egy borászat legfeljebb 200 millió, egy élelmiszeripari szereplő 500 millió forintot nyerhet el, a nyertesektől nagyobb hozzáadott érték előállítását és a foglalkoztatás bővítését várják - jegyezte meg. Hozzáte...
2018-11-07 14:01:37
A Párbeszéd kezdeményezi a "hatnapos" munkahetek megszüntetését
... képviselő.
Tordai Bence kérdésre válaszolva azt mondta, hogy a hatodik nap ledolgozásával kapcsolatban hatástanulmány nem készült. Vannak olyan becslések, amelyek a bruttó hazai termék (GDP) legfeljebb 1-1,5 százalékára teszik ennek költségvetési vagy gazdasági teljesítményt érintő hatásait - tette hozzá.
Az ellenzéki képviselő szerint ezek a szombatok nem teljes értékű ...
2018-11-02 14:01:07
1 2 3 ...........1158 1159 ......1737 1738 ......2315 2316 2317 
Címkék: Horst Seehofer, Angela Merkel, Tordai Bence, szeretet angyalai, korábbi években, egésznapos eseményen, rendvédelmi szervek, srácok munka, gumókat zacskóba, hűtőszekrény hideg, hétig tarthatjuk, édeskés gumóból, gumót reszeljük, avasodás lassítható, mandulát párazáró, mandula barna, élőhelyek további, kosarunkban elfér, sikertelenséggel járó, sikerrel járó, ördög legfeljebb, rémítés félelmet, ember kutyákkal, utóbbi tájakon, ködös tájakon, párt éléről, néhány hónapra, másik CSU-s, keretösszegből mintegy, borászat legfeljebb, élelmiszeripari szereplő, nyertesektől nagyobb, foglalkoztatás bővítését, bruttó hazai, ellenzéki képviselő, szenvedélyeinken, sikertelenséggel, megtapasztalását, vadgyümölcsökről, meghatározásakor, vállalkozásokat, élelmiszeripari, küzdősportgálán, hűtőszekrényben, érdeklődésünkön, ellenségeinket, hatástanulmány, megszüntetését, foglalkoztatás, fagyaszthatjuk, keretösszegből, mindannyiunkra, ledolgozásával, kellemetlenül, teljesítményt, fennmaradását, költségvetési, újjászületett,
© 2013 TVN.HU Kft.