Belépés
Bolgár kamion - Nyilvánosságra hozták az áldozatok nevét és életkorát
...
Az elhunytak valamennyien vietnami állampolgárok voltak.
Az áldozatok listáján két 15 éves fiú neve is szerepel. Ők voltak a legfiatalabbak, de további nyolc olyan áldozat van, aki tizenéves volt, az ő életkoruk 17 évestől 19 évesig terjed.
A legidősebb áldozat egy 44 éves férfi.
A közzétett névsor alapján az áldozatok között nyolc nő van.
Az essexi rendőr...
2019-11-08 16:22:10
Idén a népzene kerül a középpontba a pécsi Zeneszüret fesztiválon
... színesíti.
A Filharmónia Magyarország a zárónapon több családi programot is kínál, így moldvai táncházzal várja az érdeklődőket a Pécsi Nemzeti Színház épülete előtti térre, a legfiatalabbakat pedig meseórával, ringatóval, hangszerbemutatóval és népi játszótérrel a város főtéren.
A fesztivál állandó programjai között szerepel Tér-Zene a Philharmonic Brass Quintettel, a P...
2019-08-28 12:41:19
Lakossági tájékoztató és szolgáltató honlapot indított a Pénzügyminisztérium
... folyamatosan frissülő honlap okostelefonon és táblagépen is megtekinthető, sőt a közösségi médiában is megjelent. Hirdető plakátjait a következő hetekben az iskolákba is elküldik, hogy a legfiatalabbak érdeklődését is fölkeltsék az oldalon elhelyezett tesztek, játékos alkalmazások és ingyenesen letölthető tananyagok iránt. A PM arra számít, hogy a honlap minden korosztály pénzügyi...
2019-04-23 12:21:25
Divatba jött a szentségimádás
A fiatalok és nem csak a legfiatalabbak körében terjed egy olyanfajta lelki szomjúság, amire a válasz az, hogy az Oltáriszentség előtt töltenek időt, ott imádkoznak, énekelnek, vagy akár csöndben szemlélik a kitett Oltáriszentsége.
Erdő Péter az eucharisztikus kongresszus vatikáni megbeszéléseiről
2019. március 28., csütörtök | 12:17
Erdő Péter bíboros, prímás márciu...
2019-03-28 17:15:26
Nézőpont: változatlanul magas a Fidesz-KDNP támogatottsága
... Nézőpont Intézet kutatása szerint a férfiak között 10, a nők körében pedig 17 százalékpont a kormánypártok előnye az ellenzék egészével szemben. A különböző korosztályokat tekintve a legfiatalabbak, a 18-29 évesek korcsoportjában a legkisebb - 7 százalékpont - a különbség a Fidesz-KDNP és az ellenzék között, a 60 éven felülieknél már jelentős, 16 százalékpontos a kormánypárti fölé...
2018-09-03 10:01:27
Pozsonyban és Rijekában is lesznek idén Klassz a pARTon! koncertek
... Szepesi Bence irányításával, a Jeunesses Musicales Hungary Egyesület kürtkurzusának növendékei, Christian-Friedrich Dallmann, Zempléni Szabolcs és Takács Miklós közreműködésével és a legfiatalabbak Ácsné Szily Éva tanítványaival a Több húron pendülünk koncerttel.
A gyerekeket strandokon, hajókirándulásokon ismeretterjesztő gyerekprogramokkal és társművészetekkel összekötött j...
2018-06-24 13:21:56
KSH: nőhet a gyümölcsös ültetvények területe
... ültetni a gazdálkodók, addig az őszibarack az egyetlen gyümölcsfaj, amelynek csökkenhet a területe.
Arról is beszélt, hogy a felmért gyümölcsfajok közül a bodzaültetvények a legfiatalabbak, területük kétharmadát 2010 után építették, a legrégebbi a 30 százalékot kitevő alma és a 31 százalékot képviselő körte.
Az ültetvények használói között a fiatal, 40 év alatti gazdálk...
2018-05-29 13:01:53
Ferenc pápa a fiataloknak:
... püspököket A fiatalok, a hit és a hivatásgondozás témáról. Az Egyház történelme során számos alkalommal, ahogyan a Szentírás által elbeszélt sok jelenetben is, azt látjuk, hogy Isten a legfiatalabbakon keresztül akart szólni: gondolok itt Sámuelre, Dávidra és Dánielre. Nagyon szeretem Sámuel történetét: amikor hallja Isten hangját. A Biblia azt mondja: ,,Abban az időben ritká...
2018-03-21 12:29:46
A németek többsége szerint az iszlám nem része hazájuknak
... mértékben - 82 százalékos aránnyal - a 40-49 év közötti korosztály ért egyet azzal, hogy az iszlám vallás és kultúra nem tartozik hozzá Németországhoz. A legalacsonyabb arányt a legfiatalabbak körében, a 18-29 év közöttieknél mérték, de ott is csaknem kétharmados, 65 százalékos az így vélekedők aránya.
Az online felmérésekre szakosodott Civey adatai szerint a legnagyobb mérté...
2018-03-19 14:52:55
Kihirdették a Kaleidoszkóp VersFesztivál nyerteseit
... Arany János Híd-avatás című balladájának feldolgozása nyert, a versmondók között Borbély Mihály (Kistarcsa) és Dupák Fanni (Csóka, Szerbia) vehette át a Kaleidoszkóp-díjat, míg a legfiatalabbak között Oláh Péter (Szekszárd) vihette haza a KaleidoszKópé junior díjat.
Az elismeréseket Lutter Imre fesztiváligazgató és a zsűri tagjai adták át vasárnap este a Váci Dunakanyar Szín...
2017-11-27 10:51:35
1 2 3 .8 9 .12 13 15 16 17 
Címkék: Kaleidoszkóp VersFesztivál, Filharmónia Magyarország, Pécsi Nemzeti Színház, Philharmonic Brass, Erdő Péter, Nézőpont Intézet, Szepesi Bence, Jeunesses Musicales Hungary Egyesület, Christian-Friedrich Dallmann, Zempléni Szabolcs, Takács Miklós, Ácsné Szily Éva, Arany János Híd-avatás, Borbély Mihály, Dupák Fanni, Oláh Péter, Lutter Imre, Váci Dunakanyar Szín, áldozatok nevét, népzene kerül, pécsi Zeneszüret, gyümölcsös ültetvények, németek többsége, elhunytak valamennyien, áldozatok listáján, legidősebb áldozat, közzétett névsor, áldozatok között, essexi rendőr, zárónapon több, legfiatalabbakat pedig, város főtéren, fesztivál állandó, közösségi médiában, következő hetekben, legfiatalabbak érdeklődését, oldalon elhelyezett, honlap minden, legfiatalabbak körében, olyanfajta lelki, kitett Oltáriszentsége, eucharisztikus kongresszus, férfiak között, kormánypártok előnye, ellenzék egészével, különböző korosztályokat, 18-29 évesek, ellenzék között, kormánypárti fölé, legfiatalabbak Ácsné,
© 2013 TVN.HU Kft.