Belépés
Az elhízás formái és megoldásuk
... Stressz okozta elhízás

Az ilyen típusú elhízást a szorongás, a stressz és a depresszió okozza. A szorongó ember általában édességgel kényezteti a lelkét, és hizlalja magát. A legfontosabb, hogy a lelkedet kezeld, ha újra sínen érzed az életed, az édesség vágyad is alábbhagy.

3. Szénhidrát okozta elhízás

A lovaglóháj leginkább a rendszertelen táplál...
2021-01-20 00:19:56
Nem tud aludni? A magnézium segíthet!
... fáradtságtól.

Kutatások igazolják, hogy összefüggés van a bevitt tápanyagok, azaz a vitaminok, az ásványi anyagok és az alvás, pontosabban annak minősége és mennyisége között. Az egyik legfontosabb ásványi anyag ilyen szempontból a magnézium.

A magnézium rendkívüli szerepét jól mutatja, hogy közel 400 élettani funkcióban játszik aktív szerepet, megtalálható a...
2021-01-18 17:11:58
82 éves korában elhunyt Sass József
... törte meg lelkileg.az agyvérzés után a tehetetlenség, hogy nem tudott többé mozogni. Őt a közönség, a taps éltette. Egy elképesztően energikus pali, aki elveszti azt, ami az életében a legfontosabb, a munkáját, a közönségét, azt lélekben megtöri az üresség. Meggyőződésem, hogy ha ő egészséges, simán legyőzi a koronavírust is. Most vesztett, de mi nem veszítjük el, mert, amit itt h...
2021-01-18 15:06:09
Tanítványként élni 01.16
Életünk legfontosabb eseményei gyakran úgy történnek meg, hogy észre sem vesszük" - írja Fahidi Éva holokauszt-túlélő. Ami igaz a tragédiákra, az pozitív értelemben is igaz: jegyesek gyakran mesélik a ,,véletlent", amelynek folytán megismerkedtek.
Idestova húsz évvel ezelőtt nyáron épp volt két hét szabadidőm, és eszembe jutott egy bakonybéli szerzetes m...
2021-01-17 09:39:20
Mogyoró gyógyhatásai
... legszentebb növény, ugyanis a 7 vezető fás növény egyike. A hagyomány szerint a szent forrásokkal, kutakkal és a túlvilági birodalomba vezető, titkos bejáratokkal áll kapcsolatban, ám ami a legfontosabb: a mogyoró a koncentrált bölcsesség, az édes tudás, valamint a művészetek és tudományok ismeretének kelta szimbóluma.

Intelmek a mogyoró fogyasztásával kapcsolatban:...
2021-01-16 23:23:40
Erősíti a csontokat és a bélfalat a mángold
... idegrendszer egészségéhez.

A mángold riboflavin és B6-vitamin tartalma is nagyon előnyös számunkra.

A riboflavin részt vesz abban a folyamatban, amely az egyik legfontosabb antioxidánst állítja elő, a glutathione-t. A B6-vitamin megfelelő hasznosulásához is nélkülözhetetlen. A B6-vitamin a veszélyes, érfalakat károsító molekulát átalakítja hasznos aminosavvá...
2021-01-15 23:21:46
Ringló gyógyhatásairól
... vitaminok és ásványi anyagok élettani hatása kiváló, sokat segíthetnek egészségünk megőrzésében. Élelmi rostban gazdag és sok A- B1- és B2-vitamint tartalmaz. Ásványi anyagai közül a legfontosabb a kálium, a kalcium, illetve a vas. C-vitamin tartalma erősíti az immunrendszert, valamint elősegíti a vas felszívódását, ezzel is akadályozva a vérszegénység kialakulását.

Ki...
2021-01-15 21:45:07
A bélrendszer egészségének fenntartása egyszerűen
... létezik az egészséges emésztés megőrzésére, illetve arra, hogy a bélrendszerünk sokáig egészséges maradjon. A cikkben néhány egyszerű, természetes gyógymódról írunk.

Az egyik legfontosabb lépés az egészséges bélrendszer megőrzéséért, ha helyesen táplálkozunk, hiszen a feldolgozott és tartósítószerekkel teli ételek a rossz bélbaktériumoknak kedveznek.

A bio zö...
2021-01-14 22:24:53
A két legfontosabb nap az életedben
...
2021-01-10 08:27:25
Káposztafélék a bélrendszer egészsége érdekében
... foglalkoznak. Reklámokban az immunerősítésre sok gyógyászati készítményt, táplálékkiegészítőt ajánlanak, de a nemzetközi kutatócsoport legújabb vizsgálatának eredményei azt bizonyítják, hogy legfontosabb a rendszeres zöldségevés.

A káposzta vagy a brokkoli a benne lévő tápérték, a rostok és vitaminok mellett olyan anyagokat is tartalmaz, melyek szükségesek ahhoz, hogy b...
2021-01-09 22:24:15
1 2 3 .............2729 .......4093 4094 .......5457 5458 
Címkék: Sass József, Fahidi Éva, elhízás formái, magnézium segíthet, bélrendszer egészségének, bélrendszer egészsége, ilyen típusú, depresszió okozza, szorongó ember, lelkedet kezeld, édesség vágyad, lovaglóháj leginkább, rendszertelen táplál, bevitt tápanyagok, ásványi anyagok, egyik legfontosabb, magnézium rendkívüli, agyvérzés után, taps éltette, elképesztően energikus, pozitív értelemben, bakonybéli szerzetes, hagyomány szerint, szent forrásokkal, túlvilági birodalomba, koncentrált bölcsesség, édes tudás, mogyoró fogyasztásával, mángold riboflavin, riboflavin részt, vérszegénység kialakulását, egészséges emésztés, bélrendszerünk sokáig, cikkben néhány, egészséges bélrendszer, rossz bélbaktériumoknak, nemzetközi kutatócsoport, rendszeres zöldségevés, káposzta vagy, benne lévő, nélkülözhetetlen, hasznosulásához, gyógyhatásairól, immunerősítésre, fogyasztásával, bélrendszerünk, megismerkedtek, immunrendszert, tehetetlenség, káposztafélék, rendszertelen, meggyőződésem, vérszegénység, felszívódását,
© 2013 TVN.HU Kft.