Belépés
Facebookon kaptam
... ráncait, mit az élet ráhelyezett.
Higgy a szívedben és a jóságodban,mert ha így teszel,mások is ebben fognak hinni.
**Higgy a csodában,mert tele van vele az élet,de ami a le...
2018-11-16 16:39:19
Győzött a Magyar válogatott foci csapat
... hogy a csütörtöki meccs után a finnek ellenit is le kellene hozni kapott gól nélkül.
A 30 éves támadó elégedett volt a csapat játékával.
,,Jelen pillanatban az volt a legfontosabb, hogy egy jól összerakott, fegyelmezett játékkal biztosan hozzuk ezt a két mérkőzést. Ennek most akkor lesz nagy értéke, ha a vasárnapi mérkőzést is meg tudjuk nyerni. Próbáltuk őket letá...
2018-11-16 12:11:30
Imádság
... imádkozunk. Nincs bibliaiskola, amely megtaníthatna bennünket erre a tudományra. Vagy talán ismerünk olyan intézményt, amely az 'Imádság' nevű tárgyat is felvette a tantervében? A legfontosabb, hogy tanulmányozzuk a Könyvben az imádságról szóló részeket. De vajon kitől tanulhatunk erről a témáról? Rázzuk le magunkról az utolsó köteléket, és jelentsük ki bátran, hogy sok egyházveze...
2018-11-15 14:57:03
Érdekesség
A búza a legfontosabb és az emberiség egyik legrégebben termesztett gabona növénye. Nemesítése az 1700-as években kezdődött meg Európában, míg Magyarországon csak az 1860-as évektől folyik búzanemesítői tevékenység. A búzának több fajtája is van, azonban a közönséges búza a legelterjedtebb a világon. A közönséges búza valószínűleg Délnyugat-Ázsiában jött létre és onnan terjedt el. ...
2018-11-13 20:53:00
Érdekesség
... nagyobb hullámhossz pedig azt jelenti, hogy a fényük színképe először eltolódik a vörös felé (ezt hívják stílszerűen vöröseltolódásnak, ami éppen a világegyetem tágulására utaló egyik legfontosabb jel), majd ahogy még jobban elnyúlik, végül ki is esik a látható tartományból, és a fény helyén csak süket sötétség marad.


...
2018-11-13 19:17:57
Hogyan kezeljük Jézushoz hasonlóan a stresszt
... gyakorolt.

Azonosítás: Jézus tudta, hogy ő kicsoda.
Motiváció: Jézus tudta, hogy miért él.
Hivatás: Jézus értette az elhívását.
Összpontosítás: Jézus tudta, hogy mi a legfontosabb dolog és mi számít leginkább.
Elmélkedés: Jézus hallgatott Istenre.
Együttműködés: Jézusnak volt egy kis csapata.
Pihenés: Jézus szánt időt a feltöltődésre.
...
2018-11-13 18:09:32
Tekintsünk elhivatásunkra!
... Sokkal kevesebb időnk jut pihenésre, tanulásra, a családi életre, mint arra a munkára, amelyre Isten elhívott bennünket.
A keresztény ember a hivatása megválasztását élete egyik legfontosabb döntésének tekinti, mely egész életútját meghatározza. Ezért igen fontos, hogy megbizonyosodjunk afelől, vajon Isten akaratát cselekesszük-e.
De mi az Isten akarata? Hogyan ismerhe...
2018-11-13 15:24:54
Szép napot mindenkinek!
... valakihez.

Milyen leckéket kell megtanulnia? A szociális rendszer felépítését, a szabályokat és a szerepeket, valamint át kell látnia az emberi kapcsolatokat.

Legfontosabb tulajdonságai: szolgálatkész, engedelmes, uralható, fegyelmezett, hagyományszerető, értéktartó


Tinédzser vagy fiatal lélek: 13-29 évigMire fókuszál ...
2018-11-13 08:36:49
A fény és a szeretet angyalai
... valami felhívja figyelmünket egy részre, amit mindenképpen el kell olvasnunk. De az is előfordulhat, hogy egy belső hangot hallunk, amikor angyali jelet kérünk.

A három legfontosabb tényező:
- Kérj, és valóban megkapod.
- Angyalaink hihetetlenül okosak és találékonyak, ha irántunk való szeretetük bizonyításáról van szó.
- Azok, akik szerint az ilyen v...
2018-11-12 17:42:30
Harmonia.......
... érzelmek hullámzását jelképezi, a világ poláris jellegére utal. A tenger ugyanakkor sós víz - nem lehet meginni, mégis körforgásban tartja a bolygó vizeit. Halai enni adnak, s így a legfontosabb táplálék források egyike a világon. Áramlatai olyanok, akár az emberiség háborúi.

Szerelmi üzenete: Az eggyéválásról, az összeolvadás élményéről, akár ha úgy tetszik, a teljes o...
2018-11-11 12:30:21
1 2 3 ............2597 2598 .......3896 3897 ......5194 5195 5196 
Címkék: szeretet angyalai, csütörtöki meccs, finnek ellenit, csapat játékával, vasárnapi mérkőzést, imádságról szóló, utolsó köteléket, emberiség egyik, 1700-as években, 1860-as évektől, búzának több, közönséges búza, fényük színképe, vörös felé, világegyetem tágulására, látható tartományból, fény helyén, legfontosabb dolog, családi életre, keresztény ember, hivatása megválasztását, szociális rendszer, emberi kapcsolatokat, belső hangot, három legfontosabb, világ poláris, tenger ugyanakkor, bolygó vizeit, legfontosabb táplálék, emberiség háborúi, összeolvadás élményéről, hagyományszerető, legelterjedtebb, elhivatásunkra, tanulmányozzuk, megválasztását, összpontosítás, bizonyításáról, magyarországon, tulajdonságai, eggyéválásról, megtaníthatna, kapcsolatokat, együttműködés, szolgálatkész, feltöltődésre, búzanemesítői, legfontosabb, világegyetem, összeolvadás, találékonyak, mindenképpen, tartományból, fegyelmezett, hihetetlenül, bibliaiskola, meghatározza, figyelmünket, cselekesszük, előfordulhat, körforgásban, valószínűleg,
© 2013 TVN.HU Kft.