Belépés
Potápi: mindenki vegyen részt a vasárnapi választáson és segítsen a közös Európa létrehozásában
... Vajdaságban indult el először - idézte fel Potápi Árpád János. Ez a program lehetővé teszi, hogy a magyar vállalkozások megerősítésével magyar családokon tudjon segíteni a kormány. A legfontosabb üzenet a közösségek megerősítése, az identitás megőrzése - fogalmazott.
Kiemelte, hogy a tavalyi év a külhoni magyar családok éve volt, az idei esztendő középpontjában pedig a külho...
2019-05-25 13:22:24
A fővárosi állatkert az európai élmezőnyben van egy értékelés szerint
... részletes leírásával, valamint egyéb állatkerti tapasztalatainak összegzésével együtt először 2011-ben látott napvilágot What Zoos Can Do című könyvében. Sheridan azóta is járja Európa legfontosabb állatkertjeit, hogy rendszeresen frissíthesse, aktualizálhassa a ranglistát.
A közlemény szerint néhány nappal ezelőtt felkereste a Fővárosi Állat- és Növénykertet, előadást is tar...
2019-05-25 10:11:02
EP-választás - Orbán: akinek számít Magyarország és Európa jövője, annak vasárnap el kell mennie választani!
... kormányfőket az Európai Tanácsban. Magyarország ereje tehát az Európa jövőjéről zajló vitában attól függ, hogy a magyar választók miként döntenek vasárnap - mondta.
"Az európai jövő legfontosabb kérdése a bevándorlás kérdése, vagyis hogy megőrizzük-e földrészünk kulturális identitását, keresztény alapokra épülő civilizációját" - szögezte le a kormányfő.
A bevándorlás ügy...
2019-05-25 09:10:56
Hüüüüüüüüüüüü nem semmi !
... élelmiszer-ipari termékek többsége élvezhetetlen és eladhatatlan lenne. "Az íz az ételek lelke." Aki az ízeket befolyásolja, életünket manipulálja. Ráadásul az íz nem csak ízlés dolga. Az íz legfontosabb funkciója a táplálék ellenőrzése. Figyelmeztetés (lenne), hogy mit nem szabad megenni. Ha becsapják íz-lelésünket, elfeledtetik velünk az eredeti ízt, akkor tényleg bármit lenyelü...
2019-05-24 22:06:04
EP-választás - Merkel: kívülről és belülről is támadják az Európai Unió alapértékeit
... az otthonuknak éreznek, és amely gazdagodásnak, és nem tehertételnek érzi a különböző kultúrákat".
Manfred Weber a rendezvényt záró beszédében megismételte a kampány során tett legfontosabb igéreteit. Szólt például arról, hogy meg kell erősíteni a külső határ védelmét, de az afrikai szomszédsággal is többet kell foglalkozni, egy "Marshall-tervvel" és a kereskedelmi kapcsolato...
2019-05-24 20:49:32
EP-választás - DK: az Európai Egyesült Államok programjának megvan a többsége
... akarnak élni, ahol ők is európai polgároknak érezhetik magukat - tette hozzá. Leszögezte, ha kell, akár Orbán Viktor ellenében is létrehozzák az Európai Egyesült Államokat.
A legfontosabb programpontjaikat ismertetve azt mondta: ha bevezetik az európai minimálbért, akkor a Magyarországon dolgozók is a tisztességes megélhetéshez szükséges fizetést kapnak.
Az európai mini...
2019-05-24 20:09:44
EP-választás - Joseph Daul: nacionalistákkal és Európa-ellenesekkel nem lehet a jövőt építeni
...
Kiemelte, hogy minden válság és nehézség ellenére "a mai a legjobb Európa, amely a történelem során valaha is létezett", az idei EP-választás pedig "az EU történetének legfontosabb választása".
Mint mondta, "a nacionalista populisták sok tagállamban megerősödtek és tönkre akarják tenni Európát, a baloldaliak marxista lózungokkal mozgósítanak, a zöldek agyon akarnak szabá...
2019-05-24 18:40:06
Cannes - Botrányba fulladt Abdellatif Kechiche visszatérése
... megmutatni azt, ami engem felráz, a testeket, a hasakat" - mondta Abdellatif Kechiche a sajtótájékoztatón. "Számomra az élet, a szerelem, a vágy, a fájdalom, a zene, a test ünneplése a legfontosabb, és az, hogy ennek megmutatására egy lehető legszabadabb filmes kísérletet tegyek" - tette hozzá.
"A test varázsát filmezem, jóllehet nem mindenki érzi át azt az érzést, amelyet m...
2019-05-24 15:49:23
Pesterzsébeten ma is tiltott Fekete István Zsellérek könyve
... trianoni békediktátum okozta lelki sokk és krízis után is, mert HORTHY MIKLÓSNAK olyan csodálatos oktatási- és kultuszminisztere volt, mint KLEBERSBERG KUNO, aki a KULTÚRÁT, MINT A LEGFONTOSABB STRATÉGIAI ESZKÖZT HASZNÁLTA a MAGYARSÁG MAGÁRA TALÁLÁSÁRA és LELKI- SZELLEMI GYÓGYULÁSÁRA, FELEMELKEDÉSÉRE.
*
A Zsellérek c. könyv 1939 és 1944 között hét kiadást ért meg és több...
2019-05-24 14:36:36
Széchenyi Zsigmond emlékére alapítanak díjat
... dokumentumfilm az utazó-vadász Széchenyi Zsigmond életet kíséri végig.
"Elmegyünk vele összes útjára (Európa, Afrika, Alaszka, India), miközben nagy szerepet kap a magyar történelem legfontosabb eseményeinek a bemutatása, amelyek hatással voltak a Széchenyi-életút alakulására, így a 2. világháború, az azt követő deklasszálás és kitelepítés, valamint 1956. Egy-egy kiemelt szöv...
2019-05-24 14:12:27
1 2 3 .............2637 2638 ......3956 3957 .......5274 5275 5276 
Címkék: Európai Unió, Európai Egyesült Államok, Joseph Daul, Abdellatif Kechiche, Fekete István Zsellérek, Széchenyi Zsigmond, Potápi Árpád János, What Zoos Can Do, Fővárosi Állat-, Európai Tanácsban, Manfred Weber, Orbán Viktor, Európai Egyesült Államokat, HORTHY MIKLÓSNAK, KLEBERSBERG KUNO, MINT LEGFONTOSABB STRATÉGIAI ESZKÖZT HASZNÁLTA, MAGYARSÁG MAGÁRA TALÁLÁSÁRA, LELKI- SZELLEMI GYÓGYULÁSÁRA, vasárnapi választáson, közös Európa, fővárosi állatkert, európai élmezőnyben, értékelés szerint, jövőt építeni, program lehetővé, magyar vállalkozások, legfontosabb üzenet, közösségek megerősítése, identitás megőrzése, külhoni magyar, idei esztendő, közlemény szerint, magyar választók, európai jövő, bevándorlás kérdése, ételek lelke, ízeket befolyásolja, táplálék ellenőrzése, otthonuknak éreznek, különböző kultúrákat, rendezvényt záró, kampány során, külső határ, afrikai szomszédsággal, kereskedelmi kapcsolato, legfontosabb programpontjaikat, európai minimálbért, tisztességes megélhetéshez, európai mini,
© 2013 TVN.HU Kft.