Belépés
A magyar vergődés Európa alján, ahogy még sosem láttad
... moccan, addig Lengyelország és Csehország középosztálya érezhetően feljebb került. Szlovákia esetében is a magyarnál nagyobb haladást látni a legtöbb jövedelmi rétegnél, kivéve a leggazdagabbakat. Ez főleg azért kellemetlen, mert minden egyes jövedelmi tizedben Magyarország volt a régió legalján már a kiindulópontban is.

Közben Ausztria, vagy akár Szlovénia jövedelmi sz...
2018-04-07 11:14:51
Kávé
Kávé hamarosan csak a leggazdagabbak által megfizethető árucikk lesz?

Nyersolaj nélkül leállna a Föld nevű bolygó működése. A fúziós erőművek még olyan távol vannak, mint Verne idejében a Hold: csak álmodozhatunk arról, hogy elérjük.

De gondoltak már arra, mi lenne kávé nélkül? A kávé ugyanis nemcsak az a frissítő ital, ami kellemessé teszi a napot, hanem a vi...
2017-11-13 16:14:43
4. Magyarországra tervezik Európa energia-központját...
... turisták kényelmesebben odaérjenek. Nota bene: az ügyes kanadaiak a horvátoktól bérelték azt a fúrótornyot, amivel Makónál gázt találtak.
*
Hát nem döbbenetes, mi vagyunk a leggazdagabbak, és a legbirkább nemzet is, de nem muszáj így lennie, nem kell nekünk mindig valakitől függni, fel kell az emberek öntudatát ébreszteni.
*
Szerk.: Bóna Mária Ilona 2007. márci...
2017-07-04 04:17:42
Krónika 6. rész (adótörvények)
... jelezte.
Bánki Erik rögzítette: a Fidesz továbbra is adó és járulékcsökkentés politikáját támogatja, kifejezetten jónak tartják az adócsomagot, amelynek támogatását kérte.
MSZP: a leggazdagabbak adóterheit mérsékli a kormány
Burány Sándor, az MSZP vezérszónoka azt mondta, hogy Bánki Erik hozzászólása hemzseg a hazugságoktól. Néhány hónapja a Fidesz hozta be azt az a...
2017-05-16 15:04:40
MSZP: változást hoz 2018 a politikai életben
... "fordított Robin Hoodként működik", vagyis a szegényektől elvett pénzt a gazdagoknak juttatja. Ennek nyomán a 2010-es 3 millióról mára 4 millióra nőtt a szegények száma, miközben a leggazdagabbak keresete 27-szerese a legszegényebbekének, és az emberek 23 százaléka éhezik, mert nem jut megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszerhez.
Molnár Gyula szerintegy igazságosabb világ ...
2016-12-17 14:41:18
Krónika 1. rész (napirend előtt: klímaegyezmény, keresztényüldözés, szegénység, Bőny, alaptörvény)
... társadalom 23 százaléka a nélkülözők közé tartozik. Közölte, "fordított újraelosztást" hajt végre a kormány; ma 1,5 millió embernek nem éri el a havi jövedelme az 55 ezer forintot, a leggazdagabbak és a legszegényebbek közötti jövedelemkülönbség a 30-szorosára nőtt.
Hozzátette: nőtt a dolgozói szegénység is, a munka már nem véd meg a szegénységtől. Szorgalmazta, a lakhatási t...
2016-11-08 10:49:02
Bővül a rokoni kör
... befektetésben érdekelt, a vagyonát a napi.hu a legvagyonosabbak listáján 19 milliárd forintra becsülte, míg a Győrből induló WHB Paár Attila érdekeltsége, aki szintén szerepel a leggazdagabbak toplistáján, 9,3 milliárd forinttal.
(HVG)
Bal-Rad komm: Kötélbarátok, akadémiai kollégák, vejkók raja dong a bödön körül. A mostmár csakis és kizárólag Döbrögi-bödön körül!
K...
2016-03-29 19:12:23
Vészjelzés a magyar kórházakból - Sarlatánok kezébe jutunk
... az egészség az adott országon belüli jövedelemkülönbségekkel függ össze, nem pedig a különböző országok közötti jövedelemkülönbségekkel. Minél nagyobb a különbség országon belül a leggazdagabbak és a legszegényebbek között, azaz minél nagyobb az egyenlőtlenség, annál súlyosabbak az egészségügyi és társadalmi problémák. (A kutatók epidemiológiai adatokra támaszkodva vizsgálták a vá...
2015-10-05 19:55:40
Na vajon kik voltak azok a "magyarok", akik elkövették Auszt
... ezer eurót tejelt a német tulaj.


Egyesek a közértbe viszik gyerekeiket, mások Disneylandbe

Az Erdélyi család gyakorlatilag olyan életet él/élt, mint a leggazdagabbak. Több százmilliós autópark, nyaralások a világ minden táján.

Az alábbi videón a Kis Grófó nevű, elcigányosodott magyarok között is nagy becsben tartott "celeb" "énekel". Ő még da...
2015-06-08 07:52:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
Címkék: Közben Ausztria, Bóna Mária Ilona, Bánki Erik, Burány Sándor, Robin Hoodként, Molnár Gyula, Paár Attila, Novák, magyar vergődés, politikai életben, legnagyobb áldozatai, magyar kórházakból, magyarnál nagyobb, legtöbb jövedelmi, régió legalján, leggazdagabbak által, fúziós erőművek, kávé ugyanis, ügyes kanadaiak, horvátoktól bérelték, legbirkább nemzet, emberek öntudatát, leggazdagabbak adóterheit, szegényektől elvett, gazdagoknak juttatja, szegények száma, leggazdagabbak keresete, nélkülözők közé, havi jövedelme, legszegényebbek közötti, 30-szorosára nőtt, dolgozói szegénység, legvagyonosabbak listáján, leggazdagabbak toplistáján, bödön körül, mostmár csakis, első gyermeküket, ténylegesen megszületett, államtitkár megjegyezte, leggazdagabbak vállalják, legtöbb gyermeket, kormány ezért, utóbbi csoportba, adott országon, különböző országok, különbség országon, legszegényebbek között, kutatók epidemiológiai, német tulaj, közértbe viszik, világ minden, alábbi videón, leggazdagabbakat, legvagyonosabbak,
© 2013 TVN.HU Kft.