Belépés
Palkovics: valós képzési igényeket kiszolgáló, új felnőttképzési rendszer jön létre
... tagállamait a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) is. A szervezet szerint azért van szükség a mielőbbi változtatásokra, hogy a munkaerőpiaci szereplők a lehető leggyorsabban felkészüljenek az új technológiák jelentette kihívásokra - fogalmazott.
A tárcavezető a ITM céljának nevezte, hogy 2030-ra minden negyedik felnőtt részt vegyen valamilyen képzésen. Ho...
2019-04-18 11:41:13
Budapesti biotechnológiai parkról szóló szándéknyilatkozatot írtak alá
... is.
Kitért arra: az orvos- és egészségtudományok területén a tudás kétévente megduplázódik, és mára az egészségipar, azaz a gyógyszeripar, biotechnológia, orvostechnika az egyik leggyorsabban fejlődő kutatási terület a világon. Ehhez a gyorsan változó világhoz, a dinamikusan átalakuló társadalmi, egészségügyi és gazdasági igényekhez a felsőoktatási intézményeknek is alkalmaz...
2019-03-25 16:01:45
Migrációs konferencia - Izraeli tábornok: az igazi probléma a muszlim bevándorlás
... élni. Feladatuknak azt tekintik, hogy próbáljanak beilleszkedni, hasznos tagjaivá válni a globális társadalomnak.
A radikális muszlimok ezzel szemben azt mondják, hogy a lehető leggyorsabban meg kell változtatni a világ rendjét, mert az ellentmond az iszlámnak.
A realista radikálisok úgy vélekednek, hogy nem szabad küzdeni azokkal, akik többen vannak náluk. Ők még nem t...
2019-03-23 18:22:41
Palkovics László: 2014 óta a magyar ipar nőtt a leggyorsabban a V4-ek között
...
A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. gyárbővítési projektjének záró rendezvényén a miniszter elmondta: büszkeségre ad okot az is, hogy a munkanélküliség Magyarországon tavaly gyakorlatilag 3,6 százalékra csökkent, ami úgy is értelmezhető, hogy aki dolgozni akart az tudott és tud is - tette hozzá.
A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. mintegy 600 millió forint összegű saját fina...
2019-03-14 13:42:24
Handó Tünde: a bírósági szervezet jelentős változás küszöbén áll
... igazságügyi eredménytábláján rendre az elsők között végeznek. A legutóbbi felmérés szerint például a közigazgatási ügyeket valamennyi ítélkezési szinten a magyar bíróságok bírálják el a leggyorsabban az egész unióban, az egy lakosra jutó, folyamatban lévő elsőfokú közigazgatási ügyek száma pedig nálunk a második legalacsonyabb az összes tagállam közül.
Papp László (Fidesz-KDN...
2019-03-13 15:11:32
Rákosmentén mintegy 6 kilométer földutat aszfaltoznak le
... kilométernyi földút van, amelyek a fővárosi útépítési program keretében aszfaltburkolatot kapnak a következő években - fűzte hozzá.
A fideszes politikus szerint Rákosmente Budapest leggyorsabban fejlődő kerülete. Az elmúlt években egymás után újultak meg a bölcsődék, iskolák, óvodák a kerületben - mondta, megjegyezve, hogy ettől függetlenül sok a tennivaló, a többi között a k...
2019-03-13 14:12:05
Tovább zuhant a Boeing árfolyama New Yorkban
... 1-jén érte el.
A Boeing jövőjének szempontjából kulcsfontosságú a 737-es gépcsalád. A vállalat történelmében a 737-esek negyedik generációja, a MAX sorozat gépei bizonyultak a leggyorsabban eladhatónak. A polgári légiközlekedésben 2017 óta részt vevő gépekre több mint ötezer megrendelése van a Boeingnek, ami listaáron közel 500 milliárd dolláros bevételt jelent. A januári ad...
2019-03-12 20:28:07
Németországi molesztálás - Három embert ítéltek el szexuális bűncselekmény miatt a 2015 szilveszterén történt k
... hírmagazin felidézte: Angela Merkel kancellár 2016 januárjában kijelentette, hogy a "visszataszító" bűncselekmények megkövetelik "a jogállam kemény válaszát", ezért az elkövetőket a lehető leggyorsabban kézre kell keríteni, és származásukra, hátterükre tekintet nélkül meg kell büntetni.
Több mint három év után megállapítható, hogy a német igazságszolgáltatás "adós maradt" ezz...
2019-03-12 10:03:31
Krónika 3. rész (dubaji világkiállítás)
... csak akkor garantálható, ha a három esemény előkészítése a törvényjavaslat szerinti egyszerűsített és gyorsított jogi feltételekkel bonyolítható le. Az előterjesztés lehetővé teszi a leggyorsabban lebonyolítható közbeszerzési eljárásforma alkalmazását - tette hozzá.
Az államtitkár azt mondta, a transzparencia és a verseny érdekében előírják, hogy minden esetben legalább három...
2019-03-05 10:53:24
A medveszőlőlevél gyógyhatásairól
... mennyiségben. A lúgos vizeletet hosszú távon érhetjük el a növényi táplálékot tartalmazó diétával, a hólyaghurut ill. más húgyúti fertőzés azonban akut betegség. A vizeletet tehát a lehető leggyorsabban kell lúgossá tennünk. Ezt úgy érhetjük el, hogy a teához fél teáskanál vagy késhegynyi szódabikarbónát adunk. A kezelés alatt bő folyadékbevitel is szükséges.
Birtalan Katalin...
2019-02-27 10:29:00
1 2 3 ....................125 126 ...........188 189 ..........250 251 
Címkék: Palkovics László, Handó Tünde, Gazdasági Együttműködési, Fejlesztési Szervezet, Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft, Papp László, Rákosmente Budapest, Angela Merkel, Birtalan Katalin, igazi probléma, muszlim bevándorlás, magyar ipar, bírósági szervezet, 2015 szilveszterén, medveszőlőlevél gyógyhatásairól, szervezet szerint, mielőbbi változtatásokra, munkaerőpiaci szereplők, lehető leggyorsabban, tudás kétévente, egyik leggyorsabban, gyorsan változó, dinamikusan átalakuló, felsőoktatási intézményeknek, globális társadalomnak, radikális muszlimok, világ rendjét, realista radikálisok, miniszter elmondta, munkanélküliség Magyarországon, elsők között, legutóbbi felmérés, közigazgatási ügyeket, magyar bíróságok, egész unióban, második legalacsonyabb, összes tagállam, fővárosi útépítési, következő években, fideszes politikus, elmúlt években, többi között, 737-es gépcsalád, vállalat történelmében, 737-esek negyedik, leggyorsabban eladhatónak, polgári légiközlekedésben, jogállam kemény, három esemény,
© 2013 TVN.HU Kft.