Belépés
Nem reagálni a másokban lévő egóra
"Nem reagálni a másokban lévő egóra nem csupán a saját egódon való felülemelkedésnek, hanem a kollektív emberi ego felszámolásának is az egyik leghatékonyabb módja. .. nem a gyengeség, hanem az erő jele."

Eckhart Tolle...
2019-12-02 07:16:52
Emmi: számos előnnyel jár a lakosság számára az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér
... betegeket, az orvosokat és a patikusokat is. A felelősségteljes döntéshez pótolhatatlan, hogy az EESZT segítségével azonnal hozzájuthatnak a betegek korábbi leleteihez is, és így a leghatékonyabb, személyre szabott kezelést tudják biztosítani. A rendszert a 2017. november 1-i indulása óta mintegy tízezer egészségügyi szolgáltató használja. Ez több mint 26 ezer orvost és csaknem 13...
2019-11-30 12:41:27
Közjegyző: akkor is el lehet állni az online vásárlástól, ha nem tetszik a termék
... lehet állni a vásárlástól - hívta fel a figyelmet.
A közjegyző elmondta, ha a vevőnek problémája van a vásárlással, esetleg nem kapta vissza a pénzét, az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás az úgynevezett fizetési meghagyásos eljárás lehet, amely az Európai Unió bármely tagállamában székhellyel rendelkező céggel szemben érvényesíthető.
Az eljárás érvényesítéséhe...
2019-11-25 09:51:09
Felmérés: a magyar fiatalok negyede szándékosan tölt le illegális tartalmat a netről
... (67 százalék) az elérhető áron való hozzáférést, negyedük (24 százalék) a büntetéstől való félelmet, ötödük (21 százalék) pedig a kellemetlen személyes tapasztalatokat jelölte meg leghatékonyabb elrettentő eszközként. Az összes európai fiatal körében 12 százalékponttal kevesebben jelölték meg az elérhető árat, ugyanakkor 11, illetve 8 százalékponttal többen a következményektől val...
2019-11-21 15:21:35
Boros Anita: folyamatosan növelni kell a hulladékok újrahasznosításának mértékét
... hulladék.
Az államtitkár úgy fogalmazott, a kormány m...
2019-11-21 11:01:17
A francia kormány sürgősségi csomagot jelentett be a tiltakozó közegészségügyi dolgozóknak
... jobboldali ellenzék szerint az újabb támogatás is későn érkezik. Jóllehet a francia közegészségügyi ellátás a 2000-es évek elején az Egészségügyi Világszervezet szerint a világ egyi...
2019-11-20 14:41:32
Lajos Tamás: őrületes elismerés a két Nemzetközi Emmy-díj jelölés a magyar film számára
... szakmai elismerés mellett a jelölés világosan igazolja azt a koncepciót, hogy a televíziós műfajok, sorozatok és filmek felé kell fordítani a magyar mozgóképipar szekerét, mert ez a leghatékonyabb mód, hogy visszajusson a filmgyártás eredménye a finanszírozóhoz, azaz az adófizető állampolgárhoz.
Lajos Tamás szerint Gera Marina és a Trezor jelölése mutatja a nemzetközi szinte...
2019-11-19 12:32:31
Helytörténeti- néprajzi hagyományok
... is...
Ők azok a NEHÉZ-SORSÚAK, akik soha nem meséltek gyerekkorukról, szüleikről, családi múltjukról, vagyis: elhallgatták családi gyökereiket utódaik elől. Ez az elhallgatás a leghatékonyabb módja a hagyományok- a nemzeti- és nemzetiségi kultúra gyökeres kihalásának. Ők azok, akik számára az un. rendszerváltoztatás még elhozhatja az öregkor méltóságát!
Hogyan? ...
2019-11-16 21:03:23
Palkovics: az ország egyik legsikeresebb programsorozata lehet a Modern Gyárak Éjszakája
... hangsúlyozta: a gyárak most bemutathatják magasan automatizált tevékenységeiket, az általuk kínált fejlődési és munkalehetőségeket. A modern technológiákat akkor lehet ugyanis elfogadtatni a leghatékonyabban a hazai vállalkozókkal, ha előnyeiről személyesen győződhetnek meg - tette hozzá.
A programsorozat révén a magyar családok is kézzelfogható közelségben tapasztalhatják me...
2019-11-15 20:01:54
Kövér: az állam legfőbb célja az ország szuverenitását és a magyar családokat erősíteni
... rendszerváltozás értelmét - tette hozzá.
Kövér László szerint ez a belső oka annak, hogy a második világháború után az európai demokrácia harminc évvel ezelőtt volt a legerősebb, leghatékonyabb. Ma az a veszély fenyegeti az európai demokráciát, hogy forrása, a középosztály egyre vékonyodik - mutatott rá.
A házelnök kitért arra is, hogy a nyugat-európai középosztályra hat...
2019-11-14 22:25:32
1 2 3 ................216 217 ........324 325 ........432 433 434 
Címkék: Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér, Boros Anita, Lajos Tamás, Nemzetközi Emmy-díj, Modern Gyárak Éjszakája, Eckhart Tolle, Európai Unió, Egészségügyi Világszervezet, Gera Marina, Kövér László, másokban lévő, lakosság számára, online vásárlástól, magyar fiatalok, francia kormány, tiltakozó közegészségügyi, magyar film, ország egyik, állam legfőbb, ország szuverenitását, magyar családokat, saját egódon, kollektív emberi, egyik leghatékonyabb, felelősségteljes döntéshez, betegek korábbi, közjegyző elmondta, vevőnek problémája, egyik leggyorsabb, úgynevezett fizetési, eljárás érvényesítéséhe, elérhető áron, büntetéstől való, kellemetlen személyes, összes európai, elérhető árat, újabb támogatás, francia közegészségügyi, 2000-es évek, világ egyi, jelölés világosan, televíziós műfajok, magyar mozgóképipar, filmgyártás eredménye, adófizető állampolgárhoz, nemzetközi szinte, leghatékonyabb módja, öregkor méltóságát, gyárak most, általuk kínált, modern technológiákat, hazai vállalkozókkal,
© 2013 TVN.HU Kft.