Belépés
Jim Button
... a Jim Button, mely minden korosztály számára ajánlott gyönyörű mese barátságról, kötődésről, és önmagunk felfedezéséről.

Miről szól a rajzfilm?
Mikor a fiatal Jim Button legjobb
barátja Luke, a mozdonyvezető arra kényszerül, hogy elhagyja a piciny szigetet, ahol élnek,
Jim ragaszkodik ahhoz, hogy Luke-kal tartson.
A két jóbarát még nem tudja, mily...
2023-03-29 11:40:18
1. Tanuld meg elfogadni az életet Ha túl sokat aggódsz , -
... helyzetet, és csak azután hozol döntést.
4. Ne csak magadra gondolj
Ma olyan világban élünk, ahol az emberek rengeteg időt eltöltenek azzal, hogy másoknak megfeleljenek, hogy a legjobbat mutassák magukból, még akkor is, ha hamis képet adnak magukról. Hajszoljuk a tökéletességet, amelyet láttatni akarunk.
Miért? Vizsgáld felül a hozzáállásodat, és csak azt tedd meg, ...
2023-03-28 09:14:41
Húgyúti fertőzésekre
... a hasmenés, a hasi fájdalom. A betegséget mindenképpen kezelni kell, de otthoni hatékony gyógymódok is léteznek a tünetek csökkentésére.

A húgyúti fertőzés kezelésének egyik legjobb és leghatékonyabb módja nem más, mint a gyakori vízivás, hiszen ennek hatására a baktériumok is szinte kimosódnak a szervezetből és ezzel a betegség is megszűnik.

A húgyúti fertőz...
2023-03-27 21:48:44
Add át Istennek a terhedet!
... alkalmazottakra gondolsz, akik esetleg kiraboltak téged, vagy a tengeren lévő rakományra, vagy a nagy készleted elértéktelenedett áraira, akkor azt mondom neked: ,,Biztos vagy benne, hogy a legjobb óvatosságodat, bölcsességedet, erőfeszítéseidet és figyelmedet használtad?" Nos, akkor mit tehetsz még?
Tegyük fel, hogy egész éjjel sírsz. Ez megakadályozza, hogy a ha...
2023-03-27 19:20:29
Isten a legjobb szövetségesem!
Nem számít milyen csatában találod magadat most vagy később... Isten a legjobb szövetségesed!

A következő szavakkal szól a zsoltáros Istenről ebben a csodálatos zsoltárban:

,,Jótevőm és megoltalmazóm, mentőváram és szabadítóm nekem; pajzsom, és az, akiben én bízom." (Zsoltárok 144,2)

Amikor Isten vágyat ébreszt benned valamire, meg...
2023-03-27 14:02:31
A tavaszi allergiának nem muszáj rémálomnak lennie
... jók akkor is, ha fogyni szeretnénk, illetve segíthetnek a cukorbetegség és a szívbetegségek megelőzésében.

Ha allergiásak vagyunk, figyeljünk oda jobban, hogy mit viselünk. A legjobb választás a pamutból és a lenből készült ruházat, ugyanis ezek az anyagok nem vonzanak annyi pollent, mint például a poliészterből készült ruhák.

Azok, akik gyakran szenvednek po...
2023-03-24 22:30:40
Maradj még!
... jöhet sem...
2023-03-23 00:36:38
A pajzsmirigybetegség kiegészítő kezelése
... ezért is nagyon lényeges a test bizonyos időközönkénti ,,méregtelenítése". Ebben a folyamatban lehet a segítségére a pajzsmirigybetegeknek a citromos meleg víz fogyasztása. A legjobb, ha reggel, rögtön ébredést követően elfogyaszt egy pohárnyi langyos vizet, amelyben előzőleg elkevert egy evőkanálnyi frissen facsart citromlevet.

A krónikus stressz gyakran oko...
2023-03-22 21:51:34
Csak vidáman
... balhé!
- És utána haza is gyalogolt, papa?
- Á, dehogy! Mindig hazahozott a mentő.

Olyan kedélytelen vagyok, fáradt és fásult...
- Csináld azt, amit én szoktam ilyenkor. A legjobb gyógymód... Menj, és dugj egyet az asszonnyal.
- Gondolod?
Egy óra múlva:
- Barátom, a fene se gondolta volna, hogy ilyen szép kéglitek van!

Összevert ...
2023-03-21 19:15:51
boldogság világnapja
... dolgozik meg tud élni így, vagy úgy de be lehet osztani. Ebben az esetben az érték és mérték nagyon fontos. Ne akarjunk versenyezni a tisztességtelen jövedelműekkel, mert nem fog menni. Legjobb ha felmérjük saját lehetőségeinket, osztunk, szorzunk és megpróbáljuk a legtöbbet kihozni. Tudnunk kell mennyit engedhetünk meg magunknak, mi fontos az életünkben.
A megelégedettség aj...
2023-03-21 00:57:05
1 2 3 .....5841 5842 ...8762 8763 ...11681 11682 11683 
Címkék: Amikor Isten, legjobb szövetségesem, tavaszi allergiának, mozdonyvezető arra, piciny szigetet, emberek rengeteg, legjobbat mutassák, hasi fájdalom, betegséget mindenképpen, tünetek csökkentésére, húgyúti fertőzés, gyakori vízivás, húgyúti fertőz, tengeren lévő, nagy készleted, legjobb óvatosságodat, legjobb szövetségesed, következő szavakkal, zsoltáros Istenről, csodálatos zsoltárban, szívbetegségek megelőzésében, legjobb választás, lenből készült, poliészterből készült, test bizonyos, folyamatban lehet, citromos meleg, pohárnyi langyos, evőkanálnyi frissen, krónikus stressz, legjobb gyógymód, tisztességtelen jövedelműekkel, legtöbbet kihozni, erőfeszítéseidet, megelégedettség, alkalmazottakra, méregtelenítése, tisztességtelen, lehetőségeinket, hozzáállásodat, bölcsességedet, megakadályozza, leghatékonyabb, felfedezéséről, jövedelműekkel, szívbetegségek, tökéletességet, megfeleljenek, mozdonyvezető, csökkentésére, megoltalmazóm, poliészterből, időközönkénti, megelőzésében, cukorbetegség, szövetségesed,
© 2013 TVN.HU Kft.