Belépés
Férfi kézilabda NB I - A Veszprém és a Szeged is győzött
... mezőny legeredményesebb játékosa a hazaiak horvát balszélsője, Manuel Strlek volt nyolc góllal.
A címvédő Szeged még magabiztosabban, tíz góllal nyert a Komló otthonában. A tavalyi év legjobb hazai játékosának választott Bodó Richárd visszatért kisebb hasfalizom-sérülését követően, és a mezőny legeredményesebbjeként hétszer talált a hálóba.
Eredmények:Sport36-Komló - MOL...
2019-04-17 21:41:48
Mai napi mosoly!
... meg.
.
A férfiak nőznek, a nők hímeznek.
.
A májusi eső aranyat ér! - mondta a falusi, és kiúszott a veteményesből.
.
Az optimista azt hirdeti, hogy a lehetséges világok legjobbikában élünk; a pesszimista tart attól, hogy ez tényleg így van.
.
A felnőtt olyan személy, aki befejezte a növekedést mindkét végén és most középen növekszik.
....
2019-04-11 11:40:04
Légfegyveres Eb - Major Veronika bronzérmes légpisztolyban, Sike Renáta ötödik
... is szereplő egyéni és vegyescsapat-számok alapversenyeit és döntőit külön napon rendezték. Csütörtökön voltak az egyéni alapversenyek, melyekben csak a női pisztolyban jutott be magyar a legjobb nyolc közé, igaz, oda mindjárt kettő is. A februári újdelhi világkupán lég- és sportpisztolyban is győztes, ezzel olimpiai kvótás Major 578 körrel az első helyen, míg a 10 méteren 2014-ben...
2019-03-23 14:12:04
Légfegyveres Eb - A női pisztolyos és a férfi puskás csapat elődöntős
... a csapatversenyek három napon át tartanak. A válogatottakat a csütörtöki egyéni alapversenyeken elért eredmények alapján - a tagok teljesítményét összegezve - sorrendbe állították és a legjobb nyolc bejutott a negyeddöntőbe.
A nyolc között a sorrend alapján párokat alakítottak ki, s az első a nyolcadikkal, a második a hetedikkel, a harmadik a hatodikkal, a negyedik pedig az ö...
2019-03-22 12:21:59
Női röplabda Bajnokok Ligája - Búcsúzott Sándor Renáta Stuttgartja
...
A német együttes - mely hazájából elsőként jutott el a BL legjobb nyolc csapata közé - múlt héten, hazai pályán 3-1-re kapott ki az olasz Novarától, majd a csütörtök esti visszavágón 3-2-es vereséget szenvedett, így kiesett.
A magyar válogatott ütője az első találkozón az utolsó szettben játszva három, a második összecsapáson négy és fél játszma alatt 12 pontot szerzett,...
2019-03-22 10:31:39
Bajnokok Ligája - Négy angol csapat a nyolc között
... a spanyoloknak csak egy klubjuk volt negyeddöntős, akkor is a katalánok jutottak legtovább.
A Bayern München szerdai kiesése azt jelenti, hogy 2006 után először nincs német klub a legjobb nyolc között.
A negyeddöntő sorsolását pénteken Nyonban rendezik, az első mérkőzéseket április 9-én vagy 10-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik.
A BL-negyeddöntő mezőnye...
2019-03-13 23:12:22
Elhunyt Hal Blaine, "a világ legjobb dobosa"
...
Családja a Facebookon jelentette be, hogy Blaine békésen, kaliforniai otthonában hunyt el - számolt be róla a BBC News kedden.
Pályafutása alatt számtalan híres előadóval dolgozott, közük volt Frank Sinatra, Elvis Presley, a Beach Boys és John Lennon is. Legemlékezetesebb játéka a The Ronettes együttes Be My Baby című felvételén hallható.
Charlie Watts, a Rolling St...
2019-03-12 13:58:35
Osztrák jégkorongliga - A Fehérvár AV19 továbbjutna az esélyesebb Salzburg ellen
... igazgató emlékeztetett: a szezon előtt a rájátszásba kerülés volt a céljuk, amit az első hat közé jutással már korábban teljesítettek, úgyhogy nem lehet hiányérzetük. Úgy vélte, a liga egyik legjobbja ellen kell felvenniük a harcot a negyeddöntőben, de nem érzi úgy, hogy reménytelen lenne a fehérvári továbbjutás.
Kérdésre elmondta: tavaly is igen közel voltak a legjobb nyolc ...
2019-03-12 10:02:38
Nagyböjt kívül és belül
... szembesüljünk vele. Jelenleg nem kötelező, de ismert ez a szokás.
- 28. A szent három napon (nagycsütörtök, nagypéntek, nagyszombat) kötelező mennem templomba? Nem, de ekkor van az év három legjobb szertartása - kár lenne kihagyni.
- 29. Ferenc pápa rendelkezése alapján nagycsütörtökön, az utolsó vacsora miséjében nőknek is megmosható a lába. Hogyan lehetséges ez, ...
2019-03-06 11:02:04
Asztalitenisz-vb - A kapitányok kijelölték a magyar indulókat
...
Bátorfi Zoltán, a nők szövetségi kapitánya elmondta: sikernek számítana, ha egyéniben Pergel Szandra és Madarász Dóra a legjobb 32 közé kerülne.
"Póta Georgina esetében más a helyzet, ő a legjobb 32 között lesz kiemelve, bízzunk benne, hogy minél tovább jut. Bálint Bernadett, Hartbrich Leonie és Fehér Orsolya számára a tapasztalatszerzés a legfőbb cél ezen a vb-n, remélh...
2019-03-06 09:41:42
1 2 3 ......................268 269 ...........402 403 ...........535 536 537 
Címkék: Légfegyveres Eb, Major Veronika, Sike Renáta, Bajnokok Ligája, Búcsúzott Sándor Renáta Stuttgartja, Elhunyt Hal Blaine, Fehérvár AV19, Manuel Strlek, Bodó Richárd, Bayern München, Frank Sinatra, Elvis Presley, Beach Boys, John Lennon, Charlie Watts, Rolling St, Bátorfi Zoltán, Pergel Szandra, Madarász Dóra, Póta Georgina, Bálint Bernadett, Hartbrich Leonie, Fehér Orsolya, férfi puskás, nyolc között, világ legjobb, esélyesebb Salzburg, kapitányok kijelölték, magyar indulókat, hazaiak horvát, címvédő Szeged, férfiak nőznek, lehetséges világok, pesszimista tart, felnőtt olyan, növekedést mindkét, egyéni alapversenyek, legjobb nyolc, februári újdelhi, első helyen, csapatversenyek három, csütörtöki egyéni, tagok teljesítményét, sorrend alapján, negyedik pedig, német együttes, olasz Novarától, csütörtök esti, magyar válogatott, első találkozón, utolsó szettben, második összecsapáson, spanyoloknak csak, klubjuk volt, katalánok jutottak, negyeddöntő sorsolását, első mérkőzéseket, héttel később, szezon előtt,
© 2013 TVN.HU Kft.