Belépés
Teljes örömnek tartsátok, mikor különféle kísértésekbe estek
ISTEN VÁGYIK, HOGY NAPRÓL NAPRA ÁTVÁLTOZTASSA ÉLETEDET!

A gyémánt első a drágakövek között. A legkeresettebb és a legtöbbre tartott, mert oly ritka és gyönyörű. Pedig hétköznapi kőnek néz ki, mielőtt megmunkálják.

Igazi szakértők tüzetes és hozzáértő munkája varázsol belőle idővel páratlan drágakövet.

Jolán, te vagy ez a gyémánt! Te vagy ez a kiv...
2023-10-30 13:07:47
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mel
... Dolomitok nyugaton, esetleg a Júliai-Alpok délen? A Nassfeld-Presseggi-tó sí- és túrarégióban lévő Skywalk Gartnerkofel egyedülálló kilátással kecsegtet, és a környék egyik legkeresettebb fényképezőhelyének számít.

Rote Wand, Dobratsch - Fotó: Franz Gerdl
...
2023-06-22 20:15:36
Németország és a pénzoligarchia
... Austinban lévő könyvtára is a helyi politikai nobilitások találkozóhelye volt.

A Versailles-i békekonferencia idején volt House ezredes hatalma csúcspontján. Ő volt ott a legkeresettebb ember. Miniszterelnökök, nagykövetek és delegátusok nap mint nap felkeresték a Hotel Carltonban lévő lakosztályában. Volt olyan nap, hogy negyvenkilenc meghallgatáson fogadta az őt felke...
2023-06-03 21:30:19
20 lélegzetelállító úti cél a nagyvilágból
... egyik legizgalmasabb kikötővárosa Marsaxlokk, innen származik a belföldi halellátásának jelentős része. A város régi formájában megőrzött kikötőjével és csónakjaival az ország egyik legkeresettebb látványossága.
Az olasz Craco óvárosában található az a szellemváros, amit valam...
2022-08-08 22:00:07
A borsmenta gyógyhatásairól
... ezek nagy része nálunk is előfordul. A menták nagyon könnyen kereszteződnek, ennek köszönhető formagazdagságuk. Meghatározásuk sokszor igen nehéz feladat. A hazánkban legismertebb, legkeresettebb fajai a fodor és a bors- vagy borsos menta.

Jelenlegi ismereteink szerint a borsosmenta (Mentha piperita Huds.) spontán létrejött, többszörös fajhibrid.

A vélemények...
2022-06-22 23:43:19
A ginseng gyógyhatásairól
... Virágzata ernyős, rózsaszín virágaiból borsó nagyságú, fényes, piros termések fejlődnek. Gyökerei elágazók, a főgyökérből vastagabb oldalhajtások és hajszálgyökerek ágaznak le. A legkeresettebb és legjelentősebb kínai vagy koreai ginseng mellett más ginseng fajokat is termesztenek, mivel az előbbiek természetes állományai erősen megritkultak. A növény Kelet-Ázsiában rendkívüli tis...
2022-06-19 23:25:53
Bükki kövek - Bél-kő

Bél-kő, melynek hófehér homloka akár több 10 kilométeres távolságból is megpillantható.
A Bél-kő hazánk egyik leghíresebb, legkeresettebb felhagyott mészkőbányája. A legendás ,,Bükki kövek" sorozatának legnyugatibb pillére, amely ,,fogyva bár, de törve n...
2022-04-04 08:35:25
Az ezeroldalú szegfűszeg
... előnyei is kiemelkedőek, hiszen javítja az emésztést, csökkenti a fog fájdalmát, a gyulladást és csillapítja a fejfájást.

A szegfűszeg a középkori Európában is az egyik legkeresettebb fűszernek számított, de nemcsak azért, mert kulináris célokra használták, hanem azért is, mert felismerték a pozitív egészségügyi előnyeit.

Ez a csodás fűszer bővelkedik fenolve...
2021-07-25 20:57:49
Árva vára
... Nyugati-Tátra hegység délnyugati részén, délről a Beskyda és a Chočský dombok, keletről felől a Kis-Fátra pajzsként védi. A festői környezete önmagáért beszél. A látnivalók a legismertebb és legkeresettebb hellyé tették a régiót.

Története

A vár alapítá...
2021-06-17 22:00:22
Immunrendszer erősítés bíbor kasvirággal, C-vitaminnal, cink
... támadására. Az immunfunkciók javíthatók, erősíthetők. Mutatjuk is, hogy milyen kiegészítőkkel és tápanyagokkal támogathatjuk az immunrendszerünket.

A téli hónapokban a legkeresettebb gyógynövény a bíbor kasvirág, hiszen sokan tudják, hogy jelentősen hozzájárulhat az erősebb immunrendszerhez. Ez a gyógynövény ugyanis elősegíti, hogy az immunsejtek sokkal precízebben és g...
2021-01-18 20:15:19
1 2 3 ...............51 52 .......76 77 ........101 102 103 
Címkék: ISTEN VÁGYIK, HOGY NAPRÓL NAPRA ÁTVÁLTOZTASSA ÉLETEDET, Skywalk Gartnerkofel, Rote Wand, Franz Gerdl, Hotel Carltonban, magasság mámora, magyar határ, borsmenta gyógyhatásairól, ginseng gyógyhatásairól, ezeroldalú szegfűszeg, gyémánt első, drágakövek között, legtöbbre tartott, környék egyik, helyi politikai, legkeresettebb ember, belföldi halellátásának, város régi, ország egyik, olasz Craco, menták nagyon, hazánkban legismertebb, bors- vagy, főgyökérből vastagabb, előbbiek természetes, növény Kelet-Ázsiában, legendás &#8222, középkori Európában, egyik legkeresettebb, pozitív egészségügyi, csodás fűszer, festői környezete, immunfunkciók javíthatók, téli hónapokban, legkeresettebb gyógynövény, bíbor kasvirág, erősebb immunrendszerhez, gyógynövény ugyanis, immunsejtek sokkal, lélegzetelállító, formagazdagságuk, immunrendszerhez, miniszterelnökök, gyógyhatásairól, békekonferencia, hajszálgyökerek, találkozóhelye, legkeresettebb, pénzoligarchia, kiegészítőkkel, megpillantható, lakosztályában,
© 2013 TVN.HU Kft.