Belépés
Boldog Brenner Jánosra emlékezik 2019. december 14-én
... eszközeitek - éljetek velük- tegyétek a dolgotokat akár alkalmas akár nem, akár szidnak érte akár dicsérnek, akár komolyan vesznek- akár megmosolyognak.
Mert amit tesztek eggyel is a legkisebbek közül velem tettétek!
És nincs olyan hatalom a földön, amely ennek értékét el tudja venni.

A szentmise végén Székely János megyéspüspök imádkozott a vértanú sírjánál, ...
2019-12-14 21:28:35
Liget Budapest - Az őszi szünet kezdetén nyílik meg a városligeti Nagyjátszótér
... gyerekek biztonsága érdekében a területet egy másfél méter magas, egyedi tervezésű kerítés védi, melyen öt bejáratot alakítottak ki.
A játszótér szerkezetét úgy tervezték, hogy a legkisebbek egy védett belső körben játszhatnak, miközben a szüleik kényelmes ülőalkalmatosságokon követhetik mozgásukat; a külső részek felé haladva pedig a nagyobb gyerekek számára találhatóak attr...
2019-10-09 07:10:50
Semjén Zsolt jelenlétében avatták fel a temesvári Bolyai János Szakkollégiumot
... tagjainak egyharmada más államok fennhatósága alá került, de ettől még a magyar nemzet része maradt.
A magyar kormány óvodákat, iskolákat épít és újít fel a Kárpát-medencében, hogy a legkisebbek anyanyelvükön játszhassanak, a nagyobbak anyanyelvükön tanulhassanak, és ebbe a sorba tartozik a temesvári kollégium is, mely egy magyar közösségi tér kíván lenni a város egyetemein ...
2019-10-02 15:42:13
Aranyszájú Szent János püspök és egyháztanító 2019 évben
... liturgiájából)
,,Szeretnéd kifejezni hódolatodat a Megváltó teste iránt? Annak a teste iránt, aki ezt mondta: Ez az én testem. És aki azt is mondta: Amit nem tettetek eggyel is a legkisebbek közül, velem nem tettétek. Fejezd ki Krisztus iránti hódolatodat azáltal, hogy javaidat megosztod a szegényekkel".
(Aranyszájú Szent János: 50. homília Máté evangéliumáról...
2019-09-13 16:03:24
19. évközi hét kedd 08.13.
... Mindannyiunkat örök életre hívsz. Rajtam múlik, hogy hány szívben fogan meg szavad életem példája által. Küldj munkásként földjeidre. Add meg a kellő bátorságot, mert ha csak egy is a legkisebbek közül meghallja szavad, ha csak egy szívben jó talajra talál a mag általam, az az örök élet forrása lehet! Tégy engem is jó talajjá, hogy állandó kapcsolatban lehessek veled, hogy gyökere...
2019-08-13 10:03:12
Több mint 150 zenész lép színpadra a kecskeméti Jazzfőváros fesztiválon
... the Drunken Sailors, a Sárik Péter Trió, Szalóky Béla, a Szekszárd Junior Stars, valamint a Tom White & the Mad Circus.
A gyermekeknek játszik majd Bolba Éva és a Jazzterlánc. A legkisebbek az élőzene segítségével interaktív módon ismerkedhetnek meg a műfajjal, majd egy hangszerbemutató keretében a harsonával.
Ittzés Tamás kiemelte: mindegyik színpad mellett kialakítanak...
2019-07-25 22:00:17
Vitályos: az EFOP-os fejlesztési források több mint kétharmadát már eljuttatták a kedvezményezettekhez
... finanszírozású Biztos Kezdet Gyermekházak programja beépült az állami ellátórendszerbe annak köszönhetően, hogy egyszerre képes foglalkozni a szülővel és a gyermekkel. Segítségével már a legkisebbek is elindulhatnak a felzárkózás útján, s folytathatják azt a többi, idősebb korosztálynak szóló - például a tanodaprogramok, roma szakkollégiumok - kezdeményezések keretében is.
Ve...
2019-07-19 15:22:22
15. évközi hét hétfő 07.15
... mert próféta, az a próféta jutalmát kapja. Aki igaz embert fogad be azért, mert igaz ember, az az igaznak jutalmában részesül. Aki pedig csak egy pohár friss vizet is ad inni egynek a legkisebbek közül, mert az az én tanítványom - bizony, mondom nektek: nem marad el a jutalma.
Amikor Jézus befejezte tizenkét tanítványa oktatását, továbbindult, hogy tanítson, és hirdesse...
2019-07-15 08:38:11
1. nagyböjti hét hétfő 03.11
... éhezni vagy szomjazni, idegenként vagy ruhátlanul, betegen vagy börtönben, és nem siettünk a segítségedre?" Ő pedig ezt feleli majd nekik: ,,Bizony, mondom nektek: Amit e legkisebbek egyikével nem tettetek, velem nem tettétek!" Ezek akkor az örök büntetésre mennek, az igazak pedig az örök életre.
Ezek az evangélium igéi. Mt 25,31-46

Imádság
U...
2019-03-11 09:31:18
7. évközi hét kedd 02.26
... Mindannyiunkat örök életre hívsz. Rajtam múlik, hogy hány szívben fogan meg szavad életem példája által. Küldj munkásként földjeidre. Add meg a kellő bátorságot, mert ha csak egy is a legkisebbek közül meghallja szavad, ha csak egy szívben jó talajra talál a mag általam, az az örök élet forrása lehet! Tégy engem is jó talajjá, hogy állandó kapcsolatban lehessek veled, hogy gyökere...
2019-02-26 12:05:32
1 2 3 .....17 18 ...26 27 ..33 34 35 
Címkék: Boldog Brenner Jánosra, Liget Budapest, Semjén Zsolt, Bolyai János Szakkollégiumot, Aranyszájú Szent János, Székely János, Drunken Sailors, Sárik Péter Trió, Szalóky Béla, Szekszárd Junior Stars, Bolba Éva, Ittzés Tamás, Biztos Kezdet Gyermekházak, Amikor Jézus, őszi szünet, városligeti Nagyjátszótér, temesvári Bolyai, kecskeméti Jazzfőváros, dolgotokat akár, legkisebbek közül, szentmise végén, vértanú sírjánál, másfél méter, játszótér szerkezetét, védett belső, szüleik kényelmes, külső részek, nagyobb gyerekek, magyar nemzet, magyar kormány, legkisebbek anyanyelvükön, nagyobbak anyanyelvükön, sorba tartozik, temesvári kollégium, magyar közösségi, város egyetemein, teste iránt, kellő bátorságot, gyermekeknek játszik, élőzene segítségével, hangszerbemutató keretében, állami ellátórendszerbe, felzárkózás útján, pohár friss, örök büntetésre, igazak pedig, örök életre, evangélium igéi, hangszerbemutató, ellátórendszerbe, szakkollégiumot, szakkollégiumok, kezdeményezések, tanodaprogramok, mindannyiunkat,
© 2013 TVN.HU Kft.