Belépés
Igazgató: prémium minőségű húst is előállít már a mohácsi vágóhíd
... foglalkoztató, 26 ezer négyzetméteres, éves viszonylatban 100 ezer tonna sertés feldolgozását végző, felerészben belföldi piacra, felerészben exportra termelő létesítmény Magyarország egyik legkorszerűbb és legnagyobb vágóüzeme Pókos Gergely szerint.
Hozzátette: a Bonafarm Csoport és a Pick Szeged Zrt. stratégiai beszállítójaként a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági és higién...
2019-11-05 15:38:42
Liget Budapest: átadták a Nagyjátszóteret és a Millennium Házát
...
Már a nyitónapon teltházzal üzemel Magyarország egyik legkomplexebb és legkorszerűbb játszótere a Városligetben. Mintegy félszáz különleges játékelem teljes kihasználtsággal működik a több mint 13 ezer négyzetméteres parkrészben, ahol ezentúl a hét minden napján animátorok várják a gyerekeket - mondta Baán László, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa szombaton az MTI é...
2019-10-26 14:01:44
Liget Budapest - Az őszi szünet kezdetén nyílik meg a városligeti Nagyjátszótér
...
A Liget Budapest projektnek köszönhetően elkészült Magyarország legkomplexebb és legkorszerűbb játszótere, melyet a megújított Millennium Házával (korábban Olof Palme Ház) egy napon vehetnek birtokba a látogatók - mondta el az MTI-nek a projekt miniszteri biztosa.
Baán László kiemelte: a városligeti gyermekbirodalomban minden korosztály számára külön csúszdarendszereket...
2019-10-09 07:10:50
Benkő: a honvédelem nemzeti felelősség és kötelesség
... biztosító" raktárbázis épül, amely a huszonegyedik század raktározási feltételeit biztosítva ellátja majd a katonai erőket. Hozzátette: a húszezer négyzetméteres központi raktárbázis a legkorszerűbb tárolási és anyagkezelési lehetőségeket biztosítja majd a katonáknak.
A honvédelmi miniszter arról is beszélt: Veszprémnek és a szomszédos Szentkirályszabadjának egyaránt régi kat...
2019-10-08 20:12:23
Több mint 26 ezer látványeffekt lesz az augusztus 20-i .....
Több mint 26 ezer látványeffekt lesz az augusztus 20-i tűzijátékban. Több mint 26 ezer látványeffektet használnak az augusztus 20-i esti tűzijátéknál, amelyet a legkorszerűbb speciális szoftver segítségével terveztek - mondta el Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára az ünnepi rendezvényekről tartott sajtótájékoztatón szerdán Budapesten. A nemzeti ünnep szlog...
2019-08-13 21:47:18
Látványos és korszerű lesz a tűzijáték
Több mint 26 ezer látványeffektet használnak az augusztus 20-i esti tűzijátéknál, amelyet a legkorszerűbb speciális szoftver segítségével terveztek. - mondta Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára az ünnepi rendezvényekről tartott sajtótájékoztatón.
Bővebben https://ujbuda.hu/ujbuda/latvanyos-e s-korszeru-lesz-a-tuzijatek?fbclid=I wAR2W6rp0lGpFPFVupD31o...
2019-08-05 21:48:04
Augusztus 20. - Több mint 26 ezer látványeffekt lesz a tűzijátékban
... mint 26 ezer látványeffektet terveztek, ehhez mintegy 6500 pirotechnikai elemet kell bekötni. A legmagasabb látványt jelentő tűzijátékbombákból legalább 3600 darab lesz, a tervezés a legkorszerűbb speciális szoftver segítségével történt, a zenei aláfestés üteméhez hangoltan" - hangsúlyozta Kovács Zoltán.
Hozzátette: a rendezvénysorozat középpontjában idén is a biztonság áll, ...
2019-07-31 18:51:49
Átadták a kardiológiai intézet felújított felnőtt intenzív terápiás részlegét
... amit a fejlett világban egy ilyen részlegnek tudnia kell", mind kialakítása, mind felszereltsége, mind a légtechnika csúcsminőségű - ismertette.Hozzátette, hogy az itt dolgozók is a legkorszerűbb tudással rendelkeznek.
Andréka Péter beszélt arról, hogy az intézetben komoly oktatói munka is folyik, számos országból érkeznek ide orvosok tanulni, fejlődni.
Bácskai János (Fi...
2019-07-04 13:41:51
Speciális textileszközökkel segíti a szegedi gyermekklinikát a Korábban Érkeztem Alapítvány
... Koraszülöt...
2019-05-30 21:04:41
Liget Budapest - Jövőre folytatódnak a beruházások
... részletekről szólva kifejtette: az OMRRK-ban végre minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy a műtárgyak kezelését, tárolását, állagmegőrzését a lehető legjobb körülmények között, a lehető legkorszerűbb eszközökkel tegyék meg.
"Szintén megnyitja kapuit a komáromi Csillagerőd, ahol felújítás mellett izgalmas kiállítótereket is létrehoztunk, ezekben a Szépművészeti Múzeum impozá...
2018-12-27 20:40:34
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Liget Budapest, Millennium Házát, Korábban Érkeztem Alapítvány, Pókos Gergely, Bonafarm Csoport, Pick Szeged Zrt, Baán László, Liget Budapest Projekt, Millennium Házával, Olof Palme Ház, Kovács Zoltán, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Andréka Péter, Bácskai János, Szépművészeti Múzeum, mohácsi vágóhíd, őszi szünet, városligeti Nagyjátszótér, honvédelem nemzeti, augusztus 20-i, kardiológiai intézet, szegedi gyermekklinikát, nyitónapon teltházzal, több mint, megújított Millennium, napon vehetnek, projekt miniszteri, huszonegyedik század, katonai erőket, húszezer négyzetméteres, legkorszerűbb tárolási, honvédelmi miniszter, legkorszerűbb speciális, ünnepi rendezvényekről, nemzeti ünnep, legmagasabb látványt, zenei aláfestés, rendezvénysorozat középpontjában, fejlett világban, ilyen részlegnek, légtechnika csúcsminőségű, legkorszerűbb tudással, intézetben komoly, műtárgyak kezelését, lehető legjobb, lehető legkorszerűbb, komáromi Csillagerőd, beszállítójaként, kihasználtsággal, miniszterelnöki,
© 2013 TVN.HU Kft.