Belépés
A felmelegedés 17 százalékkal csökkentheti a vizek élővilágát
... alapkövei, a planktonok és a baktériumok száma kevésbé erőteljesen fog csökkenni. A rossz hír viszont, hogy azok a tengeri állatok, amelyekkel közvetlen kapcsolatban állunk, és amelyek legmélyebben megérintenek minket, a becslések szerint a legtöbbet fognak szenvedni a klímaváltozástól, amint annak hatásai folyamatosan érezhetővé válnak a táplálékláncban" - mondta Boris Worm, kana...
2019-06-12 16:02:25
A tartós függetlenséget nem azzal éred el, hogy fizikailag-
..."A tartós függetlenséget nem azzal éred el, hogy fizikailag eltávolodsz a szorongató élethelyzetekből, vagy annyi pénzt halmozol fel, hogy ne függj senkitől.
A függetlenség a legmélyebb értelemben azt jelenti, hogy függetleníted magad a saját, romboló, negatív gondolataidtól. Külső körülmény soha nem adja meg a függetlenséget, annak belül kell megszületni.
Érezheted magad...
2019-06-12 08:00:28
Mi a szeretet?
... mondja Pál (Ef 5,1-2a). Szálljon fel szeretetünk Istenhez, forduljon testvéreink felé és áradjon ki ebbe a meg nem váltott világba.

Szeretetének szemlélése indítson bennünket a legmélyebb imádatra. Míg lábaihoz borulunk, mondjuk el újra meg újra:

Ahogy Te szeretsz, mennyei Atyám,
az tündöklik az ég boltozatán,
fénycsíkot lát a sötét értelem:
...
2019-06-10 19:42:58
A szív szavai
... kell a szenvedés!

Boda Magdolna: MINDIG ELKERÜLJÜK EGYMÁST


Amikor nem vagy itt,
mélyebben létezel bennem,
mint legmélyebb
csöndben a csönd.
Én ilyenkor
csak vándorolok,
magamból is kivetve,
árván, száműzetve, -
és keresem a dalt
és a reményt,
hogy egy napon ...
2019-06-06 22:29:46
Évente legalább 50 ezer műanyagrészecskét esznek meg az emberek átlagosan
... műanyag szemét elbomlása okozza, ez a világon mindenütt jelen lévő probléma. A tudósok mindenütt találnak mikroműanyagot, bárhová néznek: a levegőben, a talajban, folyókban és a világ legmélyebb óceánjainak fenekén. Palackozott és csapvízben, a tenger gyümölcseiben és a sörben is találtak mikroműanyagot. Októberben első alkalommal találtak műanyagot emberi székletmintában is, bizo...
2019-06-05 18:02:30
Néha rombol a muló idő . . .
... mára már elveszett .
Vigasztaló szavakra
vágyunk , kergessük
a valótlan álmokat .
Várjuk , hogy eljön - e
egyszer az áhított pillanat .
Mikor szívünk legmélyebb
zugaiban földereng , egyedül
tehetetlenül szembe sodródunk
erőtlenül az árral , szüntelen .
Enyhetadó nyugalomra
vágyunk , hol a kihúnyt tűz
újra felg...
2019-05-29 11:16:23
Tartozni valahová
...,,Legmélyebb szükségletünk, hogy tartozzunk valahová, hogy kapcsolatokban éljünk, és lelki, érzelmi 'otthonra' találjunk."

-Henry Cloud és John Townsend-...
2019-05-27 20:52:44
Tévtanítás
...,,A gondolkozásunkban legmélyebben gyökeret vert tévtanítás az a gondolat, hogy a jó emberek jócselekedetek által a mennybe jutnak."

-William MacDonald-...
2019-05-26 16:05:01
Egyszer ha lesz bátorságom hozzá megírom a életem történetét
... idealizmusát , ha csak egy merít bátorságot a történetemből és mer talpon maradni , mer szembenézni önmagával , tévedéseivel- azok következményeivel : már nem jártam meg a poklot hiába . A legmélyebb gödrökből hozom fel a kincseket . És itt vagyok . Élek , mosolygok , gyógyulok . Olyan vagyok , mint te. Ha nekem sikerül neked is fog ! Ha neked sikerült nekem is fog !

...
2019-05-25 07:29:35
A boldogság gyökere Anselm Grün szerint ez:"légy az,aki vagy
... azokkal az elvárásokkal, melyeket mások támasztanak veled szemben. Élj önállóan, és ne hagyd, hogy a külső nyomás határozzon meg. Ne igazodj, hanem keresd az összhangot a benned lévő legmélyebb maggal - és nemcsak önmagaddal fogod megtalálni a harmóniát, hanem mindig ki is tudod majd azt sugározni. Keress mély kapcsolatokat, és fogadd azokat ajándékként: a barátságban és a szerele...
2019-05-25 07:10:58
1 2 3 .............327 328 .......491 492 .......653 654 655 
Címkék: Anselm Grün, Boris Worm, Ahogy Te, Boda Magdolna, MINDIG ELKERÜLJÜK EGYMÁST, John Townsend-, vizek élővilágát, tartós függetlenséget, szív szavai, emberek átlagosan, életem történetét, boldogság gyökere, baktériumok száma, tengeri állatok, becslések szerint, legtöbbet fognak, szorongató élethelyzetekből, legmélyebb értelemben, legmélyebb imádatra, sötét értelem, világon mindenütt, tudósok mindenütt, világ legmélyebb, tenger gyümölcseiben, valótlan álmokat, áhított pillanat, gondolkozásunkban legmélyebben, mennybe jutnak, merít bátorságot, poklot hiába, legmélyebb gödrökből, külső nyomás, benned lévő, klímaváltozástól, élethelyzetekből, táplálékláncban, székletmintában, jócselekedetek, függetlenséget, kapcsolatokban, mikroműanyagot, gondolataidtól, történetemből, gyümölcseiben, függetleníted, szükségletünk, kapcsolatokat, tévedéseivel, szeretetének, függetlenség, felmelegedés, idealizmusát, kapcsolatban, megérintenek, legmélyebben, csökkentheti, tehetetlenül, folyamatosan, elvárásokkal, baktériumok, százalékkal,
© 2013 TVN.HU Kft.