Belépés
Kihirdették a PesText fesztivál írópályázatának közönségdíjasát
... író, irodalomtörténész és japanológus, akinek legsikeresebb sorozata, a hazánkban is közkedvelt, Fandorin nyomozásait elbeszélő többrészes írása.
Alena Mornstajnova az egyik legnépszerűbb cseh író, akinek magyar nyelven is megjelenik Hana című regénye a PesText fesztiválra.
Lukasz Orbitowski lengyel író, újságíró a horror, a fantasztikum és az alternatív történelem világ...
2020-08-13 15:32:30
Kamion Eb - Bemutatkozott Kiss Norbert új csapata és versenykamionja
...
A sajtótájékoztatón Szabó Tünde sportért felelős államtitkár azt mondta, az autó- és motorsport a 21. század egyik legnépszerűbb sportága, az állami sportigazgatásnak pedig szintén nagy öröm a Révész TRT megalakulása, amelyre nemcsak az ország keleti része, hanem egész Magyarország büszke lehet.
"A sikerek idején általában csak a sportolót látjuk, de azt nem, hogy az ere...
2020-08-12 15:22:11
Operagálát rendeznek az Eiffel Műhelyház parkjában augusztus 19-én
... Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója elmondta: a szabadtéri esten 20 magyar operaénekes lép fel, egy-egy népszerű ária előadásával. A Parkfoglaló gála vendége napjaink egyik legnépszerűbb tenorja, Jonas Kaufmann lesz. Az Erkel Műhelyház parkját, amelyet Kodály Zoltánról neveznek el, ezzel az eseménnyel avatják fel.
Szántó Andrea operaénekes elmondta: a gálaesten...
2020-08-12 12:11:38
Szent Lőrinc diakónus és vértanú 08.10 - Lőrinc könnyei
... könnyei"-nek nevezi.
............
Szent Lőrinc hosszú ideig a legnépszerűbb szentek közé tartozott. Róma egyik kerülete is róla kapta nevét; Spanyolország nemzeti szentje (állítólagos hispániai származása következtében). Nevét viseli Kanada legnagyobb tengeri...
2020-08-10 18:26:33
Paulo Coelho

Paulo Coelho

Ma a földkerekség legnépszerűbb írója. Rio de Janeiróban született 1947. augusztus 24-én. Könyvei több, mint kétszázmillió példányban jelentek meg. A szerző érthető és érzelmes nyelvezettel, könnyed stílusban ad át nagy igazságokat emberek milliói s...
2020-08-09 14:02:16
Lúgosító zöldségek és gyümölcsök
Ezúttal vegyük szemügyre a kék és lila lúgosító zöldségeket és gyümölcsöket. Melyek a legnépszerűbbek? Milyen kedvező hatással lehetnek szervezetünkre?
Lúgosító lila és kék zöldségek, illetve gyümölcsök: vöröskáposzta, lila karfiol, padlizsán, lilahagyma, acai berry, fekete ribizli, feketegyökér, kékáfonya, piros szőlő, szilva, stb.

Ezeknek a zöldségeknek és gyümölc...
2020-08-03 23:27:11
Főképp beruházásokra kérik az NHP Hajrá hiteleit a cégek a Budapest Banknál
...
A program július elejéig leszerződött 123 milliárd forintos hitelállományából a Budapest Bank több mint 19 milliárd forintot közvetített. A pénzintézetnél a beruházási hitel a legnépszerűbb, a teljes állomány fele a mezőgazdaságban hasznosul - írták.
A közlemény az egyik legfontosabb válságkezelő eszköznek nevezi az április 20-án indított NHP Hajrá programot. Kiszámítha...
2020-08-03 13:31:49
A sevillai borbélyt mutatják be a Margitszigeten
... és az egy évvel korábban írt Elisabetta című opera nyitányát iktatta az új d...
2020-08-01 08:10:58
A Mester és Margarita az orosz őrizetesek kedvenc olvasmánya
... Remarque, Borisz Akunyin, Guzel Jahina, Nyikolaj Gogol, Darja Doncova, Alekszandr Szolzsenyicin. A költők közül Szergej Jeszenyin, Alekszandr Blok, Anna Ahmatova és Marina Cvetajeva a legnépszerűbb.
A férfi elítéltek a történelmi és a kalandregényeket, a krimit és a sci-fit kedvelik leginkább, a nők a romantikus regényeket, a fiatalkorúak a kalandirodalmat.
Az orosz bün...
2020-07-30 18:52:07
Imádkozzunk ma a Norvég népért:
... Olaf templom is épült Norvégiában, sőt Svédországban, Dániában és Angliában, valamint a Hansa-városokban. Így jogosan tekinthetjük az egykori viking királyt Észak legjelentősebb és legnépszerűbb szentjének. Mint Norvégia örökös királya (Rex perpetuus Norvegiae) Olaf az ország politikai és keresztény egységének szimbóluma.A reformáció után arany ereklyetartóját Dániába vitték és Ol...
2020-07-30 09:28:23
1 2 3 ................401 402 .........602 603 ........802 803 804 
Címkék: Kamion Eb, Bemutatkozott Kiss Norbert, Eiffel Műhelyház, Szent Lőrinc, Paulo Coelho, Budapest Banknál, Alena Mornstajnova, Lukasz Orbitowski, Szabó Tünde, Révész TRT, Magyar Állami Operaház, Jonas Kaufmann, Erkel Műhelyház, Kodály Zoltánról, Szántó Andrea, Budapest Bank, Borisz Akunyin, Guzel Jahina, Nyikolaj Gogol, Darja Doncova, Alekszandr Szolzsenyicin, Szergej Jeszenyin, Alekszandr Blok, Anna Ahmatova, Marina Cvetajeva, Mint Norvégia, sevillai borbélyt, orosz őrizetesek, egyik legnépszerűbb, alternatív történelem, sajtótájékoztatón Szabó, állami sportigazgatásnak, ország keleti, sikerek idején, sportolót látjuk, szabadtéri esten, eseménnyel avatják, legnépszerűbb szentek, földkerekség legnépszerűbb, szerző érthető, program július, beruházási hitel, teljes állomány, mezőgazdaságban hasznosul, egyik legfontosabb, április 20-án, költők közül, férfi elítéltek, sci-fit kedvelik, romantikus regényeket, egykori viking, ország politikai, reformáció után, kalandregényeket, kalandirodalmat, versenykamionja,
© 2013 TVN.HU Kft.