Belépés
Önkormányzat 2019 - Karácsony: pozitív a zuglói önkormányzat folyószámla-egyenlege
... beruházásokat valósították meg.
Azt hangoztatta, hogy az egészségügyben az elmúlt harminc év legfontosabb fejlesztéseit hajtották végre. Eszközöket szereztek be, valamint korszerűsítették a legnagyobb gyermekorvosi rendelőt.
Eltörölték a kommunális adót, sőt a korábban beszedett összeget visszaadták az állampolgároknak, amit példa nélküli intézkedésnek nevezett a kerület...
2019-10-11 15:31:32
Közlekedési múzeum lesz a Kelenföldi vasútállomás régi épületéből
...
A Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely kedden Budapesten, a vasútállomás előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta: Újbuda Budapest legnagyobb lélekszámú kerülete, amely Hoffmann Tamás (Fidesz-KDNP) vezetése alatt sokat fejlődött. Vannak még viszont épületek, amelyek további fejlesztésre várnak, ezek közé tartozik a vasútállomás épülete is - tette hozzá.
Közölte: a...
2019-10-08 17:31:42
Üzenet...
...
2019-10-08 07:15:31
Novák Katalin: minden eddiginél magasabb összegű lesz a novemberi nyugdíjprémium
... ezer forint vagy annál magasabb a havi nyugdíja, jogosult lesz novemberben a 22 ezer forintos nyugdíjprémiumra" - mondta az államtitkár.
Hangsúlyozta: a novemberi lesz az eddigi legnagyobb összegű nyugdíjprémium, mert most a tavalyi és a tavalyelőtti évnél is nagyobb mértékben nőtt a magyar gazdaság.
A pluszjuttatás szabályozásáról kifejtette: abban az esetben tud az áll...
2019-10-02 16:22:01
Egyre fiatalabb korosztály kezdi meg a nyugdíjas korra történő előtakarékoskodást
... "nagyobb fellángolás" 45 évesen jön el.
A kutatás alapján azok körében, akik 36 éves korukig elkezdtek a nyugdíjas évekre takarékoskodni, a rendszeresebbé váló jövedelem jelentette a legnagyobb lökést a pénz félre tételére - 62 százalékuk vallotta ezt. Azok, akik addig nem vágtak bele a takarékoskodásba, a betöltött életkoruk alapján kezdték el a pénzüket félrerakni - 75 száz...
2019-10-01 07:04:31
Fidesz-kongresszus - Németh Szilárd: a terrorizmus veszélye nem múlt el
... parlamenti államtitkára kitért arra, hogy 2026-ra 20 ezerre nőhet az önkéntesek száma, de nagy szükségük is van az önkéntes védelmi képességre, mivel Európa, így Magyarország számára is legnagyobb biztonsági kockázat továbbra is a migráció, és így a terrorizmus veszélye sem múlt el.
Kifejtette: az európai politikai döntéshozók között még mindig többségben vannak a bevándorlá...
2019-09-29 17:01:54
Több mint 20 milliárd forint jut a Balaton víz- és partvédelmét szolgáló kutatásokra, fejlesztésekre
... szolgálat, a tihanyi limnológiai intézet, és a Balaton Fejlesztési Tanács - , és épülnek a tóban lévő, már vízjogi és hajózási engedélyekkel rendelkező szigetüzemű kutatóállomások.
A legnagyobb projekt 2022 januárjában fejeződik be a tervek szerint, ez a tó levezető rendszerének korszerűsítését: a Sió-zsilip átépítését és a Sió-csatorna vízeresztő képességének növelését eredm...
2019-09-20 11:51:20
Menczer Tamás: a kereszténydemokrata felfogás mást tart értékesnek, mint a liberális
... migrációt, megvédje a magyar embereket, de emellett helybe viszi a segítséget a válságrégiókba, mert az az elve, hogy nem a bajt kell idehozni, hanem a segítséget kell odavinni, ahol a legnagyobb szükség van rá - hangsúlyozta.
Keveházi Klára, az Ökumenikus Segélyszervezet fejlesztési és humanitárius igazgatója elmondta: Irakban a korábban az Iszlám Állam terrorszervezet által...
2019-09-18 12:01:10
Elültették a fővárosi fatelepítési program tízezredik fáját
... illetve újabb, nagy zöldfelületi intenzitású rekreációs területet hoz létre, ami az erdőterületekben számolva további 5 százalékos növekedést jelent majd.
Közölte, a program során legnagyobb számban juharokat, gömbakácokat, kőrisek és hársakat ültettek. A legtöbb fát a X., a XIV. és a XVIII. kerületben telepítették.
A főváros, a saját költségén, a Főkert hivatalos kimuta...
2019-09-13 17:02:00
Az amerikai kormány újabb segélyt nyújt a hurrikán sújtotta Bahamáknak
... után - folyósított 2,8 millió dolláros azonnali segítséget, és segélymunkásokat küldött a Bahamákra.
A legfrissebb jelentések szerint a hurrikán sújtotta területeken jelenleg a legnagyobb veszélyt a betegségek jelentik. Az oszlásnak indult holttestek és állattetemek miatt a járvány veszélye is fennáll.
A Pánamerikai Egészségügyi Szervezet (PAHO) a minap kiadott jelentés...
2019-09-12 23:31:53
1 2 3 ....................132 133 ..........198 199 ..........263 264 265 
Címkék: Novák Katalin, Németh Szilárd, Menczer Tamás, Gulyás Gergely, Újbuda Budapest, Hoffmann Tamás, Balaton Fejlesztési Tanács, Keveházi Klára, Ökumenikus Segélyszervezet, Iszlám Állam, Pánamerikai Egészségügyi Szervezet, zuglói önkormányzat, novemberi nyugdíjprémium, nyugdíjas korra, terrorizmus veszélye, fővárosi fatelepítési, amerikai kormány, hurrikán sújtotta, elmúlt harminc, legnagyobb gyermekorvosi, kommunális adót, korábban beszedett, vasútállomás előtt, vasútállomás épülete, havi nyugdíja, novemberi lesz, eddigi legnagyobb, tavalyelőtti évnél, magyar gazdaság, pluszjuttatás szabályozásáról, kutatás alapján, nyugdíjas évekre, rendszeresebbé váló, legnagyobb lökést, pénz félre, betöltött életkoruk, pénzüket félrerakni, önkéntesek száma, önkéntes védelmi, európai politikai, tihanyi limnológiai, tóban lévő, legnagyobb projekt, tervek szerint, magyar embereket, bajt kell, segítséget kell, legnagyobb szükség, erdőterületekben számolva, program során, saját költségén, legfrissebb jelentések,
© 2013 TVN.HU Kft.