Belépés
Krónika 6. rész (költségvetés megalapozása)
... ebben a törvényben is megjelenik az önkormányzatok ellen intézett "kormányzati támadás" és ő is kifogásolta a szerencsejáték törvény módosítását, hangoztatva, az országnak most nem az a legnagyobb problémája, hogyan lehet kormányközeli körökhöz juttatni a játékszervezést.
Szerinte azzal, hogy három helyett hat hónapnyi járulék-elmaradás után esik el valaki az ingyenes társada...
2020-06-12 17:23:08
Krónika 5. rész (költségvetés)
... években elért felzárkózást a következő években is továbbvigyék.
Az államtitkár kitért arra: fontos fenntartani a járványügyi készültséget, és messze a központi költségvetés viseli a legnagyobb terhet ebben a tekintetben.
Azt mondta: minden területen vannak még feladataik, ugyanakkor csak felelősen lehet további kiadásnövekedést ígérni, a felelőtlen ígérgetés mindig megbo...
2020-06-12 15:42:55
Krónika 3. rész (költségvetés)
... (független), mondván, ezzel lehetne segíteni a magyar fiatalokat, hogy "belakják a Kárpát-medencét és családot alapíthassanak".
Hangsúlyozta: a külföldre vándorlás is súlyosbítja az ország legnagyobb problémáját, az évtizedes demográfiai katasztrófahelyzetet, majd felvetette: a kormány ugyan valóban hangsúlyt fektet a családpolitikára, de ez az elmúlt négy évben nem változtat...
2020-06-11 12:32:30
Krónika 2. rész (napirend előtt: frakciók válaszai, miniszteri viszonválasz )
... bocsánatot kérni - közölte, kiemelve: a kormány nem politikai alapon szervezi újjá a gazdaságot. Kitért arra is, hogy Niedermüller Péter, VII. kerületi polgármesternek a járvány alatt a legnagyobb problémája az volt, hogy a DK-s párttársakkal szerződést kössön.
Szólt továbbá arról, hogy a Fidesz megítélése szerint a keleti nyitás politikája jól vizsgázott.
Miniszteri vi...
2020-05-18 15:52:38
Mai napi bölcsességek
... találkozni, az ember egyszerűen tudja, hogy ott vannak, ha szükség van rájuk.
Shirley Conran

A hallgatást ritkán, a beszédet gyakran megbánjuk.
Balbus

A legnagyobb boldogság, ha tudhatjuk, hogy szeretnek azért, amilyenek vagyunk, pontosabban annak ellenére amilyenek vagyunk.
Ismeretlen

A halász azért megy ki a tóra, hogy halat fogjon...
2020-05-14 11:27:41
Tokió 2020 - Kiss Balázs harcba száll az indulásért
... korában egy év nagy idő. Az igazi nehézség szerinte az, hogy meg tudja őrizni az egészségét a nyugodt munka és a megfelelő felkészülés érdekében. Az elmúlt években éppen ezzel volt a legnagyobb problémája, egyik sérülése követte a másikat, tavalyi műtétje után viszont éppen mostanra ért el oda, hogy teljesen terhelhető a válla.
Az olimpia kvótaszerző még hátralévő versenyeit ...
2020-05-01 13:31:25
A dió és a diófa gyógyhatásairól (2)
... nyálkahártyákra és a kapilláris csövekre. Ezen kívül lázat és viszketést csökkentő hatásáról is írnak. A tannin baktériumölő is, kapcsolatba lép a baktérium fehérjéivel, és tönkreteszi azokat. Legnagyobb arányban a zöld kopáncs tartalmazza a dió részei közül. Hogy a diófa szerveiben lévő tannin (csersav) milyen nagy érték, egy másik területről, a borászatból tudhatjuk. Ott kiemelt...
2020-04-11 23:45:10
A dió és a diófa gyógyhatásairól (1)
... vízigényű. A kertben is a félárnyékos, nyirkos helyet kedveli, s mivel tápanyagigényes, trágyázás után termésbőséggel hálálja meg azt.
Ezért igaz az ismert mondás, hogy a diófa az ember legnagyobb barátja, mert ha elfogadjuk a diófát barátunknak, és gondozzuk, kártevőit pusztítjuk, akkor segítségünket ugyanolyan módon hálálja meg, rengeteg gomba, rovar, féreg, baktérium fertő...
2020-04-11 23:38:54
Koronavírus - Agrárgazdasági kamara: jelentős értékesítési problémák vannak a nyúlágazatban
... piacokon. Így a piac beindulásáig a termékeket fagyasztott állapotban kell tárolni, ami jelentős többletköltséget és likviditási zavarokat eredményezhet.
A feldolgozóipari üzemek legnagyobb problémája az értékesítés jelentős mennyiségi visszaesése és az árak folyamatos csökkenése mellett, hogy a hazai termelők bizonytalanok a tenyészállatok szokásos frissítése ügyében. Több t...
2020-04-01 17:52:46
A puffadás ellenségei: borsmenta és kurkuma
... enyhítésében. A borsmenta egyik nagyon hasznos alkotóeleme a mentol, amely nemcsak görcsoldó hatással rendelkezik, hanem szélhajtó hatása is kiemelkedő. Az IBS-ben szenvedő betegek egyik legnagyobb problémája a puffadás. A borsmentaolaj nagyon hatásos lehet a tüneteik enyhítésében, amelyek akár meg is szűnhetnek, ha valaki rendszeresen borsmentaolajjal orvosolja azokat.
...
2020-03-08 22:12:44
1 2 3 ................108 109 ........162 163 ........215 216 217 
Címkék: Kiss Balázs, Niedermüller Péter, Shirley Conran, diófa gyógyhatásairól, puffadás ellenségei, önkormányzatok ellen, szerencsejáték törvény, országnak most, ingyenes társada, következő években, államtitkár kitért, járványügyi készültséget, központi költségvetés, legnagyobb terhet, felelőtlen ígérgetés, magyar fiatalokat, külföldre vándorlás, ország legnagyobb, évtizedes demográfiai, kormány ugyan, elmúlt négy, járvány alatt, legnagyobb problémája, keleti nyitás, ember egyszerűen, hallgatást ritkán, beszédet gyakran, legnagyobb boldogság, halász azért, igazi nehézség, nyugodt munka, megfelelő felkészülés, elmúlt években, olimpia kvótaszerző, kapilláris csövekre, tannin baktériumölő, baktérium fehérjéivel, zöld kopáncs, diófa szerveiben, másik területről, borászatból tudhatjuk, ismert mondás, ember legnagyobb, diófát barátunknak, piac beindulásáig, termékeket fagyasztott, feldolgozóipari üzemek, értékesítés jelentős, árak folyamatos, hazai termelők, tenyészállatok szokásos, borsmenta egyik,
© 2013 TVN.HU Kft.