Belépés
Természetes gyógymódok megfázásra
... megfázás, hogy folytassuk tovább az életünket? Cikkünkben néhány ilyen természetes gyógymódot sorolunk fel.

A pihenés javasolt tehát elsősorban, hiszen a testünknek erre van a legnagyobb szüksége betegség idején, hogy hatékonyan regenerálódhasson, de az immunrendszer szempontjából is nagyon hasznos, ha megfázás idején sokat alszunk és pihenünk.

Ha meg vagyunk...
2020-11-24 13:05:14
Isten kegyelme elég
... próbák és veszélyek, amiken átmentünk, vezettek némelyikünket az Ő megismeréséhez, ezért most bízhatunk benne és átvesszük Tőle az Ő kegyelmének nagy mértékét, ami nélkülözhetetlenül a legnagyobb szükségünk ebben a korban.
A nehézségek és akadályok által Isten megpróbálja hitünket. Amikor akadályokkal találkozunk, amelyek, amelyek gátolják szolgálatunkat, fel kell ismernünk a...
2020-11-15 07:05:47
Harmónia......
... meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Lelkesedés hatja át.

Hattyú - Nemes öntudat, metamorfózis (átalakulás)

Üzenetét a "rút kiskacsa" mese hordozza. A legnagyobb metamorfózis az ostoba önhittséget állítja szembe a nemes öntudattal. A külső szépséget hozza összefüggésbe a lelki fejlődéssel. A hattyú élete minden tudását megszerzi, és elénekli élete...
2020-11-12 11:13:03
Szabó Tünde a LEN új alelnöke
... többséggel nyert újfent francia kihívója, Gilles Sezionale ellenében, így harmadik terminusát kezdi meg a szövetség élén.
Magyar szempontból az alelnökök megválasztására irányult a legnagyobb figyelem: Szabó Tünde sportért felelős államtitkár rögtön az első körben megkapta a szükséges szavazatmennyiséget, így négy éven át töltheti majd be ezt a tisztséget (a magyar szövetség ...
2020-11-10 22:37:13
Téli immunrendszer-erősítés egyszerűen, szakszerűen
... nagy mennyiségben. A réz is egy fontos tápanyag a szervezet számára, elsősorban a diófélékben és a zöld leveles zöldségekben van bőven.

A C-vitamin is remek immunerősítő, legnagyobb mennyiségben a citrusfélékben található meg. Az E-vitamin is eredményesen harcol a betolakodókkal szemben, leginkább az olajos magvak és a növényi olajok bővelkednek benne.
Forrás : [li...
2020-11-09 22:53:05
Kurkuma, a sárga gyömbér, vagy a szent fűszer
... családjába tartozó gyógynövény, mely Ázsia déli részén őshonos, mivel itt megfelelő mennyiségű csapadék és hőmérséklet biztosított számára.

A dél-indiai Nizamabad város Ázsia legnagyobb kurkuma termelője.

Az ősi indiai orvoslás, az Ayurveda 2500 éve előszeretettel alkalmazza a kurkumát gyógyító tulajdonságai miatt.

A kurkuma kb. 5%-ban esszenciális...
2020-11-02 19:51:52
Jótékonykodás formáiról
... embertársaid életszínvonalának, kilátásainak javításához, akkor az alábbi ötletekből inspirációt nyerhetsz. A jótékonykodás nem csak pénzadományban nyilvánulhat meg: bár sok esetben arra van a legnagyobb szükség, más módon is előremozdítható a nemes ügy.

Kezdd a környezetedben!Talán az a legegyszerűbb, ha a saját környezetedben kezded a segítségnyújtást. Amennyiben éln...
2020-10-30 11:35:53
Némethné Mohácsi Bernadett versei
... Boldog Születésnapot!

Forrás: www.poet.hu

Csak Neked...

Nagy szíved van, ugye tudod,
a világon tán a legnagyobb!
Tele jóval, kedvességgel,
megértéssel, szeretettel.
Előttem is megnyitottad,
barátságom elfogadtad!
Átöleltél szeretettel,
felemeltél két kezeddel.
Mar...
2020-10-26 21:29:49
Harmónia......
... Tüskék nélkül védtelen, sebezhető. Figyelmeztet félelmeidre, gátlásaidra. A legmostohább kürülmények között is életben tud maradni. Tüskéi távol tartják a közeledőt. A sivatagos területek legnagyobb vízkészletét tárolják ezek a növények. Igazi kincs rejtőzik a szúrós külső alatt.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, keresd meg a rejtett kincseket partnerdben. Ha...
2020-10-13 13:14:47
Mai harmónia kártyám
... Tüskék nélkül védtelen, sebezhető. Figyelmeztet félelmeidre, gátlásaidra. A legmostohább kürülmények között is életben tud maradni. Tüskéi távol tartják a közeledőt. A sivatagos területek legnagyobb vízkészletét tárolják ezek a növények. Igazi kincs rejtőzik a szúrós külső alatt.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, keresd meg a rejtett kincseket partnerdben. ...
2020-10-12 09:33:29
1 2 3 ...................918 919 .........1378 1379 ..........1836 1837 1838 
Címkék: Szabó Tünde, Némethné Mohácsi Bernadett, Gilles Sezionale, Boldog Születésnapot, Csak Neked, sárga gyömbér, szent fűszer, pihenés javasolt, testünknek erre, legnagyobb szüksége, immunrendszer szempontjából, legnagyobb szükségünk, legnagyobb metamorfózis, ostoba önhittséget, nemes öntudattal, külső szépséget, lelki fejlődéssel, hattyú élete, szövetség élén, alelnökök megválasztására, legnagyobb figyelem, első körben, magyar szövetség, fontos tápanyag, szervezet számára, zöld leveles, citrusfélékben található, betolakodókkal szemben, olajos magvak, növényi olajok, dél-indiai Nizamabad, kurkumát gyógyító, alábbi ötletekből, legnagyobb szükség, saját környezetedben, legmostohább kürülmények, sivatagos területek, szúrós külső, rejtett kincseket, segítségnyújtást, párkapcsolatban, megválasztására, előremozdítható, pénzadományban, szolgálatunkat, környezetedben, betolakodókkal, megismeréséhez, citrusfélékben, előszeretettel, jótékonykodás, szempontjából, legegyszerűbb, születésnapot, immunrendszer,
© 2013 TVN.HU Kft.