Belépés
Vesztergom Andrea: Egyik reggelre gyászba borult a falu.
Egyik reggelre gyászba borult a falu.
Arra ébredtek az emberek, hogy odakünn szokatlan sürgés-forgás, s azok, akik a tyúkokkal együtt keltek, már mind az utcán állnak, az esetet beszélve.
Nagyanyó is felöltözött, gyorsan néhány hasáb tüzelőt dobo...
2019-01-07 10:50:35
Isten éltesse a nyolcvankét éves Ferenc pápát!
... 265. utódának. Négy évvel később, 2017. február 19-én egy római plébániára látogatva egy kisgyerek megkérdezte tőle, miért lett pápa. ,,Az, akit megválasztanak, nem feltétlenül a legokosabb. Hanem az, akit az Isten szán az Egyháznak abban a pillanatban" - hangzott a válasz. Pápaként a Ferenc nevet vette föl. Megválasztása után pár nappal a sajtó munkatársainak kif...
2018-12-18 12:41:21
Amerikai sajtóértesülés: Donald Trump Milley tábornokot szeretné a vezérkari főnökök vezetőjének
... elnevezéssel: a haderő szárazföldi haderőnemének a vezetője. Négycsillagos tábornok, azaz a legmagasabb amerikai tábornoki rendfokozat v...
2018-12-08 08:22:50
Metafizikai egyedüllét
... esetében is (kvantummechanika), még inkább az emberi viszonyokat tekintve. Képtelenség a megnyugtató eligazodás ezek között a viszonyok között. Életveszélyes a belenyúlás, belepiszkálás. Legokosabb az együtt érző kívülállás.

(Sári László: A nő máshol van)

,,Hogyan élhetnék úgy, hogy ami felett nincs hatalmam, annak ne legyen hatalma felettem?" ...
2018-10-07 06:09:42
H.Kohut Katalin:
H.Kohut Katalin: "Amikor én kicsi voltam"

,,Csodálni annyit jelent, mint elismerni az illetőről, hogy széles e bolygón ő a legszebb, a legjobban öltözött, a leggazdagabb és a legokosabb."

Antone de Saint-Exupéry A kis herceg
Amikor én kicsi voltam, nem érdekelt semmi más, csak a gyerekszobába behallatszó tiszta dallamú filmzene,...
2018-09-26 09:18:25
Olivér 25. :)
...1993..szeptember 18. szombat. A harmadik legcsodásabb nap a mai napig az életemben.
Hogy miért? Mert ismét Édesanya lettem és a világ legszerencsésebb, legokosabb, legjobb, legszebb Gyermekét, Tóth Olivért kaptam ajándékba.
Legyen minden perced, napod, éveid boldogsággal teli!!!
Nagyon szeretlek Fiam!!!
|...
2018-09-18 08:43:05
Krisztus kereszthalála
...,,Minden idők legokosabb gondolkodói próbálták megérteni Krisztus kereszthalálának jelentőségét, de senki sem volt képes kikutatni annak végtelen mélységét. Csodálkozó felkiáltással abbahagyták, akárcsak Pál: 'Ó, Isten gazdagságának, bölcsességének és ismeretének mélysége! Milyen megfoghatatlanok az ő ítéletei, milyen kikutathatatlanok az ő útjai!' (Róma 11,33)."
...
2018-09-12 09:59:14
A Samsung bemutatta a legokosabb okosórát
... - 1
Hozzászólások megjelenítése
LEGFRISSEBB CIKKEK
Nem lesz túl dicsőséges az egyik legnagyobb nevű gyártó visszatérése a mobilpiacra

A Samsung bemutatta a legokosabb okosórát

Szemmel veri az univerzumot Anya

A Brabusnál már az új G-osztályt is átdolgozták

További friss cikkek
LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

pla...
2018-08-12 07:56:12
Klebelsberg Központ: a partnerközpontúság és az esélyegyenlőség megteremtése a cél
... fejlesztést is, amelynek keretében az elmúlt időszakban 45 ezer laptopot, 24 ezer tabletet osztottak ki, és közbeszerzés alatt van ötezer projektor és háromezer interaktív panel, vagyis a "legokosabb tábla", ami jelenleg létezik.
Kitért arra is, ezen eszközök használatához módszertani fejlesztés is kell, ezért ősszel 40 ezer pedagógus képzését kezdik el.
Kérdésre válasz...
2018-08-09 15:32:34
A világ legokosabb tinédzsere
A világ legokosabb tinédzsere

Egy szép napon négy ember utazott egy kicsi, négyszemélyes repülőben: a pilóta, egy lelkész és két tinédzser, akik közül az egyik éppen azelőtt nyert díjat, mint A világ legokosabb tinédzsere.
Repülés közben egyszer csak hátrafordult a pilóta, és így szólt: Van egy rossz hírem, és egy még rosszabb! A rossz hír az, hogy elfogyott az üzem...
2018-07-25 19:27:52
1 2 3 ......................72 73 ...........108 109 ...........143 144 145 
Címkék: Vesztergom Andrea, Donald Trump Milley, Kohut Katalin, Klebelsberg Központ, Sári László, Saint-Exupéry, Tóth Olivért, LEGFRISSEBB CIKKEK, LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK, nyolcvankét éves, vezérkari főnökök, legokosabb okosórát, esélyegyenlőség megteremtése, világ legokosabb, tyúkokkal együtt, utcán állnak, esetet beszélve, római plébániára, kisgyerek megkérdezte, sajtó munkatársainak, haderő szárazföldi, legmagasabb amerikai, emberi viszonyokat, megnyugtató eligazodás, viszonyok között, együtt érző, legjobban öltözött, gyerekszobába behallatszó, harmadik legcsodásabb, világ legszerencsésebb, egyik legnagyobb, univerzumot Anya, elmúlt időszakban, szép napon, egyik éppen, rossz hírem, megfoghatatlanok, kereszthalálának, kvantummechanika, legszerencsésebb, esélyegyenlőség, bölcsességének, sajtóértesülés, megválasztanak, munkatársainak, legnépszerűbb, gyerekszobába, gazdagságának, felkiáltással, kereszthalála, belepiszkálás, használatához, életveszélyes, haderőnemének, megválasztása, megjelenítése, négycsillagos,
© 2013 TVN.HU Kft.