Belépés
SOSZ-közgyűlés: Brüll díjat kapott Nagy László, a Budapesti Honvéd SE a legeredményesebb klub
...
Ugyancsak díjazták az elmúlt három évtized nyári és téli olimpiai és paralimpiai játékain legtöbb pontot gyűjtött egyesületeket. Az időszakban az eredményességi rangsor legjobbja az idén 70 éves Budapesti Honvéd SE lett, amelynek sportolói az olimpiai és paralimpiai játékokon ezalatt 24 arany-, 16 ezüst- és 6 bronzérmet nyertek. A második az UTE (9 arany-, 12 ezüst- és 2 bron...
2019-09-20 14:51:36
Választás 2018: a hajdú-bihari jelöltek listája
... egyéni választókerületben szereznek mandátumot, 93-an pedig országos listán jutnak be a Parlamentbe. Az országgyűlési képviselők választása egyfordulós, és sem érvényességi, sem eredményességi küszöb nincs. Az egyéni választókerületben az a jelölt lesz országgyűlési képviselő, aki a legtöbb érvényes szavazatot kapta. Szavazategyenlőség esetén időközi választást kell tartani.
...
2018-03-21 09:20:42
Phjongcshang 2018 - A MOB 14-20 fős csapattal számol
... főszáma előtt rendezik majd.
Vékássy Bálint MOB-főtitkár arról beszélt, hogy számukra nincs különbség téli és nyári olimpia között, majd hozzátette, hogy a MOB-nak nincs külön eredményességi elvárása.
"Azt szeretnénk, ha elsősorban a sportról szólna az olimpia. A NOB az előkészületekért megdicsérte a szervezőket, akiknek az elmondása szerint egyáltalán nem érzékelhető a ...
2017-10-30 12:42:41
Békés továbbra is a bűnügyileg legkevésbé fertőzött megyék között
... év legalacsonyabb száma.
A regisztrált bűncselekmények száma 2013 óta csökken, tavaly az előző évinél 791-el kevesebb, 6123 bűncselekményt regisztrált a rendőrség. A nyomozás-eredményességi mutató is kedvező irányba változott, csaknem 2 százalékkal 67,8 százalékra emelkedett - írják.
Békéscsaba a 23 megyei jogú város rangsorában a huszadik, azaz szintén az egyik legkevé...
2017-02-09 13:02:32
Nem futball ez kérem!
...
Halállista: kikérik maguknak a magyar orvosok az EU jelentését
Posted on 2015/07/09 Szerző: Admin
Heves vitát provokált egy uniós jelentés, mely hét ország egészségügyének eredményességi mutatóit vetette egybe, és Magyarország a sor végén végzett. Legendának bizonyul, hogy a jól képzett magyar orvosok töredékpénzből is európai szinten gyógyítanak?

Nyíregy...
2015-07-09 14:45:27
ÁSZ: súlyos következményei lehetnek a nem megfelelő vezetésnek az önkormányzati cégeknél
... feltárásával "hasznosítható munícióval" szeretnének szolgálni a kormány 2013-tól elindított rezsicsökkentési törekvéseihez.
A fejlesztési irányokról szólva hangsúlyozta: egyértelmű eredményességi követelményeket kell állítani a vezetőkkel szemben, és folyamatosan nyomon kell követni a teljesítménykritériumok teljesülését, ezeket értékelni kell, és eltérés esetén a szükséges i...
2015-06-25 12:41:48
Multikulti – Mercedes “kultúra”
... gondolok - akkor lényegesen jobb minőségű lenne a kész produktum is, és egyáltalán. Az elégedett munkás minden téren produktívabb, mint a nyomorgó. Gondoljanak csak a 40 -50%-os eredményességi mutatókra, amik szerintem nem túl acélosak. Az olvasónak: a 40-50% azt jelenti, hogy az elkészült autók több mint fele megy utómunkára, mert mindenféle baja akad.
Amennyiben viszo...
2014-08-11 14:11:04
Ifjúsági olimpia - Magyar súlyemelő is indul Nankingban
... nemzetközi sportági szövetség a NOB-bal közösen dolgozta ki, így a kritériumok közé bekerült, hogy a kvalifikációnál egyszersmind az univerzalitásnak is érvényesülnie kell, vagyis az eredményességi megkötésen túl annak az egyetemességi elvnek is, hogy a lehető legtöbb ország képviseltesse magát az ifjúsági olimpián.
"Szingapúrban, az első ilyen világeseményen az egyik legsik...
2014-07-01 09:42:08
Állás keresés hatékonyan ...
... próbálnak álláshoz jutni, abból legalább nyolc-kilenc az álláshirdetésekre való jelentkezést említené az első helyen.

Ugyanakkor az elhelyezkedett munkavállalók módszer-eredményességi mutatóiból az látszik, hogy az álláshirdetésre való jelentkezés csak egy közepesen hatékony álláskereső módszer, melynél vannak jóval eredményesebbek... Ahhoz, hogy a lehető leggyorsab...
2013-12-11 23:21:01
"Kultúrgyár": a Jobbik által korábban meghiúsított cigányköz
... választói névjegyzék szerint Pálfiszegen 137-en adhatják le voksukat a polgármesterjelöltekre valamelyikére.
Az önkormányzati választás egyfordulós, nincs sem érvényességi, sem eredményességi küszöb, így az a jelölt nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja. A választókat reggel 6 és este 7 óra között várják a szavazókörökben.
Népszavazás Ózdon
Ügydöntő népszavazást tart...
2013-12-08 09:58:51
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Nagy László, Budapesti Honvéd SE, Vékássy Bálint MOB-főtitkár, Népszavazás Ózdon, legeredményesebb klub, hajdú-bihari jelöltek, bűnügyileg legkevésbé, önkormányzati cégeknél, elmúlt három, eredményességi rangsor, országgyűlési képviselők, legtöbb érvényes, sportról szólna, előkészületekért megdicsérte, elmondása szerint, regisztrált bűncselekmények, előző évinél, egyik legkevé, magyar orvosok, uniós jelentés, kormány 2013-tól, fejlesztési irányokról, vezetőkkel szemben, kész produktum, elégedett munkás, elkészült autók, kritériumok közé, kvalifikációnál egyszersmind, eredményességi megkötésen, egyetemességi elvnek, lehető legtöbb, ifjúsági olimpián, első ilyen, egyik legsik, álláshirdetésekre való, első helyen, elhelyezkedett munkavállalók, álláshirdetésre való, közepesen hatékony, lehető leggyorsab, önkormányzati választás, legtöbb szavazatot, választókat reggel, rezsicsökkentési, legeredményesebb, univerzalitásnak, előkészületekért, bűncselekmények, kvalifikációnál, egészségügyének,
© 2013 TVN.HU Kft.