Belépés
Hatvanöt film versenyez a Hét Domb Filmfesztivál döntőjében
... vetítéseket tartanak.
A döntőbe került filmek a fesztivál ...
2020-08-03 10:51:37
Megalakult a vajdasági tartományi parlament
... újraválasztására.
Június 21-én parlamenti, vajdasági tartományi és önkormányzati választást tartottak Szerbiában. Mindhárom szinten a Szerb Haladó Párt (SNS) szerezte meg a legtöbb szavazatot. A 120 tagú vajdasági tartományi képviselőházban így a SNS-nek 76 képviselője lett. A második helyen a Szerbiai Szocialista Párt végzett, a szocialisták 13 politikusa ülhetett be pénteke...
2020-07-31 13:03:07
Horvátországi választások - Megkezdődött a voksolás
... Demokratikus Közösség (HDZ), sem fő vetélytársa, az ellenzéki, baloldali Szociáldemokrata Párt (SDP) nem tud majd egyedül kormányt alakítani, mert egyikük sem tudja begyűjteni az ehhez elegendő szavazatot.
A szavazóhelyiségek este hét óráig lesznek nyitva.
A horvát választási iroda honlapján folyamatosan beszámol a részvételi arányról. Az exit pollok-felmérések eredményé...
2020-07-05 22:34:38
Magyar polgármestert szeretne Szabadkán a Vajdasági Magyar Szövetség
... Párttal (SNS), és ennek értelmében bizonyos engedményekért cserében az SNS átadná Szabadkát a VMSZ-nek. Mint mondta, annak a pártnak a jelöltje lesz a polgármester, amelyik a legtöbb szavazatot szerzi június 21-én.
Pásztor Bálint az utóbbi 13 évben a belgrádi parlamentben a VMSZ frakcióvezetője volt, és idén is ő a listavezető. Amennyiben a VMSZ mégsem szerezne elég szavazat...
2020-06-09 10:01:25
Négy zöld-fehér játékos került be a kézilabda-BL
... Amandine Leynaud, az irányító Stine Oftedal, és a védekező Eduarda Amorim végzett az élen, míg a Ferencvárosból Háfra Noémi a legjobb fiatalnak járó elismerést érdemelte ki.
A legtöbb szavazatot a Siófok korábbi játékosa, a román Valcea beállója, a tunéziai születésű, de már a magyar válogatottban bemutatkozott Elghaoui Asma kapta.
A győriek a Bajnokok Ligájában negyeddö...
2020-06-06 06:33:13
Női kézilabda BL - Három győri és egy ferencvárosi az álomcsapatban
... Amandine Leynaud, az irányító Stine Oftedal, és a védekező Eduarda Amorim végzett az élen, míg a Ferencvárosból Háfra Noémi a legjobb fiatalnak járó elismerést érdemelte ki.
A legtöbb szavazatot a Siófok korábbi játékosa, a román Valcea beállója, a tunéziai születésű, de már a magyar válogatottban bemutatkozott Elghaoui Asma kapta.
A győriek a Bajnokok Ligájában negyeddö...
2020-06-05 14:03:09
Koronavírus - Június 21-én tartják meg a járvány miatt elhalasztott általános választásokat Szerbiában
... e...
2020-05-04 19:33:01
Mintegy százezren szavaztak a VIBE fesztivál erdélyi tehetségkutatójának versenyzőire
... héten zajlott.
"A versenyt úgy kell elképzelni, mint egy foci világbajnokság kieséses szakaszát: a résztvevők párharcokban versenyeznek, értelemszerűen az jut tovább, aki a legtöbb szavazatot kapta a VIBE Instagram oldalának követőitől. A végén egy zenekar jut nagyszínpadra, három a kisszínpadra, négy dj a Blue Arenába és négy a Black Boxba" - idézte a közlemény Lázár Beáta p...
2020-04-21 13:22:22
Koronavírus - Számítanak támogatóikra a vidéki állatkertek
... be az állatokkal kapcsolatos érdekességekről és nyereményját...
2020-04-03 18:12:30
Trianon-évforduló - Amatőr fotósoknak hirdet pályázatot a Nemzeti Színház
... #trianon100foto hashtaggel látják el.
A közönségszavazás április 30-ig tart, az eredményhirdetést június 1-jén tartják. A zsűri által legjobbnak tartott, illetve a közönségszavazáson legtöbb szavazatot elért alkotót jutalmazzák, a jutalmakat a képekből készített kiállítás megnyitóján adják át - előre láthatóan ősszel, a Nemzeti Színház nyílt napján.
A zsűri tagja Vidnyán...
2020-03-02 17:42:49
1 2 3 ...................59 60 ..........89 90 .........118 119 120 
Címkék: Domb Filmfesztivál, Vajdasági Magyar Szövetség, Nemzeti Színház, Szerb Haladó Párt, Szerbiai Szocialista Párt, Demokratikus Közösség, Szociáldemokrata Párt, Pásztor Bálint, Amandine Leynaud, Stine Oftedal, Eduarda Amorim, Ferencvárosból Háfra Noémi, Elghaoui Asma, Bajnokok Ligájában, VIBE Instagram, Blue Arenába, Black Boxba, Lázár Beáta, vajdasági tartományi, járvány miatt, vidéki állatkertek, döntőbe került, legtöbb szavazatot, második helyen, ehhez elegendő, szavazóhelyiségek este, horvát választási, részvételi arányról, exit pollok-felmérések, jelöltje lesz, belgrádi parlamentben, irányító Stine, védekező Eduarda, legjobb fiatalnak, román Valcea, tunéziai születésű, magyar válogatottban, foci világbajnokság, résztvevők párharcokban, közlemény Lázár, állatokkal kapcsolatos, közönségszavazás április, eredményhirdetést június, zsűri által, képekből készített, zsűri tagja, közönségszavazás, újraválasztására, szociáldemokrata, érdekességekről, képviselőházban, frakcióvezetője, értelemszerűen,
© 2013 TVN.HU Kft.