Belépés
Brexit - Barnier: az EU továbbra is megállapodásra törekszik Nagy-Britanniával
... mellett arra törekszik, hogy korlátozások nélkül fenntartsa a korábban birtokolt jogokat és előnyöket. Arra, hogy bármiféle kötelezettség teljesítése nélkül kiválogassa az egységes piac legvonzóbb elemeit.
"Nem engedhetjük meg, hogy London válogasson, melyek a számára kedvező feltételek" - fogalmazott.
Hangsúlyozta, hogy a brit EU-tagság rendezett megszűnését biztosító m...
2020-06-10 17:52:46
Szijjártó: a versenyképességi programra több mint 30 iparágból érkeztek pályázatok
... növekedési pályára: 2019 végén Európában a magyar gazdaság növekedése volt a leggyorsabb - mondta a miniszter.
Közölte, tíz éven át azért dolgoztak, hogy Magyarország legyen a legvonzóbb beruházási környezet Közép-Európában, most - a tárca vezető szerint - az a cél, hogy az ország ezt a pozíciót megőrizze, ehhez pedig szükség van ezekre a most induló beruházásokra, hiszen ez...
2020-06-09 12:31:56
Szijjártó: soha nem volt olyan jó a magyar-szlovák együttműködés, mint jelenleg
... Magyarország harmadik legfontosabb kereskedelmi partnere, a két ország közötti forgalom meghaladja a 10,5 milliárd eurót, és a magyarországi tőkekihelyezéseknél Szlovákia a harmadik legvonzóbb célpont.
A kétoldalú kapcsolatok jövőjéről Szijjártó Péter reményének adott hangot, hogy a következő évek az új összeköttetésekről és az újabb közös sikertörténetekről fognak szólni, a...
2020-06-02 15:56:07
Brexit - Barnier: csalódást okozott a tárgyalások e heti fordulója
... lesz megállapodás anélkül sem, hogy ne kerülne sor megnyugtató, átfogó halászati politika kialakítására - emelte ki.
Kijelentette, London nem válogathat kedvére az egységes piac legvonzóbb elemei között kötelezettségek teljesítése nélkül. Ha előrelépést szeretne e téren, a realitás talaján kell állnia - mondta a főtárgyaló.
"Nem fogjuk elárulni az értékeinket a brit gazd...
2020-05-15 15:45:48
Krónika 4. rész (Eximbank)
... sípszavára és ebbe az új versenybe kell most benevezni - hangsúlyozta. Hozzátette, hogy ebben a helyzetben nem lehet más a cél, minthogy továbbra is Magyarországé legyen Közép-Európa legvonzóbb beruházási környezete, és a leggyorsabb és leghatékonyabb exportfinanszírozási rendszer.
A tárcavezető elmondta: a javaslat célja, hogy tovább csökkentse a magyar vállalkozások adminis...
2020-05-05 13:02:01
Szijjártó: az a cél, hogy Közép-Európa leggyorsabb és leghatékonyabb exportfinanszírozási rendszere jöjjön létr
... sípszavára és ebbe az új versenybe kell most benevezni - hangsúlyozta. Hozzátette, hogy ebben a helyzetben nem lehet más a cél, minthogy továbbra is Magyarországé legyen Közép-Európa legvonzóbb beruházási környezete, és a leggyorsabb és leghatékonyabb exportfinanszírozási rendszer.
Úgy vélte: Magyarország jó alapokkal nevezhet be ebbe a versenybe, az elmúlt 10 év gazdasági e...
2020-05-05 12:41:59
Brexit - Brit nagykövet: az Egyesült Királyságban élő magyarok számára nem hoz változást a kilépés
... Magyarország legnagyobb, az Európai Unión kívüli kereskedelmi partnere, ráadásul - a Kárpát-medencén kívül - az Egyesült Királyságban él a legtöbb magyar, s ez az ország a második vagy harmadik legvonzóbb célállomás a magyar diákság számára - tette hozzá. Céljuk az, hogy erősítsék a két ország közötti kapcsolatokat - hangsúlyozta.
Kitért arra is: a Brexit után Nagy-Britannia ...
2020-01-16 11:11:21
K&H csoport: 26,3 milliárd forint adózás utáni eredmény 2019 első fél évében
... "Magyarország legjobb bankja 2019" címre, valamint a világ legnagyobb munkáltatói márkákat vizsgáló független felmérése, a Randstad Employer Brand Research 2019 alapján elnyert pénzügyi szektor "Legvonzóbb Munkaadója Magyarországon" díjra, és a Magyar Nemzeti Banktól kapott "Zöld Bank" minősítésre."
Gombás Attila, a K&H Csoport pénzügyi vezetője elmondta: a bank mérése/1|niz ...
2019-09-02 17:11:53
Önkormányzat 2019 - Kocsis: alig néhány óra alatt összegyűltek Tarlós István ajánlásai
... és nyugalomban fejlődhetett, amihez a főpolgármester a kormánytól is tudott támogatást szerezni - érvelt Szalay-Bobrovniczky Alexandra.
A magyar főváros az egyik legélhetőbb és legvonzóbb hely Európában - mondta a főpolgármester-helyettes, felidézve, hogy Budapest nyerte el a Legjobb úti cél díját 2019-ben.
Ezen eredmények eléréshez szükség volt és a jövőben is szükség l...
2019-08-25 19:52:59
Tavaly nőtt a mozinézők száma és a bevételek nagysága Csehországban
...
A jegyeladásból származó bevételek 13 százalékkal nőttek, 2,27 milliárd koronára (28,6 milliárd forint) emelkedtek.
A legvonzóbb filmnek tavaly a Queen együttes énekesének, Freddy Mercurynak az életét bemutató Bohém rapszódia bizonyult. Bár csak november elején került a mozikba, mégis két hónap alatt 1,07 millió néző tekintette meg. A Bohém rapszódia januárban továbbra ...
2019-01-24 12:52:21
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Egyesült Királyságban, Tarlós István, Szijjártó Péter, Európai Unión, Randstad Employer Brand Research, Legvonzóbb Munkaadója Magyarországon, Magyar Nemzeti Banktól, Zöld Bank, Gombás Attila, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Freddy Mercurynak, versenyképességi programra, magyar-szlovák együttműködés, mozinézők száma, bevételek nagysága, korábban birtokolt, egységes piac, számára kedvező, brit EU-tagság, magyar gazdaság, legvonzóbb beruházási, tárca vezető, pozíciót megőrizze, most induló, harmadik legvonzóbb, kétoldalú kapcsolatok, következő évek, újabb közös, realitás talaján, brit gazd, tárcavezető elmondta, javaslat célja, magyar vállalkozások, legtöbb magyar, második vagy, magyar diákság, világ legnagyobb, bank mérése, magyar főváros, egyik legélhetőbb, jegyeladásból származó, legvonzóbb filmnek, Queen együttes, életét bemutató, versenyképességi, kötelezettségek, magyarországon, leghatékonyabb, megállapodásra, főpolgármester, kapcsolatokat, kialakítására, együttműködés, magyarországi, magyarországé,
© 2013 TVN.HU Kft.