Belépés
Szakértő: ha nem Amerika, akkor Oroszország biztosítja a Szíriai olajmezőket
... fűzte hozzá, megjegyezve, hogy 10-15 ezer harcos még mindig Szíriában van.
Amerika miatt az Iszlám Állam csaknem egy éve elvesztetteterületeit, és a szervezetet szimbolikusan újból legyőzték múlt szombaton Abu Bakr al-Bagdadi, a terrorszervezet bujkáló vezetője ellen végrehajtott akcióban - mondta a szakértő, rámutatva, fontos, hogy al-Bagdadi likvidálásával ne ismétlődjenek ...
2019-10-30 09:31:04
Gecsemáné
... kiált:
"Én Istenem, mért hagytál el,"?
De a megtért latort megmenti,
Mennybe viszi magával el.

Hol vannak vádlói, a papok?
Hol van az áruló Judás?
Kik legyőzték az Isten-embert,
Van-e most öröm, vigadás?
Rövid volt az a nagy-győzelem,
Mert feltámadt hamar az Úr,
Hogy bírája legyen azoknak,
Kikben gonoszság lelke dúl....
2019-10-17 22:02:34
Török offenzíva - Trump szerint "rossz ötlet" a szíriai török támadás
... nemsokára megindítja régóta tervezett hadműveletét Észak-Szíriában. Az Egyesült Államok fegyveres erői ezt nem támogatják, nem is bonyolódnak bele, és mivel az Iszlám Állam kalifátusát már legyőzték, az Egyesült Államok hadereje a közvetlen térségben többé már nem lesz jelen".
A Fehér Ház álláspontját az amerikai demokrata és republikánus politikusok nagy többsége elítélte, ...
2019-10-09 20:23:03
Szíria - Erdogan: az amerikai csapatok elkezdtek kivonulni Északkelet-Szíriából a török hadművelet előtt
... elnöki hivatal később ugyanakkor azt jelentette be, hogy Washington nem támogatja és nem bonyolódik bele a várható török hadműveletbe. Hozzátették: "mivel az Iszlám Állam kalifátusát már legyőzték, az amerikai haderő a közvetlen térségben többé már nem lesz jelen".
Több mint ezer amerikai katona állomásozik Szíria északkeleti területein, ahol szorosan együttműködnek a kurd ha...
2019-10-07 12:01:40
Fehér Ház: Washington nem támogatja a várható török hadműveleteket Észak-Szíriában
... nemsokára megindítja régóta tervezett hadműveletét Észak-Szíriában. Az Egyesült Államok fegyveres erői ezt nem támogatják, nem is bonyolódnak bele, és mivel az Iszlám Állam kalifátusát már legyőzték, az Egyesült Államok hadereje a közvetlen térségben többé már nem lesz jelen" - fogalmazott az elnöki hivatal közleménye. Az amerikai és a török elnök a közlemény előtti órákban megvit...
2019-10-07 07:04:54
Labdarúgás: Brazíliai világbajnokság
... csapata ezen a héten a horvátországi Csáktornyán edzőtáborozik, az összetartásnak része két felkészülési mérkőzés is a házigazdák ellen. A keddi első összecsapáson remek játékkal 4-1-re legyőzték a jó erőkből álló horvátokat, majd csütörtök délelőtt ismét megmérkőztek a hazaiakkal.
Preisinger Sándor kilenc helyen változtatott a keddi összeállításon, ezúttal zömében azok a ját...
2019-09-27 00:36:34
Jani Réka Luca elveszítette a döntőt a zágrábi tenisztornán
... a vasárnapi fináléban viszont 6:1, 6:4-re kikapott az uk...
2019-09-08 18:51:49
Férfi vízilabda- gála Magyar korábbi olimpiai bajnok
Kásásék tizenkilenc évvel az olimpiai döntő után is legyőzték az oroszokat. a gála mérkőzésen.
A Millennium Masters vízilabdacsapat 13-8-ra legyőzte az oroszok hasonló együttesét a 2000-es, sydneyi olimpia döntőjének ,,újrajátszásán"
A képen Merz Tamás, aki éppen gólt dob az ellenfél kapujába.
.............
2019-08-31 09:33:47
Női röplabda Eb - A szerbek a törököket is legyőzték
...
Sikerükkel a világbajnok szerbek megnyerték csoportjukat, és a vasárnapi nyolcaddöntőben a magyarokkal azonos hatosból továbbjutott románokkal csapnak össze ugyancsak Ankarában. A törökökre a 16 között a horvátok várnak.
Az A és a C, valamint a B és a D csoportok továbbjutói kerültek egy ágra, a nyolcaddöntő pontos menetrendje pénteken derül ki.
A csoportokból az el...
2019-08-29 22:52:45
Női röplabda Eb - Női röplabda Eb - Újabb magyar vereség, csoda kell a továbbjutáshoz
... legyőzte az észteket, szombaton a románoktól 3-1-es vereséget szenvedett, majd hétfőn az azeriektől kapott ki 3-0-ra. A horvátok 3-2-re kaptak ki Azerbajdzsántól a nyitónapon, majd 3-1-re legyőzték Észtországot, később a hollandoktól elszenvedett 3-0-s veresége után 3-1-re nyertek a román válogatott ellen.
A két csapat az utóbbi években többször is összecsapott egymással: 201...
2019-08-28 20:52:00
1 2 3 ....................66 67 ..........99 100 ..........131 132 133 
Címkék: Fehér Ház, Jani Réka Luca, Iszlám Állam, Egyesült Államok, Preisinger Sándor, Millennium Masters, Merz Tamás, szíriai török, amerikai csapatok, török hadművelet, várható török, zágrábi tenisztornán, szervezetet szimbolikusan, terrorszervezet bujkáló, megtért latort, áruló Judás, közvetlen térségben, amerikai demokrata, amerikai haderő, elnöki hivatal, török elnök, közlemény előtti, horvátországi Csáktornyán, összetartásnak része, házigazdák ellen, keddi első, keddi összeállításon, vasárnapi fináléban, olimpiai döntő, gála mérkőzésen, oroszok hasonló, képen Merz, ellenfél kapujába, világbajnok szerbek, vasárnapi nyolcaddöntőben, magyarokkal azonos, horvátok várnak, nyolcaddöntő pontos, románoktól 3-1-es, azeriektől kapott, horvátok 3-2-re, hollandoktól elszenvedett, román válogatott, utóbbi években, terrorszervezet, vízilabdacsapat, nyolcaddöntőben, azerbajdzsántól, világbajnokság, továbbjutáshoz, likvidálásával, összetartásnak, összeállításon, hadműveleteket, együttműködnek, újrajátszásán, összecsapáson,
© 2013 TVN.HU Kft.