Belépés
Harmonia.......
... van átalakulásra valamelyik életterületeden? Ha igen, akkor itt az idő!
A szépség, az esztétikum, a külsőségek változtatásának idejét is jelzi - vizsgáld felül külső megjelenésedet, és lehet, hogy egy új frizura, egy kis szolárium, kozmetika, smink - vagy épp ezek elhagyása jelentik a megújhodást. Nézd meg a Holdnaptárban, mire alkalmas a mai nap!
Ismerd fel a lehetősége...
2022-08-10 15:25:52
A napfény egészséget biztosít
... az immunrendszer működésére is jó hatással van, és sokat segít az immunrendszer egészségének fenntartásában. Nem mellesleg az olyan gyulladásos bőrbetegségek kezelésében is jótékony hatású lehet, mint a pikkelysömör és az ekcéma.

Napfény hatására egyes autoimmun betegségek is javulást mutatnak, mint például az ízületi gyulladás vagy a gyulladásos bélbetegség.
A D-v...
2022-08-09 23:32:51
Rozmaring a jó emésztésért
... fokozott bélgázképződés, májpanaszok, epehólyagpanaszok és étvágytalanság.

A rozmaring az antioxidánsok és a gyulladáscsökkentő vegyületek gazdag tárháza, amelyek nagyszerű segítőink lehetnek az immunrendszer megerősítésében és a vérkeringés fokozásában.

A rozmaring kognitív stimulánsnak is tekinthető, hiszen segít javítani a memória teljesítményét és annak m...
2022-08-09 23:19:22
Természetes antibiotikumok
... elszaporodása ellen. A gyömbért fogyaszthatjuk teaként vagy lereszelve salátába szórva.

Az oregánóolaj erős antibakteriális és gombaellenes hatásokkal rendelkezik, valamint nagyon hatékony lehet néhány baktériumtörzzsel szemben, különösen az E. coli leküzdésében. Az oregánóolaj fogyasztása nem javasolt azoknak, akik valamilyen gyógyszert szednek. Ha mégis ki szeretné pr...
2022-08-09 23:14:31
Igaz történet........
... egyezett bele. A kutya ugyanis egykoron megakadályozta őt az öngyilko...
2022-08-09 19:42:09
Mai harmónia kártyám
... átalakulásra valamelyik életterületeden? Ha igen, akkor itt az idő!
A szépség, az esztétikum, a külsőségek változtatásának idejét is jelzi - vizsgáld felül külső megjelenésedet, és lehet, hogy egy új frizura, egy kis szolárium, kozmetika, smink - vagy épp ezek elhagyása jelentik a megújhodást. Nézd meg a Holdnaptárban, mire alkalmas a mai nap!
Ismerd fel a l...
2022-08-09 10:07:17
20 lélegzetelállító úti cél a nagyvilágból
...


A grönlandi Ittoqqortoormiit nevű apró települést a a világ legeldugottabb helyei között tartják számon, megközelíteni csak helikopterrel lehet. A faluban körülbelül 450-en élnek, főleg medve- és bálnavadászattal foglalkoznak.

...
2022-08-08 22:00:07
Spurgeon - Augusztus 8
... ismerték a gyermekek jelentőségét. Egy lélek értéke nem a személy életkorától függ.

"Óh, ez csak gyermek!" - "A gyermekek idegesítők!" - "A gyermekek mindig útban vannak!" Gyakran lehet hallani ilyeneket. Isten legyen irgalmas azokhoz, akik megvetik a gyermekeket.

Talán megharagusztok rám, ha azt mondom, hogy értékesebb egy fiatal megmentése, mint egy felnőtt...
2022-08-08 20:23:07
Tankolás
Több mint félig volt az üzemanyag tankom, de biztos ami biztos alapon, ma elmentem és telenyomtam a tankot. A hatósági ár persze jó, de nagyobb a félelmem, hogy kifogy az üzemanyag a kutakon. Persze ha nagy a baj, akkor ki tudok menni Ausztriába és ott is lehet venni üzemanyagot, de jobb óvatosnak lenni! Ide jutottunk 2022 augusztusára!...
2022-08-08 15:42:54
Vannak emberek, akiket azért kedvelsz, mert értékeled őket
... neked, akiknek köszönheted, hogy megváltozol, akiket sosem változtatsz meg. Vannak emberek, akik meggyőznek, meglepnek, elbűvölnek.
És akkor ott vannak az emberek, akiket érzel...
Lehet, hogy nem tökéletesek, nem tévedhetetlenek és sokszor tévednek.
Mégis azok az emberek, akiket hallasz...
Noel Bernard
...
2022-08-08 07:50:47
1 2 3 ...........23958 23959 ......35938 35939 ......47916 47917 47918 
Címkék: Noel Bernard, napfény egészséget, külsőségek változtatásának, immunrendszer működésére, immunrendszer egészségének, olyan gyulladásos, ízületi gyulladás, gyulladásos bélbetegség, immunrendszer megerősítésében, vérkeringés fokozásában, rozmaring kognitív, memória teljesítményét, gyömbért fogyaszthatjuk, oregánóolaj erős, oregánóolaj fogyasztása, kutya ugyanis, grönlandi Ittoqqortoormiit, faluban körülbelül, gyermekek jelentőségét, lélek értéke, személy életkorától, gyermekek idegesítők, gyermekek mindig, fiatal megmentése, üzemanyag tankom, lélegzetelállító, ittoqqortoormiit, bálnavadászattal, változtatásának, megerősítésében, életterületeden, antibakteriális, tévedhetetlenek, megjelenésedet, fenntartásában, megakadályozta, antibiotikumok, legeldugottabb, megharagusztok, teljesítményét, fogyaszthatjuk, bélgázképződés, étvágytalanság, helikopterrel, holdnaptárban, megközelíteni, immunrendszer, szentpetervar, elszaporodása, bőrbetegségek, antioxidánsok, foglalkoznak, leküzdésében, gombaellenes,
© 2013 TVN.HU Kft.