Belépés
Közzétették a 38. Magyar Sajtófotó Pályázat előzetes felhívását
... fotóriporter szakma legnagyobb seregszemléje; azon kevés hazai kulturális rendezvénysorozat egyike, amelyet alapítása óta töretlenül, minden évben megrendeznek.
Pályázni kizárólag online módon lehet a https://38.sajto-foto.hu honlapon. A pályázatkezelő rendszer garantálja a zsűrizés anonimitását és átláthatóságát.
Képeket feltölteni 2019. december 17. 12:00-től 2020. ja...
2019-11-20 14:31:34
Munkaerőpiaci reform indul Komárom-Esztergom megyében
... Sándor elmondta, hogy a munkásszállók építésére indított pályázaton már nemcsak önkormányzatok, hanem gazdasági társaságok is indulhatnak. Az 5 milliárd forintos keretösszeggel meghirdetett lehetőségre 2020. május 15-ig lehet jelentkezni.
Kancz Csaba kormánymegbízott elmondta, a megye munkaerő-tartaléka a közfoglalkoztatottakkal együtt mintegy hatezerre tehető. A most indult ...
2019-11-20 13:41:52
Szíria - Lavrov: Ankara biztosította Moszkvát, hogy nem újítja fel offenzíváját
... hangsúlyozta, hogy azt rendezni csakis a két fél közötti közvetlen párbeszéd révén, az érdekegyensúly alapján és a nemzetközi közösség által már elfogadott határozatok figyelembe vételével lehet. Aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy az Egyesült Államok elvetette az ENSZ Biztonsági Tanácsa kötelező érvényű határozatát, amelynek értelmében véget kell vetni a zsidó telepek létesítéséne...
2019-11-20 13:41:25
Krónika 6. rész (Országgyűlés működése, házszabály)
... változott a világ, ami miatt sokszor kellett változtatni a jogszabályokon, de a mostani javaslatokat nem az élet kényszerítette ki, hanem egyes ellenzéki képviselők törvényhozási munkát ellehetetlenítő magatartása. Korábban is voltak viták, de a képviselők elfogadták a választók döntését - tette hozzá.
A politikus közölte: a Fidesz akkor is elfogadja a választók döntését, ha ...
2019-11-20 13:21:52
Krónika 4. rész (egyfokú eljárások)
... szigor értelmében a lakosság mintegy 4-5 százaléka vásárolhat termőföldet, a folyamat azonban számukra sem egyszerű. A vásárlás a földbizottság határozatához kötött, ami ellen eddig élni lehetett a fellebbezés lehetőségével. Helyeselte a folyamat egyszerűsítését, de nem tartotta elégségesnek azt.
A földbizottság ugyanis se nem állami szerv, se nem köztestület - mutatott rá -,...
2019-11-20 12:41:36
Világsztárok tartanak bemutatót a debreceni nemzetközi kapusedzői konferencián
... főszervező elmondta: a konferencia célja, hogy a kézilabdakapusok társadalmára felfigyeljen a sportvilág. A bemutató előadásokon a többi között arra szeretnének példákat mutatni, hogy miként lehet eljutni a sportágban olyan magas szintre, mint amit a meghívott vendégek elértek.
Az idei konferencián a norvég női válogatott és a Győri Audi ETO kapusa, Kari Aalvik Grimbsbö és a...
2019-11-20 12:12:03
Krónika 2. rész (egyfokú eljárások)
... kell meghatározni a változtatásokat, hanem azon az alapon, hogy szükség van-e az adott jogintézményre, vagy nincs, a társadalom számára káros volt-e, hogy kétfokú közigazgatási eljárás volt lehetséges és csak egyfokú a rendes jogorvoslat. Volt valamilyen tanulmány erre vonatkozóan? - kérdezte.
Kitért arra: a törvényjavaslat 78 jogszabályt módosítana, ezek közül mintegy tízet ...
2019-11-20 11:41:20
Krónika 1. rész (egyfokú eljárások)
... megoldást is tartalmaz az előterjesztés: az alperes közigazgatási szervnek az iratokat a felügyeleti szervén keresztül kell a bírósághoz eljuttatni - ismertette. A felügyeleti szervnek ilyenkor lehetősége van a keresetlevélben állított jogsérelem orvoslására - magyarázta, hozzátéve, így gyorsabban zárulhatnak le az ügyek.
Hozzátette: a javaslat értelmében a bíróságok kötelese...
2019-11-20 11:21:57
Simicskó: petíciót indítottak a dél-budai szuperkórház megépítéséért
... helyszínét is vitatták.
Azonban én azt hiszem, hogy vannak közös ügyek (...), amelyekben a közös nevezőt meg kell találni, ilyen például a magyar emberek egészségének kérdése, ami nem lehet vita tárgya - fogalmazott.
Hozzátette, az ellenzék a parlamentben folyamatosan arról beszél, hogy az egészségügyet fejleszteni kell, s ezt a kormányzat is fontos ügynek tekinti.
...
2019-11-20 10:21:18
Illegális bevándorlás - Ismét nő a migránsok száma a szerb-magyar határ közelében
... az államtitkár. Hozzátette: jelenleg körülbelül négyezer illegális bevándorló tartózkodik az országban, a legtöbben a horvát határ mentén vannak, de Belgrádban és a magyar határ mellett is lehet migránscsoportokkal találkozni.
Biljana Popovic Ivkovic felhívta a figyelmet arra, hogy Szerbia elkötelezett a migránsválság kezelése és megoldása mellett, és mindent megtesz annak é...
2019-11-20 10:01:10
1 2 3 ...........23454 23455 ......35182 35183 ......46908 46909 46910 
Címkék: Magyar Sajtófotó Pályázat, Kancz Csaba, Egyesült Államok, ENSZ Biztonsági Tanácsa, Győri Audi ETO, Kari Aalvik Grimbsbö, Biljana Popovic Ivkovic, debreceni nemzetközi, dél-budai szuperkórház, migránsok száma, szerb-magyar határ, pályázatkezelő rendszer, zsűrizés anonimitását, munkásszállók építésére, most indult, érdekegyensúly alapján, nemzetközi közösség, zsidó telepek, mostani javaslatokat, élet kényszerítette, képviselők elfogadták, választók döntését, politikus közölte, lakosság mintegy, folyamat azonban, földbizottság határozatához, fellebbezés lehetőségével, folyamat egyszerűsítését, földbizottság ugyanis, konferencia célja, kézilabdakapusok társadalmára, bemutató előadásokon, többi között, sportágban olyan, meghívott vendégek, idei konferencián, adott jogintézményre, társadalom számára, rendes jogorvoslat, alperes közigazgatási, felügyeleti szervén, bírósághoz eljuttatni, felügyeleti szervnek, keresetlevélben állított, javaslat értelmében, bíróságok kötelese, közös nevezőt,
© 2013 TVN.HU Kft.