Belépés
ITM: közel 25 ezer fővel csökkent az álláskeresők száma
... eredményeire építve nagymértékben segítik a magyar gazdaság kilábalását a koronavírus okozta válságból. Magyarország továbbra is az Európai Unió azon tagállamai közé tartozik, ahol az egyik legalacsonyabb a munkanélküliség - tudatta.
Az ITM által gondozott bértámogatási programok összességében több mint 260 ezer munkahely megőrzését tették lehetővé. A bértámogatások és a tová...
2020-08-04 08:31:06
Az elemzői várakozások felett nőtt a Richter árbevétele és nyeresége
... a papírok árfolyam...
2020-08-03 07:04:15
GVH: élénkülő verseny, egyenlő feltételek az elektronikus fizetések piacán
... felidézte, hogy tavaly nyáron tette közzé a bankkártya-elfogadással kapcsolatban lefolytatott ágazati vizsgálatának eredményeit. A vizsgálat egyik következtetése az volt, hogy a legalacsonyabb forgalmú kereskedők számára a bankkártya-elfogadás költségei - elsősorban a fix költségek miatt - olyan magasak, hogy a kereskedők egy részének nem éri meg a bankkártyás fizetés elfogadását ...
2020-07-17 16:15:50
Koronavírus - Brit közlekedési miniszter: hamarosan enyhül a karanténszabály
... következő napokban.
Az alsóháznak küldött hétfői írásos nyilatkozatában Grant Shapps leszögezte: a karanténelőírás is hozzájárult ahhoz, hogy az Egyesült Királyságban a lehető legalacsonyabb szinten lehessen tartani a Covid-19 betegséget okozó koronavírus terjedését, és így segítette a járvány második hullámának kialakulása elleni védekezést.
A miniszter szerint a brit k...
2020-06-29 20:03:14
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
... a járvány elleni védekezésben végzett munkájukért valamilyen plusz juttatásra a szociális ágazat dolgozói is?
Ők azok, akik a legkeményebb munkát a közszolgálatban a lehető legalacsonyabb bérért végzik - hangsúlyozta.
Arra is kíváncsi volt, mit tesz védelmükben egy esetleges második hullám esetén a kormány?
Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere elmondta: az...
2020-06-29 15:23:04
Koronavírus - Johnson: szombattól az egyedül élők otthonukban is találkozhatnak másokkal
... mozgó időszakra vetített napi halálozási átlag 300, április 14-én, a tetőzés napján 943 volt.
A szerda délelőtt zárult 24 órában 1003 új koronavírus-fertőzést szűrtek ki; ez a legalacsonyabb napi emelkedés a korlátozások március végi elrendelése óta.
Május első hetében még meghaladta az ötezret az újonnan kiszűrt fertőzések számának napi átlaga.
Az eddig összesen k...
2020-06-10 21:53:44
Koronavírus - Oroszországban meghaladta a 300 ezret az igazolt fertőzések száma
... bevezetett korlátozások enyhítését. Az országos rátát 0,95-ben nevezte meg.
A Yandex orosz informatikai cég szerda délelőtti jelentése szerint Moszkvában a járvány kezdete óta a legalacsonyabb szintre, 2,2-re csökkent az "önizoláció indexe" az általa felállított ötös skálán. A legmagasabb, ötös szám azt jelzi, hogy mindenki otthon tartózkodik, a 0 pedig azt, hogy senki sincs...
2020-05-20 12:57:28
Koronavírus - Ötéves kor felett minden brit jogosult a szűrésre tünetek esetén
...
A nem sokkal később ismertetett legújabb adatok szerint az előző 24 órában 160 koronavírus-beteg halt meg az Egyesült Királyságban.
Ez a legalacsonyabb napi halálozási adat azóta, hogy csaknem két hónappal ezelőtt érvénybe léptek a Covid-19 járvány megfékezését célzó nagy-britanniai intézkedések.
Matt Hancock a londoni alsóházban felszólalva közölte: a szűrési jogos...
2020-05-18 19:42:21
Krónika 2. rész (napirend előtt: frakciók válaszai, miniszteri viszonválasz )
... támogatást, aki megtartja az összes munkavállalóját.
Az egészségügyi védekezés sikerességéről szólva kiemelte: az egymillió főre eső megbetegedéseket tekintve Magyarország a negyedik legalacsonyabb adatot tudja felmutatni az unióban, az elhunytak számát tekintve pedig a tizenhetedik.
A magyar orvosok, ápolók, nővérek és az egész egészségügyi ellátórendszer jól vizsgázo...
2020-05-18 15:52:38
Koronavírus - Brit miniszter: ha sikeres a brit oltóanyag, őszre több tízmillió oltás készülhet
... kormányzati sajtótájékoztatót tartotta vasárnap este a Downing Streeten, elmondta azt is, hogy az előző 24 órában 170-en haltak meg Nagy-Britanniában a Covid-19 betegségben.
Ez a legalacsonyabb napi halálozási adat azóta, hogy csaknem két hónappal ezelőtt érvénybe léptek a járvány megfékezését célzó nagy-britanniai intézkedések.
A szakemberek hangsúlyozzák, hogy a hétvé...
2020-05-17 21:02:12
1 2 3 .........29 ....43 44 ....57 58 
Címkék: Európai Unió, Grant Shapps, Egyesült Királyságban, Kásler Miklós, Matt Hancock, Downing Streeten, álláskeresők száma, elemzői várakozások, elektronikus fizetések, egyedül élők, igazolt fertőzések, szűrésre tünetek, brit oltóanyag, magyar gazdaság, koronavírus okozta, egyik legalacsonyabb, papírok árfolyam, vizsgálat egyik, legalacsonyabb forgalmú, bankkártyás fizetés, alsóháznak küldött, lehető legalacsonyabb, járvány második, miniszter szerint, járvány elleni, szociális ágazat, legkeményebb munkát, esetleges második, tetőzés napján, szerda délelőtt, legalacsonyabb napi, korlátozások március, újonnan kiszűrt, eddig összesen, országos rátát, járvány kezdete, legalacsonyabb szintre, általa felállított, londoni alsóházban, szűrési jogos, összes munkavállalóját, egészségügyi védekezés, egymillió főre, negyedik legalacsonyabb, elhunytak számát, magyar orvosok, egész egészségügyi, járvány megfékezését, szakemberek hangsúlyozzák, megbetegedéseket, karanténelőírás, karanténszabály, közszolgálatban,
© 2013 TVN.HU Kft.