Belépés
A magány bizonyítottan káros
... van a szervezetünkre és a jóllétünkre. Magas vérnyomáshoz, szív-érrendszeri betegségekhez, csökkent immunitáshoz és depresszióhoz vezethet.
Annak érdekében, hogy a lehető legegészségesebb légy, a tudatos táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a pihenés mellett a kapcsolataid ápolására is gondot kell fordítanod.
Ha úgy érzed, hogy te egyáltalán nem vagy magányos, akkor ...
2020-06-11 20:34:08
A kókuszolaj fajtái – melyiket válasszam
... próbálnod a kókuszolajat, hihetetlen egészséges olaj, segíti a fogyást és számtalan egészségmegőrző és betegségmegelőző hatása van. Azonban a kókuszolaj a legtisztább formájában a legegészségesebb. Mint mindenben, ebben is oda kell figyelnünk a beszerzésnél, hogy valóban jó minőségű kókuszolajat vegyünk.

Néhány fajtáját ugyanis más olajokkal keverik vagy potenciálisan m...
2020-05-22 21:36:22
Az egészséges életmód támogatásáért működik együtt a NOB és a WHO
... Tedrosz Gebrejeszusz leszögezte: örömmel tölti el a régóta fennálló partnerség hivatalossá tétele.
"A WHO nemcsak a betegségek ellen küzd, hanem az embereknek is segít a lehető legegészségesebben élni, eme partnerségi megállapodás pedig pont ezért született" - mutatott rá.
Az új megállapodás részeként a NOB és a WHO közös kapcsolódási pontok feltérképezésére fog összpont...
2020-05-18 20:12:58
Tanuszodát adtak át Abádszalókon
... arra, hogy a Minden gyermek tanuljon meg úszni program a lehető legtartalmasabban valósuljon meg.
Szabó Tünde hozzátette: a felgyorsult digitális világban az úszás az egyik legegészségesebb sportág, hiszen a minőségi testedzés mellett egy gyermeknek fegyelmet tanít, javítja a testtartást és fejleszti a keringési rendszert.
Az államtitkár hangsúlyozta, hogy egy uszoda ne...
2019-10-08 12:41:11
A savanyú káőoszta gyógyhatásairól
... emésztést, erősíti az immun és idegrendszert.

A káposzta az egyik leggyakrabban használt és legrégebben termesztett zöldségünk s a mai kutatási eredmények szerint az egyik legegészségesebb és legkitűnőbb rákellenes táplálékunk. Sajnos, télen vásároljuk a drága egzotikus gyümölcsöket, melyeket legtöbbször zölden szednek le a fáról, eröltetve érlelnek és gombaölő veg...
2019-08-31 01:23:40
Rétvári: támogatni kell az anyatejes táplálást
... konferenciával az a céljuk, hogy a lehető legszélesebb körű összefogással, ismeretátadással támogassák a szoptatást, népszerűsítsék azt.
A szakember kiemelte, hogy az anyatej a legegészségesebb, a legmegfelelőbb táplálék egy újszülött számára, számos olyan bioaktív anyagot tartalmaz, amelyet más módon nem lehet pótolni.
A tagozatvezető felolvasta Horváth Ildikó egészség...
2019-08-01 19:52:32
London Soho negyede a legegészségtelenebb lakóhely Nagy-Britanniában
... életmód tényezők, a szolgáltatásokhoz, az egészségügyi intézményekhez való hozzáférés, parkok, szabadidős létesítmények gyakorisága alapján állapították meg a legegészségtelenebb és legegészségesebb lakhelyeket, rangsorolva őket.
A tíz legegészségtelenebb lakókörnyezet közül hat a brit fővárosban van: a Camdenben lévő St Giles negyed, a City Bank nevű negyede, a spitalfieldsi...
2019-07-01 20:12:42
Hasi hízás
... belek, a hasnyálmirigy és az epe felől, ahol a máj elzsírosodásához, inzulinrezisztencia, majd cukorbetegség kialakulásához vezet.

Ha azt szeretnéd, hogy a májad a lehető legegészségesebb legyen, az étrendeddel segíthetsz megőrizni az épségét. Az alábbiakban tíz olyan ételt és italt mutatunk, mely valamiért jót tesz a májnak, ezért gyakori fogyasztása ajánlott - különös...
2019-06-29 16:24:40
Népességnövekedés, béremelés és egészségmegőrzés szerepel Kaposvár következő évtizedének tervei között
... városba települése.
Szita Károly az egészség megőrzéséről szólva bejelentette, olyan program indítását kezdeményezi, amelynek eredményeként Kaposvár 2030-ra Magyarország egyik legegészségesebb városa lesz. Hamarosan megalakítják Kaposvár Egészségi Tanácsát, a város minden polgárához "eljuttatják a legalapvetőbb és az egyes korosztályok számára speciálisnak tekinthető szűrőpro...
2019-02-14 21:12:28
Enneagram - Fejlődési szintek / Hogyan fogjunk hozzá?
... fényképészek szürke ékjét, ami valójában egy színskála, egyik végén a fehér színnel, másikon a feketével, köztük pedig számos szürke árnyalattal. A szintek kontinuumán elsőként a legegészségesebb vonások tűnnek fel; úgy is mondhatjuk, hogy ezek lesznek legfelül. Ahogy aztán lefelé haladunk a kontinuumon, sorra végigmegyünk az egyes fejlődési szinteken, amelyek határozott elmozdulá...
2019-01-29 12:06:23
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: London Soho, Tedrosz Gebrejeszusz, Szabó Tünde, Horváth Ildikó, City Bank, Szita Károly, Kaposvár Egészségi Tanácsát, magány bizonyítottan, kókuszolaj fajtái, egészséges életmód, savanyú káőoszta, anyatejes táplálást, lehető legegészségesebb, tudatos táplálkozás, rendszeres testmozgás, pihenés mellett, kapcsolataid ápolására, legtisztább formájában, régóta fennálló, betegségek ellen, lehető legtartalmasabban, felgyorsult digitális, egyik legegészségesebb, minőségi testedzés, gyermeknek fegyelmet, keringési rendszert, államtitkár hangsúlyozta, egyik leggyakrabban, drága egzotikus, lehető legszélesebb, szakember kiemelte, legmegfelelőbb táplálék, újszülött számára, tagozatvezető felolvasta, egészségügyi intézményekhez, brit fővárosban, étrendeddel segíthetsz, egészség megőrzéséről, város minden, egyes korosztályok, fehér színnel, szintek kontinuumán, legegészségesebb vonások, egyes fejlődési, feltérképezésére, egészségmegőrzés, betegségmegelőző, elzsírosodásához, legegészségesebb,
© 2013 TVN.HU Kft.