Belépés
Honvédségi vezetők: az iraki helyzet stabil
... folyamatos, nyílt és védett összeköttetésben van az iraki kontingenssel. Mindemellett pontosították a kontingens evakuálási tervét, hogyha a helyzet megkívánja és a kormány úgy dönt, a lehető leggyorsabban tudják hazahozni Irakból a katonákat.
A Magyar Honvédség által működtetett családtámogatási rendszerben folyamatosan tájékoztatták a katonák hozzátartozóit.
Emellett e...
2020-02-03 11:42:10
Gulyás: a magyarság feladata, hogy a 21. század nyertesévé váljon!
... határok légiessé válásával járt együtt".
A magyar kormány ezért is támogatja Románia csatlakozását a Schengeni Egyezményhez, és tesz meg mindent azért, hogy Szerbia is a lehető leggyorsabb az EU tagja lehessen - mondta.
Gulyás Gergely kitért arra is, "magyar ügyeket mások nem fognak képviselni, magyar érdekekért a magyar kormánynak és a világ magyarságának kell kiállni...
2020-01-31 20:57:40
A versenyhivatal 350 millió forintra bírságolta a Magyar Telekomot
... sebesség csak egy általános, a szolgáltatás gyorsaságára vonatkozó, szubjektíven értelmezendő ígéret, és megalapozottan gondolhattak arra, hogy a Magyar Telekom a technikailag lehetséges leggyorsabb internetezést ígéri hálózatán.
A versenyhatóság közleményében jelezte, hogy döntésében először alkalmazott lépcsős, feltételes bírság-meghatározást. Ennek lényege, hogy a vállalko...
2020-01-28 12:02:28
Franciaországi zavargások - A rendfenntartók nem használják többet a sérüléseket okozó robbanó könnygázgránátot
... rendőrségi használatának betiltását kezdeményezte - 2019 július...
2020-01-26 16:28:41
DK: a kormány felelőssége a jövedelmi különbségek növekedése
...
A DK frakcióvezető-helyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján egy Eurostat felmérésre hivatkozva azt mondta, hogy az EU-n belül Magyarországon nő a leggyorsabban a különbség a gazdagok és a szegények jövedelme között. Arató Gergely kijelentette, hogy jelenleg 1,2 millió magyarnak nincs esélye arról, hogy kitörjön a szegénységből.
Az Orbán-rendszerben sokkal könnyebb...
2020-01-14 15:29:59
Ukrán repülő - Zelenszkij megígérte, hogy mihamarabb hazaszállítják az ukrán áldozatok holttesteit
... bocsánatot kért az ukrán néptől, és kifejezte részvétét az áldozatok hozzátartozóinak. A beszélgetés során megállapodtak: Róháni elrendeli, hogy az ukrán szakértőkkel együttműködve a lehető leggyorsabban azonosítsák a holtakat, és készítsék elő őket az Ukrajnába szállításra.
"Megállapodtunk abban is, hogy közös munkát kezdünk a repülőgép két feketedobozának kielemzésében. Meg...
2020-01-11 21:12:30
Ukrán repülő - Telefonon egyeztetett az ukrán és az iráni államfő a légi katasztrófa kivizsgálásáról
... kivizsgálásába, csütörtökön ukrán szakértői küldöttség utazott Iránba. "Bízom abban, hogy az ön közreműködésével átlátható, átfogó és objektív vizsgálat lefolytatása révén a lehető leggyorsabban megállapítást nyernek ennek a tragikus eseménynek a körülményei" - fogalmazott az ukrán elnök.
Zelenszkij a nap folyamán szintén telefonon beszélt Boris Johnson brit miniszterelnökke...
2020-01-09 19:38:25
Brexit - Johnson: nem lehet szó a kilépés utáni átmeneti időszak meghosszabbításáról
... bíróságának sem lehet a jövőben semmiféle döntési joghatósága az Egyesült Királyság területén.
Johnson kifejtette, hogy a brit kormány a január 31-én esedékes kilépés után a lehető leggyorsabban hozzá akar kezdeni a jövőbeni partneri viszonyról, illetve a kanadai mintájú szabadkereskedelmi megállapodásról szóló tárgyalásokhoz az Európai Unióval.
A brit kormány már korább...
2020-01-08 20:22:47
A belga király a kirekesztéssel szembeni kiállást szorgalmaz karácsonyi üzenetében
... modellek, sokan elveszítik tájékozódó képességüket. Szavai szerint mindez nagyobb elkötelezettséget igényel.
Ezzel összefüggésben alapvető fontosságúnak nevezte, hogy a lehető leggyorsabban működőképes szövetségi kormány alakuljon Belgiumban, amely kiegyensúlyozott döntéseket hoz és szilárdan összetart.
"Olyan jövőnk lesz, amilyenben hiszünk" - fogalmazott Fülöp király.|...
2019-12-24 18:01:39
Illegális bevándorlás - Német miniszter: helyben kell segíteni a menekülteknek
... legutóbb a Zöldek egyik társelnöke, Robert Habeck ismételte meg egy vasárnapi lapinterjúban, amelyben kiemelte, hogy "az emberiesség parancsa" azt diktálja, hogy a berlini vezetés a lehető leggyorsabban fogadjon be négyezer, Görögországban tartózkodó felnőtt kísérő nélküli menedékkérő gyermeket.
A gyermekek azonnali, feltételek nélküli és egyoldalú - az EU-s partnerekkel foly...
2019-12-23 16:11:35
1 2 3 ...................59 60 .........88 89 .........117 118 119 
Címkék: Magyar Telekomot, Magyar Honvédség, Schengeni Egyezményhez, Gulyás Gergely, Magyar Telekom, Arató Gergely, Boris Johnson, Egyesült Királyság, Európai Unióval, Robert Habeck, iraki helyzet, magyarság feladata, sérüléseket okozó, kormány felelőssége, jövedelmi különbségek, ukrán áldozatok, iráni államfő, légi katasztrófa, kilépés utáni, belga király, kirekesztéssel szembeni, iraki kontingenssel, kontingens evakuálási, helyzet megkívánja, lehető leggyorsabban, katonák hozzátartozóit, magyar kormány, lehető leggyorsabb, magyar kormánynak, világ magyarságának, szolgáltatás gyorsaságára, technikailag lehetséges, versenyhatóság közleményében, szegények jövedelme, ukrán néptől, áldozatok hozzátartozóinak, beszélgetés során, ukrán szakértőkkel, tragikus eseménynek, ukrán elnök, jövőben semmiféle, brit kormány, január 31-én, jövőbeni partneri, kanadai mintájú, vasárnapi lapinterjúban, emberiesség parancsa, berlini vezetés, gyermekek azonnali, közreműködésével, családtámogatási, miniszterelnökke,
© 2013 TVN.HU Kft.