Belépés
Pécsen is tüntettek a munka törvénykönyvének módosítása ellen
... túlmunka szétzülleszti a családokat. Szavai szerint a munkavállalók heti öt napot és napi nyolc órát akarnak dolgozni, ha pedig túlórát vállalnak, nem három éven belül, hanem a lehető leghamarabb szeretnék megkapni annak ellenértékét.
Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének pécsi ügyvivője közölte, a kormány nem hajlandó tárgyalni a szakszervezetekkel, ezé...
2019-01-19 18:27:15
Az Urantia könyv - 54. írás
... illetőleg egyéb módon elrejti a lázadók vagy a lázadás gyalázatos képét. Az angyali seregeket utasította, hogy a bűn kifejeződésének teljes kifejlésével és korlátlan lehetőségével, mint a leghamarabb célravezető módszerrel éljenek, mely elhozza a rossz és a bűn jelentette szörnyűségből való tökéletes és végleges felgyógyulást.

54:5.12 11. Egykori halandókból lett Fenség...
2019-01-17 09:51:47
Brexit - Sajnálatát fejezte ki Juncker a kiválási megállapodás brit alsóházi elutasítása miatt
... erőt fektetett a megállapodás kialakításába, a tárgyalások során az unió nagyfokú találékonyságot és a rugalmasságot mutatott.
"Arra kérem az Egyesült Királyságot, hogy a lehető leghamarabb tisztázza szándékait. Az idő majdnem lejárt" - fogalmazott Juncker.
Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke ugyancsak a rendezetlen kilépés megemelkedett kockázatára és pozitív megoldás...
2019-01-15 22:23:06
Brexit - Az EU megerősítette, hogy szeretné elkerülni az ír-északír pótmegoldás alkalmazását
...
Mint írták, az EU a brit kilépés tervezett dátumát, 2019. március 29-ét követően a lehető leghamarabb kész megkezdeni a tárgyalást a jövőbeli viszonyrendszerről, így minimalizálva annak a kockázatát, hogy az átmeneti időszak végéig ne sikerüljön megállapodni, és alkalmazni kelljen az ír-északír határellenőrzés visszaállításának megakadályozását célzó tartalékmegoldást, amely ...
2019-01-14 13:32:02
Állami Számvevőszék: a számvevőszék ellenőrzéseit támadó nyilatkozatok a jogállamiságot támadják
...
A szervezet a www.aszhirportal.hu oldalon azt írta: kiemelt közérdek, hogy a döntő mértékben közpénzekből működő pártok gazdálkodása törvényes és példamutató legyen, a számvevőszék törvényi előírások alapján végzett ellenőrzéseit támadó, valótlanságokra épülő nyilatkozatok és félrevezető sajtóhírek a jogállamiság elleni támadást jelentenek. Hangsúlyozták: a jogállam alapelve ...
2019-01-14 11:41:27
ÁSZ: folyamatban van a tavalyi országgyűlési választás kampánypénzeinek ellenőrzése
... megküldte a pártok közhiteles nyilvántartásban szereplő székhelyére. Az ÁSZ a két párt beérkezett észrevételeinek értékelése után a megállapításait jelentésekbe foglalja, amelyeket a lehető leghamarabb nyilvánosságra hoz a honlapján - tették hozzá.
A további, az adatszolgáltatást a törvényi előírásoknak megfelelően teljesítő jelölőszervezetek - a Demokratikus Koalíció (DK), a...
2019-01-12 12:01:23
A GVH új eljárása nem befolyásolja a Digi-Invitel fúzió végrehajtását
... folytatott.
A Digi csoport az új vizsgálati folyamatban is jóhiszeműen és teljeskörűen együttműködik a GVH-val annak érdekében, hogy az összefonódást ismételten jóváhagyó, új határozat a lehető leghamarabb megszülethessen - olvasható a közleményben.
A cégcsoport a Digi Kft. és az Invitel Zrt. összefonódásával több mint 1,1 millió előfizetőt szolgál ki országszerte, munka...
2018-11-19 13:40:00
Csak dörzsöld az arcodba ezt a fűszernövényt ...
... eltűnnek a ráncaid!

Neked is vannak ráncaid,szarkalábaid, amitől szeretnél a lehető leghamarabb, legolcsóbban és legegyszerűbben megszabadulni?
Nos, ha így van, akkor csak egy egyszerű, könnyen beszerezhető fűszernövényre van szükséged, ami orvosolja a szépséghibád!
...
2018-11-03 16:38:34
Brexit - Brexit-ügyi minisztérium: nincs megszabott határidő a megállapodás elérésére
... kisebbíteni a levélben szereplő dátum jelentőségét. A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője időpont említése nélkül csak annyit mondott, hogy a brit kormány reményei szerint a lehető leghamarabb sikerül megállapodásra jutni az EU-val a brit kilépés feltételeiről.

Dominic Raab levele szerint a kilépés feltételrendszeréről szóló megállapodás-tervezet és a kapcsolódó ...
2018-11-01 07:04:07
A német szociáldemokraták és a kereszténydemokraták szerint a hesseni választás tanulságaként javítani kell a b
... Landtag-választásnak.
Azonban az SPD nem várhat arra, hogy a partnerek rendezzék soraikat és a közös kormány mintegy magától "visszaálljon a munkaüzemmódba", hanem gondoskodnia kell arról, hogy ez a lehető leghamarabb megtörténjék. Ezt szolgálja a "kötelező érvényű menetrend", amelyről az SPD elnöksége már hétfőn megtárgyal egy javaslatot - mondta Andrea Nahles.
Annegret...
2018-10-28 21:45:42
1 2 3 ...........39 40 ......59 60 ......78 79 80 
Címkék: Állami Számvevőszék, Nagy Erzsébet, Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének, Egyesült Királyságot, Donald Tusk, Európai Tanács, Demokratikus Koalíció, Digi Kft, Invitel Zrt, Dominic Raab, Andrea Nahles, munka törvénykönyvének, kiválási megállapodás, ír-északír pótmegoldás, számvevőszék ellenőrzéseit, jogállamiságot támadják, tavalyi országgyűlési, megállapodás elérésére, német szociáldemokraták, hesseni választás, munkavállalók heti, lehető leghamarabb, lázadók vagy, lázadás gyalázatos, angyali seregeket, leghamarabb célravezető, megállapodás kialakításába, tárgyalások során, unió nagyfokú, rugalmasságot mutatott, rendezetlen kilépés, brit kilépés, átmeneti időszak, ír-északír határellenőrzés, döntő mértékben, számvevőszék törvényi, jogállamiság elleni, jogállam alapelve, pártok közhiteles, megállapításait jelentésekbe, törvényi előírásoknak, összefonódást ismételten, levélben szereplő, londoni miniszterelnöki, brit kormány, partnerek rendezzék, közös kormány, törvénykönyvének,
© 2013 TVN.HU Kft.