Belépés
Átadták a Kiscelli Múzeum új kiállítóterét
... alternatív zenei szórakozóhely Budapesten, amely beengedett mindenkit, aki az alternatív, a punk, a rock vagy a metál műfajokat képviselte. Sok tűrt és tiltott együttes kapott ott fellépési lehetőséget, mások mellett a Tankcsapda, a Kispál és a Borz, a Pál Utcai Fiúk vagy a Sex Action - olvasható a kiállítás ajánlójában.
A most megnyíló sziklapincében a fotók, plakátok, relik...
2018-12-17 20:33:06
Államtitkár: a magyar kormány a bevándorlást ellenző országokkal szemben megértő uniós elnökséget vár Romániátó
... migrációs válság kezdete óta változatlan és nem is fog változni.
"Magyarország nem támogatja azt, hogy Európa bevándorló-kontinens legyen" - szögezte le az államtitkár. Hozzátette: lehetőséget kell biztosítani a tagállamoknak, hogy maguk dönthessenek arról, bevándorló-országgá válnak-e vagy sem.
Magyarország ugyanakkor nyitott és együttműködő partner minden olyan ügyben,...
2018-12-17 19:33:05
Katalán válság - Negyven európai vezetőnek küldtek levelet éhségsztrájkoló katalán politikusok
... jogorvoslati kérelmeiket az alkotmánybíróság ugyan eljárásba vette, de azokat "egy fiókban felejtette".
Csakhogy amíg ügyükben nem merítettek ki minden spanyolországi jogorvoslati lehetőséget, addig nem fordulhatnak az Emberi Jogok Európai Bíróságához. A politikusok úgy vélik, az alkotmánybíróság késlekedése ebben akadályozza őket.
Az alkotmánybíróság a múlt héten kezdte...
2018-12-17 19:12:47
Kamatdöntés - Londoni elemzők: márciusra figyel a piac
... előrejelzési forgatókönyve az, hogy az MNB márciusban kezd hozzá a monetáris politika normalizálásához, bár a legutóbbi kamatdöntő ülések jegyzőkönyvei a decemberben kezdődő módosítások lehetőségét is nyitva hagyták.
A vezető elemző hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a cégnek nem ez a központi várakozása.
A Morgan Stanley főközgazdásza szerint a héten esedékes új inflációs je...
2018-12-17 18:32:30
Színházművészeti díjakat adtak át a Bajor Gizi Színészmúzeumban
... államtitkáraelmondta: az Aase-díj, amelyet Gobbi Hilda alapított végrendeletében, Ibsen Peer Gynt című művének egyik alakjáról, Aase anyóról kapta nevét, a szerep rövid, de felejthetetlen alakításra ad lehetőséget.
"A színpadon az emlékezetes pillanatok megformálásához nagy tehetségek, színes egyéniségek, kiváló színészek kellenek, mint a mai díjazottak is. Akik képesek a kar...
2018-12-17 17:42:22
Mikulás napján a tököli börtönben
Mikulás napi ajándékként ma a tököli börtönben evangélizáltunk.
Korán reggel volt a találkozónk a Népligetnél és a Lurdy háznál a testvérekkel, majd elindultunk öten Tökölre. Imával alapoztuk meg az utunkat, és időben meg is érkeztünk a börtön majdnem üres parkolójába.
Személyi igazolványaink leadása és egyeztetése után felhívták figyelmünket, hogy szúró, vágó és lőfegyv...
2018-12-17 17:28:29
Gulyás: az ellenzéki pártoknak "óriási a felelősségük" az erőszakért a tüntetéseken
... szemben a polgároknak csak egyfokú jogorvoslati rendszer állt rendelkezésükre, 2020. januárjától kétfokú felülbírálatra lesz mód, tehát bővül az állami aktusokkal szembeni jogorvoslati lehetőség.
Az új bírák köztársasági elnöki kinevezését megelőző eljárásban a bírói önkormányzatoknak van döntő szerepe, ők terjesztik fel azt a három bírójelöltet, akik közül az igazságügyi min...
2018-12-17 16:12:19
Újabb emeletes motorvonat szállításáról írtak alá megállapodást
... céggel 2017-ben keretszerződést kötött legfeljebb 40 emeletes villamos motorvonat szállítására, ebből eddig 19 jármű gyártására írtak alá megállapodást, és azon dolgoznak, hogy a többi lehetőséget is igénybe vehessék.
A MÁV tájékoztatása szerint az első 19 emeletes jármű beszerzését az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program mintegy 100 milliárd forint keretéből fin...
2018-12-17 14:31:52
MotoGP - A 2020-as idényben már betétfutam lehet a női vk
... csatlakozott a sorozathoz, amelynek futamain egységesen beállított, 650 köbcentiméteres Italika Vort-X motorokkal mérték össze tudásukat a pilóták.
"Nekem sajnos 2016 óta nem volt lehetőségem versenyezni, és kezdetben nehéz volt feldolgozni, hogy a korábbiakkal ellentétben ezúttal nem az élmezőnyben motoroztam, de el kellett fogadnom, hogy az ellenfelek, akik heti szinten tu...
2018-12-17 13:42:08
Már száz MOL-töltőállomáson érhetők el az ingyenes mikrochip-leolvasók
... hazakerültek. Kilenc kutya a chip ellenére sem jutott haza, mivel a szerkezet elévült adatokat tartalmazott.
Az állatvédők felhívják a figyelmet arra, hogy az év végéhez közeledve lehetőség szerint legalább este 6 és másnap reggel 6 óra között engedjék be az állatokat a lakásokba, de semmiképp ne hagyják őket egyedül, a sétáknál pedig kizárólag bilétával ellátott nyakörvvel é...
2018-12-17 12:41:39
1 2 3 .....5628 5629 ...8443 8444 ...11256 11257 11258 
Címkék: Kiscelli Múzeum, Bajor Gizi Színészmúzeumban, Utcai Fiúk, Emberi Jogok Európai Bíróságához, Morgan Stanley, Gobbi Hilda, Ibsen Peer Gynt, Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program, Italika Vort-X, magyar kormány, bevándorlást ellenző, tököli börtönben, ellenzéki pártoknak, 2020-as idényben, rock vagy, metál műfajokat, kiállítás ajánlójában, most megnyíló, alkotmánybíróság ugyan, fiókban felejtette, alkotmánybíróság késlekedése, múlt héten, monetáris politika, legutóbbi kamatdöntő, decemberben kezdődő, vezető elemző, központi várakozása, héten esedékes, szerep rövid, emlékezetes pillanatok, börtön majdnem, polgároknak csak, állami aktusokkal, bírói önkormányzatoknak, három bírójelöltet, többi lehetőséget, korábbiakkal ellentétben, élmezőnyben motoroztam, chip ellenére, szerkezet elévült, állatvédők felhívják, figyelmet arra, sétáknál pedig, színházművészeti, színészmúzeumban, normalizálásához, alkotmánybíróság, éhségsztrájkoló, rendelkezésükre, evangélizáltunk, megformálásához,
© 2013 TVN.HU Kft.