Belépés
Nincs Cím
... .légsúlyban lett olimpiai bajnok. Később kivándorolt az USA-ba és ott is halt meg. Keresztes Lajos ( 1900 - 1978 ) A négy évvel korábbi ezüstöt aranyra cserélte a Vasas birkózója. Ki lehet találni ki -kit tart. . ?

...
2019-05-02 21:30:51
A Reformkor
... REFORMKOR
...
2019-01-03 21:45:38
Prohászka Ottokár: A föltámadás dicsősége
... napján Krisztus sírjához men­tek, egy rendkívüli síremléket láttak ott: nem földbeszúrt keresztet, nem kőszobrot, hanem ragyogó angyalt! A fölfor­dított sírkövön nem volt fölírás, melyből meg lehetett volna tudni, hogy ki fekszik itt, hanem a fölírás helyett hangzott az angyal szava: «A megfeszített názáreti Jézust keresitek? Föltámadott, nincs itt» (Márk 16, 6). A közö...
2018-04-01 14:12:03
Képek
...
2018-02-18 19:51:10
Zöldsègek ès gyümölcsök zsírègető hatásai
Bizonyára nem ismeretlen tény számunkra, hogy a zöldségek, gyümölcsök kiváló zsírégető hatással rendelkeznek, ami nagy segítség lehet, ha fogyni szeretnénk. Érdemes hát beiktatni ilyen táplálékokat is az étrendünkbe, hiszen értékük nem csupán a leadandó kilók tekintetében felbecsülhetetlen, de az egészséges életmód szempontjából is.


Melyek azok a zöldségek, gyümölc...
2017-03-16 12:04:10
15 dolog, amit a mentálisan erős emberek nem tesznek
... bennünket, akkor általában elveszítjük a közömbösségünket. Sokaknak nehéz elviselni a stresszt és a kihívásokat anélkül, hogy harapóssá ne válnának. Még a legkeményebb helyzeteket is nehéz lehet lenyelni, nem számít, milyen erősek vagyunk. A helyzettől függően igyekszünk erősnek látszani mások előtt, megfeledkezve a saját jó közérzetünkről. Igen, az élet nem mindig könnyű.
...
2015-11-18 22:34:00
Fé­lel­me­tes tü­dő­be­teg­ség ter­jed az or­szág­ban!
... kór lassan alakul ki és sokáig lappang: egy fertőzés után, amikor a tüdő gyógyulni kezd, valahol hiba csúszik a rendszerbe. és a gyógyulás helyett kóros burjánzás indul meg. Árulkodó jelek lehetnek, ha valaki hirtelen fáradékonyabb lesz, nem bírja a terhelést, nehezebben megy fel például a lépcsőkön.
...
2015-10-11 08:52:50
Akupunktúra
... alkalmaznak. A terápia így felszínesebb, de kevésbé fájdalmas, ezért kisgyermekek is jól tűrik.
Rendszerint a kezelés fekve történik, alkalmanként 20-30 percig tart, és három-hat naponként lehet ismételni. A kúra tartama a betegség súlyosságától függ, illetve attól, hogy mennyi ideje állnak fenn a tünetek. A sorozatot, ha szükséges, fél, vagy egy év után meg lehet ismételni. ...
2015-08-25 14:25:11
Gyógyító konyha
... első ha
llásra ellentmondásnak tûnik.
Nincs mész, és mégis meszesedés van? A helyzet az,
hogy ha a kalcium elkezd ürülni a
szervezetből, lehet olyan hely, ahol úgy megritkul
a csont, hogy teherbíró-képessége csökken, és
mikrorepedések keletkeznek rajta. Az öngyógyító pro
gram beindul. A szervezet más ...
2015-05-03 00:27:57
Meghökkentő adatok Magyarországról - ennyire szegény az ors
... kormányzati és a szakmai körökben egyetértés van abban, hogy a gyermekek és az őket gondozó családok segítése fontos kérdés, a szegénység ördögi körét az óvodai és a bölcsödei rendszeren lehet megtörni.

Megugrott a reáljövedelem

Az adatfelvétel hosszú idő óta először egy alapvetően kedvező mutatókkal jellemezhető makrokörnyezetbe...
2015-04-12 08:40:22
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Nincs Cím, Prohászka Ottokár, Keresztes Lajos, föltámadás dicsősége, mentálisan erős, négy évvel, rendkívüli síremléket, fölfor­dított sírkövön, fölírás helyett, megfeszített názáreti, leadandó kilók, egészséges életmód, kihívásokat anélkül, legkeményebb helyzeteket, helyzettől függően, fertőzés után, tüdő gyógyulni, gyógyulás helyett, kezelés fekve, kúra tartama, betegség súlyosságától, szakmai körökben, őket gondozó, szegénység ördögi, bölcsödei rendszeren, adatfelvétel hosszú, közömbösségünket, makrokörnyezetbe, magyarországról, ellentmondásnak, közérzetünkről, mikrorepedések, szempontjából, reáljövedelem, fáradékonyabb, megfeledkezve, súlyosságától, tekintetében, kisgyermekek, rendelkeznek, adatfelvétel, táplálékokat, alkalmanként, megfeszített, felszínesebb, jellemezheto, legkeményebb, rendszerint, meghökkentő, kihívásokat, helyzeteket, kivándorolt, elveszítjük, slideplayer, akupunktúra, alkalmaznak, étrendünkbe, keletkeznek, föltámadott, udvariassag, földbeszúrt, kormányzati, föltámadás, helyzettől, síremléket,
© 2013 TVN.HU Kft.