Belépés
EP-választás - NVB: kilenc lista lesz a szavazólapon
... Néppártnak a leadott 2901 íven 17 167 érvényes ajánlása volt, a Tea Párt Magyarország pedig mindössze 254 ajánlást tartalmazó ívet adott le, ezeken összesen legfeljebb 2032 érvényes ajánlást lehetett volna leadni. A listák bejelentésére kedden 16 óráig volt lehetőség, ezután a Nemzeti Választási Iroda (NVI) ellenőrizte az ajánlások érvényességét.
Az NVB kedden kisorsolta a l...
2019-04-25 17:29:09
Szijjártó: elfogadhatatlan az ukrán nyelvtörvény, Porosenko szellemiségét idézi
... lépése után "minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy Ukrajna és Magyarország kapcsolatát helyreállítsuk", és visszaálljon az a korábbi időszak, amikor kifejezetten pozitívan lehetett nyilatkozni a két ország viszonyáról.
"Nekünk az a célunk, hogy Magyarország és Ukrajna között újra barátság legyen, és ennek kialakítására a legutóbbi ukrajnai elnökválasztási er...
2019-04-25 16:49:10
Nincsen megbocsátás
... vörösbort szeretted
s azt amikor felébredt a víz felől a szél
s a skarlátvörös gömbtől naplementekor
bíborszínű lett a tenger amiben megfürödtél
szerettél élni s igazad lehetett
az élet olyan akár egy elnyújtott kiáltás
nem kívántál bosszút de azt suttogtad amikor nagyon
fájt az emlékezés hogy nincsen megbocsátás
tudtad hogy nem jön jobb az ...
2019-04-25 13:45:03
ProArt-jelentés: folytatódik a magyar zeneipar növekedése
... Iparági szereplők becslései és az Artisjus látogatószámra vonatkozó statisztikái alapján a fesztiválpiac mérete 17-19 milliárd forintra tehető.
A fesztiválok nyolcvan százalékát ingyen lehetett látogatni, a belépős és az ingyenes fesztiválok között ugyanakkor meglehetősen nagy a különbség a koncertek számát tekintve: a belépős fesztiválokon 23, míg az ingyenes fesztiválokon c...
2019-04-25 09:49:03
Női röplabda Extraliga - Újabb ötszettes Vasas-siker a döntőben
... mérkőzésen a Vasas nagy csatában, öt szettben nyert a nyírségiek ellen, akik így a párharc kiegyenlítéséért léptek pályára. A kupagyőztes Nyíregyháza kispadján automatikus eltiltása miatt nem lehetett ott az előző összecsapás végén kizárt vezetőedző, Hollósy László, aki a lelátón ült. Helyettesítésére az egyébként az NB I-es DVTK-nál dolgozó Toma Sándort kérték fel.
Az első f...
2019-04-24 21:40:58
Háromezer éves várfal bizonyíthatja egy erős júdai királyság létét
... Tel-avivi Egyetem vezető régésze viszont óvatosságra int: szerinte az i.e. 10. században épült vár még nem bizonyítja, hogy Júda királysága valóban létezett ekkor, mert szerinte Kajafa is lehetett egy kánaánita erődítmény, melynek semmi köze Jeruzsálemhez, és Lakist sem feltétlenül Roboám építtette, lehetett akár egy filiszteus uralkodó is.
Közben a szakemberek Lakisban felt...
2019-04-24 20:44:03
Budapesti tenisztorna - Búcsúzott a Borsos, Nagy páros
... bemutatkozása során a holland Robin Haasával és dán Frederik Nielsennel találkozott, akiket a negyedik helyen emeltek ki a szervezők. A keddi esőzések és 10 fokos hideg után ezúttal már nem lehetett panasz az időjárásra, ugyanis verőfényes idő és 18 fok várta a játékosokat, akiket legfeljebb a közelben ötpercenként felszálló kisrepülők zavarhattak meg.
A hazai kettős remekül ...
2019-04-24 20:42:52
A világ hét csodája
... Rendben, sorolom: a világ csodái közé tartozik a látás, a hallás, az érintés, az ízlelés, a szaglás, a nevetés, és a szeretet."

Ekkor az osztályon néma csend lett úrrá, nem lehetett egy tűt sem leejteni...

A tanulság: Az élet szépségeit azok az apró villanások, történések, érzések adják, amelyek mellett nap mint nap elmegyünk, de mégsem vesszük észre. Érted/é...
2019-04-24 15:20:51
Faludy -Száztizenharmadik nap
... szeretted
s azt amikor felébred a víz felől a szél
s a skarlátvörös gömbtől naplementekor
bíborszínű lett a tenger amiben megfürödtél

szerettél élni s igazad lehetett
az élet olyan akár egy tele torokból feljövő kiáltás
nem kívántál bosszút de azt suttogtad amikor nagyon
fájt az emlékezés hogy nincsen megbocsátás

tudtad hogy nem ...
2019-04-24 13:23:32
Budapesti tenisztorna - Györe nyert, Valkusz szerdán játszik
... arról, hogy a vasárnap Monte-Carlóban döntős szerb Dusan Lajovic visszalépett, s helyette szerencsés vesztesként Sinner került szembe tanítványával:
"Lehet, hogy Lajovicot most el lehetett volna kapni, hosszú hét van mögötte" - mondta a tréner az MTI-nek. "Ez a 17 éves olasz fiú viszont az év egyik felfedezettje, idén már négy kisebb tornát nyert, úgyhogy biztosan nem lesz kö...
2019-04-23 20:11:45
1 2 3 ..............2865 2866 .......4297 4298 .......5729 5730 5731 
Címkék: Párt Magyarország, Nemzeti Választási Iroda, Hollósy László, I-es DVTK-nál, Toma Sándort, Tel-avivi Egyetem, Robin Haasával, Frederik Nielsennel, Dusan Lajovic, ukrán nyelvtörvény, magyar zeneipar, erős júdai, leadott 2901, listák bejelentésére, ajánlások érvényességét, legutóbbi ukrajnai, skarlátvörös gömbtől, tenger amiben, élet olyan, elnyújtott kiáltás, emlékezés hogy, fesztiválpiac mérete, fesztiválok nyolcvan, ingyenes fesztiválok, koncertek számát, belépős fesztiválokon, ingyenes fesztiválokon, nyírségiek ellen, párharc kiegyenlítéséért, kupagyőztes Nyíregyháza, előző összecsapás, kánaánita erődítmény, filiszteus uralkodó, szakemberek Lakisban, holland Robin, negyedik helyen, keddi esőzések, közelben ötpercenként, hazai kettős, világ csodái, osztályon néma, élet szépségeit, apró villanások, tele torokból, vasárnap Monte-Carlóban, helyettesítésére, kiegyenlítéséért, elnökválasztási, elfogadhatatlan, látogatószámra, helyreállítsuk, fesztiválokon, naplementekor, bemutatkozása, fesztiválpiac,
© 2013 TVN.HU Kft.