Belépés
Költségvetés - A jövő évi büdzsé 70,3 százalékos államadóssággal tervez
... finanszírozásában - áll a javaslatban.
A forintpiac továbbfejlesztésében a tervek szerint növelik a lakossági állampapír-állomány futamidejét. A központi kormányzat hiányának és a lejáró forintadósságnak a finanszírozását piaci és lakossági forintkötvény-kibocsátások biztosítják a tervek szerint.
A finanszírozási terv szerint 2019-ben 1,406 milliárd euró nemzetközi deviz...
2018-06-13 19:52:20
Költségvetés - A jövő évi büdzsé 69,5 százalékos államadóssággal tervez
... növelésével az államadósság finanszírozásában.
A hiány és a lejáró adósság finanszírozása döntően forintkibocsátásokkal történik - írták. A központi kormányzat hiányának és a lejáró forintadósságnak a finanszírozását piaci és lakossági forintkötvény-kibocsátások biztosítják a tervek szerint.
A lakossági forint állampapír-állomány 2018 végén várhatóan a központi költségve...
2017-05-02 17:43:46
1 
Címkék: tervek szerint, központi kormányzat, lejáró forintadósságnak, finanszírozását piaci, finanszírozási terv, államadósság finanszírozásában, lejáró adósság, lakossági forint, központi költségve, forintadósságnak, finanszírozását, államadóssággal, finanszírozási, finanszírozása, forintkötvény, költségvetés, államadósság, kibocsátások, javaslatban, biztosítják, növelésével, futamidejét, kormányzat, állampapír, százalékos, nemzetközi, forintpiac, hiányának, lakossági, várhatóan, költségve, milliárd, történik, állomány, központi, növelik, döntően, szerint, adósság, tervek, büdzsé, tervez, lejáró, forint, piaci, írták, hiány, végén, deviz,
© 2013 TVN.HU Kft.