Belépés
egy soros
... Ica
177. Kup Ica
178. Kúr Tamás
179. Kur Valentin
180. Külö Nóra
181. Lajos On Dóra
182. Lapos Elemér
183. Le Bugyi Bedákó
184. Légy Ottó
185. Lekv Áron
186. Leo Kádia
187. Lev Elek
188. Link Viktória
189. Locsoló K. Anna
190. Lopez de Futasztán
191. Ma Laci
192. Major Anna
193. Mangal Ica
19...
2010-11-09 13:02:20
Lekváros linzer
... 40 dkg liszt
* 25 dkg margarin
* 15 dkg kristálycukor
* csipet só
* 1 tojás
* 1 cs sütőpor

ragasztáshoz

* sárgabarack lekvár
elkészítés

1. A lisztet a sütőporral elkeverjük, ehhez hozzáadjuk a cukrot, a sót é...
2010-10-01 20:43:11
Diós-lekváros linzersüti
... * 15 dkg cukor
* csipet só

Töltelékhez:

* 50 dkg darált dió
* 25 dkg cukor
* mézeskalács fűszerek
* 1 dl forró víz
* lekvár

elkészítés

1. A linzertésztát elkészítjük: a vajat a sütőpo...
2010-09-19 21:14:31
Lekváros csirke
... hozzávalók 4 főre

* 4 db nagy csirkecomb
* 2 ek ketchup
* 2 ek olívaolaj
* 1 ek méz
* 2 ek házi sárgabarack lekvár
* 1 mk worcestershire szósz
* 1 mk tabasco (vagy más csípős ízesítő)
* 1 mk fahéj
* 1 kk fokhagyma granulát
* só, bors
* 2 ek étkezési keményítő
...
2010-09-08 18:22:11
Lekváros csirke
... hozzávalók 4 főre

* 4 db nagy csirkecomb
* 2 ek ketchup
* 2 ek olívaolaj
* 1 ek méz
* 2 ek házi sárgabarack lekvár
* 1 mk worcestershire szósz
* 1 mk tabasco (vagy más csípős ízesítő)
* 1 mk fahéj
* 1 kk fokhagyma granulátum
* só, bors
* 2 ek étkezési keményítő
...
2010-09-08 16:14:00
Könnyű epres-túrós lekváros
Könnyű epres-túrós lekváros süti

hozzávalók 4 főre

Tésztához:

* 60 dkg liszt
* 13 dkg cukor
* 25 dkg margarin
* 2 ek tejföl
* 1 tojás
* 1 citrom reszelt héja
* 1 cs sütőpor
* pici só

Krémhez:

* 50 dkg túró
* 25 dkg mascarpone
* 13 dkg cuk...
2010-08-20 14:38:23
Bodzabogyó lekvár
...

* 2 kg érett, fekete bodzabogyó
* 1,6 kg cukor
* 2 ek citromsav
* csipet szalicil
elkészítés

1. A bodzabogyókat leszemezzük, villát végighúzzuk a szárán, így egyszerűbb. Jól átmossuk.
2. Fém edénybe elkezdjük főzni a cukor...
2010-08-12 20:25:13
Kajszibaracklekvár
... kajszibarack
* 1,6-2 kg kristálycukor
* 1-2 citrom frissen facsart leve
* 1 késhegynyi tartósító (pl. szalicil )

elkészítés

1. A kajszibarackot lobogó vízzel leforrázzuk, hagyjuk kicsit állni, és lehúzzuk a héját, magját eltávolítjuk.
2. A...
2010-08-01 17:11:06
Kajszibaracklekvár 3.


* 4 kg kajszibarack
* 1,6-2 kg kristálycukor
* 1-2 citrom frissen facsart leve
* 1 késhegynyi tartósító (pl. szalicil )

elkészítés

1. A kajszibarackot lobogó vízzel leforrázzuk, hagyjuk kicsit állni, és lehúzzuk a héját, magját eltá...
2010-08-01 15:51:52
Narancsos sárgabarack lekvár


* 2 kg sárgabarack (előkészítve, csak a gyümölcshús)
* 500 g narancs (előkészítve)
* 500 g grapefruit (előkészítve)
* 2 késhegynyi őrölt fahéj
* 2 késhegynyi őrölt szegfűszeg
* 900 g cukor
* 2 cs Haas Quittin 3:1 zse...
2010-07-29 19:54:32
1 2 3 4 
Címkék: Külö Nóra, Lajos On Dóra, Lapos Elemér, Bugyi Bedákó, Légy Ottó, Lekv Áron, Link Viktória, Locsoló, Major Anna, Mangal Ica, sütőporral elkeverjük, linzertésztát elkészítjük, bodzabogyókat leszemezzük, kajszibarackot lobogó, kajszibarackot, worcestershire, kristálycukor, linzertésztát, bodzabogyókat, kajszibarack, eltávolítjuk, ragasztáshoz, töltelékhez, elkészítjük, sárgabarack, előkészítve, gyümölcshús, leszemezzük, végighúzzuk, leforrázzuk, mézeskalács, bodzabogyó, mascarpone, hozzávalók, csirkecomb, elkészítés, granulátum, linzersüti, sütőporral, grapefruit, késhegynyi, szegfűszeg, egyszerűbb, hozzáadjuk, elkeverjük, elkezdjük, tartósító, narancsos, rgabarack, bodzabogy, citromsav, keményítő, fokhagyma, olívaolaj, tésztához, futasztán, szalicil, lekváros, valentin, lehúzzuk, margarin, fűszerek, granulát, étkezési, viktória, átmossuk, edénybe, nosalty, tabasco, frissen, facsart,
© 2013 TVN.HU Kft.