Belépés
Az apa nélküli lányok útja Az a leány,akinek nem volt jelen-
... mindkettőből hiányzik a férfi erő stabilitást adó része, a valódi harcos, a megdolgozott identitás, a tudom ki vagyok világossága. Ennek ellentéte az énkiterjesztő agresszivitás, vagy mindennek alámenő énvesztés.
Az elveszett lány az apját keresi egész életében és szeretné betölteni az apa által üresen hagyott hiányt a lelke mélyén. Mindaddig tart ámokfutása és boldogtalan ke...
2022-06-19 07:23:53
Spurgeon - Május 31
... szenvedéseiről szóló tudósításokat, amik az evangéliumokban tárulnak elénk. Boruljatok le imádságban az Isten Báránya előtt és tartsatok bűnbánatot amiért elfeledkeztetek haláláról, ami mindennek a középpontja. Szemléljétek ismételten a helyettes áldozat csodálatos tényét, és megelevenedik a hitetek.

Sem teológiai stúdiumok, sem titkos bölcsességek kutatása nem hozhat á...
2022-05-29 20:34:09
Dáma Lovag Erdős Anna versei
... minden fiának!

Rakéták,torpedók hada ne álljon csatába!
Ártatlan ember élet ne oltasson hiába!
Békét kérek a földnek, amit szántanátok
A városnak, a falvaknak, mindennek, amit ember alkotott!

Békéért könyörgök lelketekért, ti acsarkodó felek
Ebben a háborúban nem lehettek győztesek!
Háború csak fájdalmat, siralmat hordozza
Nem le...
2022-05-16 20:00:29
A nap amikor lecsapott az Úr tüze
... erejének a bizonyítékát látni újra - erre szükségünk van.

Van az égben egy Isten aki élő, aki válaszol az imádságokra, akit félni kell, akit imádni kell; a fia Jézus mindennek a szíve, közepe - ezt sokan nem tudják, nem látják, nem értik.
A hit elhiszi amit nem láthat. Isten elrendelte, hogy hatalmas dolgokat tegyen a népe életében, a népe által és a né...
2021-12-28 22:39:28
Lányok ,készítsétek oda a zsebkendőt!
... változott harminc éve. Minden este sírva aludt el. Ébredés után volt egy halvány pillanat, mintha minden rendben lenne a világban, de aztán ismét ráébredt ,hogy János oda, s azzal vége volt mindennek ismét.
-Drága Jánosom,az Isten szerelmire kérlek, ne hozz haza egy kóbor jószágot se, csak minek hasznát lássuk!
Ilyenkor Mari néni hangja egész megifjodott. S kicsit a szem...
2021-08-22 15:55:01
Lányok ,készítsétek oda a zsebkendőt!
... változott harminc éve. Minden este sírva aludt el. Ébredés után volt egy halvány pillanat, mintha minden rendben lenne a világban, de aztán ismét ráébredt ,hogy János oda, s azzal vége volt mindennek ismét.
-Drága Jánosom,az Isten szerelmire kérlek, ne hozz haza egy kóbor jószágot se, csak minek hasznát lássuk!
Ilyenkor Mari néni hangja egész megifjodott. S kicsit a szem...
2021-08-07 12:53:14
NŐnapra - Szeretettel
... Nőnapot!

Nyiraty Gábor: AKIK NÉLKÜL...


Akik nélkül gyenge a férfi szíve,
Akik nélkül néma lenne a világ,
Akik nélkül mindennek más az íze,
Akik nélkül hiába nyílna virág,

Ti vagytok azok, lányok, ...
2021-03-08 20:00:18
Rend a lelke mindennek
Édesanyám rendszerető asszony. Hosszú éveken át "könyvelte" a számlákat. Víz, villany, fűtés, telefon, közösköltség. Ezeket a papírokat fajtánként összehajtogatta, hozzátette a csekket, az értékeket beírta egy nagy franciakockás füzetbe és figyelte a változásokat. Majd százalékos arányban kiszámolta forint és fogyasztás tekintetében a változásokat.
Tart a felkészülés az ápril...
2021-02-18 17:42:16
Advent 4. vasárnapja 12.20
... feltételezhetjük Józsefről, hogy Máriát hűtlenséggel gyanúsította volna. Hiszen ismerte és szerette őt. Ezért akarta titokban elbocsájtani, mert ha a törvény elé viszi jegyesét, akkor mindennek vége. Itt Isten beavatkozik, és angyala által József elé tárja küldetését. Mi játszódhatott le József lelkében? Talán azt kell gondolnunk, hogy nem értette az Isten titokzatos beavatkozását...
2020-12-20 20:56:44
Szatmári Delina versei
... rosszat jóval legyőzni, azon felülkerekedni,
ahhoz értelem és EMBER kell... így nagybetűvel!

MILYET? SZÉPET!


Könyvesboltban jártam a napokban,
S a szót akaratlanul is hallottam...

- Egy verseskötet kérek! - Milyet?...
2020-12-07 20:45:03
1 2 3 ..................61 62 ..........92 93 ..........122 123 124 
Címkék: Dáma Lovag Erdős Anna, Szatmári Delina, Isten Báránya, Ilyenkor Mari, Nyiraty Gábor, AKIK NÉLKÜL, lelke mindennek, valódi harcos, megdolgozott identitás, énkiterjesztő agresszivitás, elveszett lány, apját keresi, lelke mélyén, evangéliumokban tárulnak, helyettes áldozat, bizonyítékát látni, népe életében, népe által, halvány pillanat, kóbor jószágot, férfi szíve, papírokat fajtánként, értékeket beírta, nagy franciakockás, szót akaratlanul, verseskötet kérek, feltételezhetjük, összehajtogatta, evangéliumokban, elfeledkeztetek, szenvedéseiről, felülkerekedni, könyvesboltban, énkiterjesztő, franciakockás, agresszivitás, játszódhatott, beavatkozását, megelevenedik, tudósításokat, hűtlenséggel, tekintetében, változásokat, szemléljétek, bölcsességek, bizonyítékát, mindkettőből, közösköltség, gyanúsította, megdolgozott, elbocsájtani, stabilitást, megifjodott, szeretettel, beavatkozik, rendszerető, nagybetűvel, lelketekért, imádságokra, készítsétek, világossága, boldogtalan, akaratlanul, szántanátok, középpontja, verseskötet,
© 2013 TVN.HU Kft.